Kızlar birde sizin yumurta toplandıktan sonra ne zaman arayıp bilgi verdiler.Benim cuma günü toplandı 13 tane dediler işlemden çıkınca.Ama daha sonra arayıp kaç tanesi döllendi kaliteli mi falan bilgi vermediler.Acaba hafta sonuna geldi diye mi böyle ol
Estrofemi benim doktorum 3ünü aynı anda da içebilirsin dedi yada sabah öğlen akşam olarak da içebilirsin dedi.Rica ederim canım benim
Kaçıncı gün peki kuzum tüp bebekte de geç döllenme yerleşme olabiliyor çünkü.2. kan testin yapılsın ondan sonra belli olur canım benim üzme kendiniİlk değerim bu canım dün ilk defa verdim
Sağlıkla tutunsun canım bende 20 dk uzandım sonra tuvalete gittim keşke gitmeseydim dedim ama çoğu kişi gitmisTeşekkür ederim transferi oldum 20 dk kadar uzandım sonra tuvaletim geldi iyice yapıp çıktım. Şimdi evdeyim inş tutunurlar sıkıcaallah hepimizin dualarını kabul etsin
Benim ki bu şekilde söyledi kuzum sabah öğle akşam başka ilaçlarım var zaten sırayla onlarla birlikte alıyorumEstrofemi benim doktorum 3ünü aynı anda da içebilirsin dedi yada sabah öğlen akşam olarak da içebilirsin dedi.
8 mart transfer 8.gün aslında geçen seferde 36 çıkmıştı kimyasal olmuştuKaçıncı gün peki kuzum tüp bebekte de geç döllenme yerleşme olabiliyor çünkü.2. kan testin yapılsın ondan sonra belli olur canım benim üzme kendini
Benim kimyasal olduğumda 10. Gün 24 çıkmıştı .O yüzden bekle bakalım nasıl ilerleyecek ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et normalde kan testin ne zamandı peki ?8 mart transfer 8.gün aslında geçen seferde 36 çıkmıştı kimyasal olmuştu
Canım naptın merak ettim
Benim önceki 7.günde 36 günümde 1736 çıkmıştı pazartesi test günüm ilaçlarımı hiç aksatmıyorumBenim kimyasal olduğumda 10. Gün 24 çıkmıştı .O yüzden bekle bakalım nasıl ilerleyecek ilaçlarını düzenli kullanmaya devam et normalde kan testin ne zamandı peki ?
Geçmiş olsun canım benim inşallah güzel haberler alacaksınÇıktım canım eve geçiyorum.
Dün öğlen çözmüşler. 2 embriyo iki katına çıkmış hücre sayısı. 1 i geriden geliyomuş çoğalmamış.
Çöpe gitmesin onuda transfer ettirdim.
Devam et canım vitamin olduğu için bı zararı olmazBana da birsey demedi bende içmedim tekrar baslayayim bende. Yok canım bana hap olarak verdi
İnşallah sağlıkla ilerlesin kuzumBenim önceki 7.günde 36 günümde 1736 çıkmıştı pazartesi test günüm ilaçlarımı hiç aksatmıyorum
İçinizi ferah tutun. Dua edin bol bol inşallah istediğiniz gibi olurBenim önceki 7.günde 36 günümde 1736 çıkmıştı pazartesi test günüm ilaçlarımı hiç aksatmıyorum
Canım düşük dozdan diye anladım ben çünkü çoğu kişi 200ml üstü kullanmış doktorumda hep düşük dozdan yana olduğunu söylüyor Allahın izniyle tutunsun bebislerimizBana da günlk 150 diye başladı doktorum. Bende pcosum ama neden öyle oldu bilemiyorum ama önemli olan çok olması değil. Tutunabilmesi. İnşallah tutunur
Canım hayırlı olsun güzel haberlerini de almak nasip olur inşallah. Embriyo birgun öncesinde mi çözülüyor bana hiç bisey demediler kalitesi arttı veya düştü diye cozuldukten sonraÇıktım canım eve geçiyorum.
Dün öğlen çözmüşler. 2 embriyo iki katına çıkmış hücre sayısı. 1 i geriden geliyomuş çoğalmamış.
Çöpe gitmesin onuda transfer ettirdim.
Canım hayırlı olsun güzel haberlerini de almak nasip olur inşallah. Embriyo birgun öncesinde mi çözülüyor bana hiç bisey demediler kalitesi arttı veya düştü diye cozuldukten sonra
Canım düşük dozdan diye anladım ben çünkü çoğu kişi 200ml üstü kullanmış doktorumda hep düşük dozdan yana olduğunu söylüyor Allahın izniyle tutunsun bebislerimiz
Insallahh cok tesekkur ederimMaşallah24 çok iyi sayı inşallah 5. Güne verimli 5aa embriyoların olur. Benden 13 toplandı ilk 2 gün hafif ağrım oldu sonra geçti hormon testlerim ve rahim durumum sonucu canlı transfer oldum 5. Güne 6 embriyomuz ulaştı 2 sini transfer oldum 4ü her ihtimale karşı donduruldu. Hakkında en hayırlı olan olsun, sağlıkla, sorunsuz bir sürecin olsun inşallah
Bahçecide mi tedavi oluyorsunuz benim de aynı şekilde çünküDoktorunuz o şekilde için demişse vardır bir bildiği benim doktorum adetin 2.ci günü testlere göre başladı ilaca önce sadece akşamları 2 başladık 3 gün sonra sabah 1 akşam 2 ,3 gün sonrada sabah 2 akşam 2 devam ettik transferden 3 gün önceden beri aynı dozu kullanıyorum. Size nasıl reçete edildiyse sizin uygun kullanma şekli odur bence
Aman cok sukur benim bu sefer 3. gune bekliceklerdi ocakta transfer oldum 5. Gundu tutmamisti bu ay 3. Gun yapalim diye konusmustuk bunkadar yumurta doktoruda sasirttiGözünaydın canım sayı güzel maşallah.Bende 22 toplanmış 19 u olgun çıkıp döllenmişti kuzum 8 tanesi 5. Güne geldi gelmişti.1 i taze transfer oldu 7 tane kaldı ama 6 tane dondurmuştuk o zaman 1 tanesi kötü kaliteymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?