2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Estrofemi benim doktorum 3ünü aynı anda da içebilirsin dedi yada sabah öğlen akşam olarak da içebilirsin dedi.
Benim ki bu şekilde söyledi kuzum sabah öğle akşam başka ilaçlarım var zaten sırayla onlarla birlikte alıyorum

Kaçıncı gün peki kuzum tüp bebekte de geç döllenme yerleşme olabiliyor çünkü.2. kan testin yapılsın ondan sonra belli olur canım benim üzme kendini
8 mart transfer 8.gün aslında geçen seferde 36 çıkmıştı kimyasal olmuştu

8 mart transfer 8.gün aslında geçen seferde 36 çıkmıştı kimyasal olmuştu
Benim kimyasal olduğumda 10. Gün 24 çıkmıştı .O yüzden bekle bakalım nasıl ilerleyecek ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et normalde kan testin ne zamandı peki ?

Benim kimyasal olduğumda 10. Gün 24 çıkmıştı .O yüzden bekle bakalım nasıl ilerleyecek ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et normalde kan testin ne zamandı peki ?
Benim önceki 7.günde 36 günümde 1736 çıkmıştı pazartesi test günüm ilaçlarımı hiç aksatmıyorum

Bana da günlk 150 diye başladı doktorum. Bende pcosum ama neden öyle oldu bilemiyorum ama önemli olan çok olması değil. Tutunabilmesi. İnşallah tutunur
Canım düşük dozdan diye anladım ben çünkü çoğu kişi 200ml üstü kullanmış doktorumda hep düşük dozdan yana olduğunu söylüyor Allahın izniyle tutunsun bebislerimiz

Çıktım canım eve geçiyorum.
Dün öğlen çözmüşler. 2 embriyo iki katına çıkmış hücre sayısı. 1 i geriden geliyomuş çoğalmamış.
Çöpe gitmesin onuda transfer ettirdim.
Canım hayırlı olsun güzel haberlerini de almak nasip olur inşallah. Embriyo birgun öncesinde mi çözülüyor bana hiç bisey demediler kalitesi arttı veya düştü diye cozuldukten sonra

Canım hayırlı olsun güzel haberlerini de almak nasip olur inşallah. Embriyo birgun öncesinde mi çözülüyor bana hiç bisey demediler kalitesi arttı veya düştü diye cozuldukten sonra

Sağol canım. Valla demiyolar haklısın. Ben transferden sobra masada yatarken çağardım embriyolog geldi anlattı. Yoksa ağazlarını bıçak açmıyor

Canım düşük dozdan diye anladım ben çünkü çoğu kişi 200ml üstü kullanmış doktorumda hep düşük dozdan yana olduğunu söylüyor Allahın izniyle tutunsun bebislerimiz

Ama ben 150 vuruldum 7 tane 5. Gün embriyom var. Belki ay ay değiştiği için olabilir. Bilemiyorum. Benimde embriyolrım 4ab 4bc 4bb falan.

Ama önemki olan transfer edilenin tutulması. Yani 7 tane olmuş tutmayada bilir. 1 tane olur tutadabilir. O yüzden içinizi ferah tutun. Dua edin. Önce Allaha sonra doktorunuza güvenin. İnşallah olur. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım

Insallahh cok tesekkur ederim sonuc belli oldu mu daha beklemede misiniz ?

Bahçecide mi tedavi oluyorsunuz benim de aynı şekilde çünkü

Aman cok sukur benim bu sefer 3. gune bekliceklerdi ocakta transfer oldum 5. Gundu tutmamisti bu ay 3. Gun yapalim diye konusmustuk bunkadar yumurta doktoruda sasirtti bakalim hayirlisiyla pazartesi olsun da ama sevindim benzer yumurta sayimiz var cok sukur ohss olmamissiniz yaptiginiz bisey var mi yuruyus falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…