2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Vallahi ben estrofem sabah 2 akşam 2 , coraspin günde 1 , prolutex iğne sabah 1 akşam 1 göbekten , d3 vitamini ve pregnomarin vitamin kullanıyorum
Canm estrofemi bende günde 4 tane içiyorum ama sen sabah 2 akşam 2 yazınca aklım karıştı ben sabah öğle ikindi akşam içiyorum bu şekilde parça parça içiyorum sorun olur mu ya doktorada sormadım hic acaba ikişer ikişer ictimi daha mı etkili

Doktorunuz o şekilde için demişse vardır bir bildiği benim doktorum adetin 2.ci günü testlere göre başladı ilaca önce sadece akşamları 2 başladık 3 gün sonra sabah 1 akşam 2 ,3 gün sonrada sabah 2 akşam 2 devam ettik transferden 3 gün önceden beri aynı dozu kullanıyorum. Size nasıl reçete edildiyse sizin uygun kullanma şekli odur bence

Kızlar ne güzel 5.gune embriyonuz fazla kalmış benim birtanecik kalmıştı onu transfer ettiler. 14 yumurta toplandi 8i olgun 7si dollendi bir tane 5.gun 4ab kalite kalmıştı inşallah tutar gonal f igneyi 150 ML kullanmistim doktorum az doz iyidir demişti pcosum acaba düşük dozdan mi az yumurtam oldu ya

Doktorum şu şekilde kullan falan demedi 3 tane iciyodum 4e çıkar dedi bende böyle parça parça içiyorum sen sabah 2 akşam 2 yazınca aklım karıştı ondan sordum

Canım öyle düşünme fazla embryo olunca evet insan rahat ediyor ama nasip herşey.Gittiğim hastanede sdece 1 yumurtadan 1 embryo elde edilip o embryodan da çocuğunu doğuran var

Bana da günlk 150 diye başladı doktorum. Bende pcosum ama neden öyle oldu bilemiyorum ama önemli olan çok olması değil. Tutunabilmesi. İnşallah tutunur

Kızlar ya moralim bozuldu dün kan vermiştim 20 çıktı kimyasal mı acaba

Doktorum şu şekilde kullan falan demedi 3 tane iciyodum 4e çıkar dedi bende böyle parça parça içiyorum sen sabah 2 akşam 2 yazınca aklım karıştı ondan sordum
Canım herkesin farklı bende sabah öğle akşam 1 tane içiyorum doktorun nasıl dediyse öyle hareket et 2 şer tane al deseydi söylerdi 4 e çılardıysa sabah öğle akşam yatsı şeklinde demek istedi muhtemelen

Canım öyle düşünme fazla embryo olunca evet insan rahat ediyor ama nasip herşey.Gittiğim hastanede sdece 1 yumurtadan 1 embryo elde edilip o embryodan da çocuğunu doğuran var
Evet öyle canım geride bir embriyo daha olmasını bilmek rahatlatirdi ama olsun tutunsun da gerisi önemli değil

Aynı dozu almış oluyoruz aslında ama canım genede doktoruna sor istersen bana reçete şeklinde gün gün dozumun yazdığı liste veriyordu her gittiğimde o yüzden orda da o şekilde yazıyordu ben direk öyle başladım

Sağol canm ya içimi rahatlattın sadece günde 4 tane iç dedi bende parça parça içiyorum teşekkür ederim

Kızlar bende dün 2. Transferimi oldum. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. İlk denememde pozitif çıktı ama kese boş olduğunu öğrendim düşük yaptım. İnş bu sefer hayırlı sonuçlar alıcaz

Canım ben bitince kullanmadım doktoroda sormadım aslında kullanılması gerekiyor bence ben hata yaptım gibi. Transfere gittikten sonra hemen geri başladım. Sanada toz olan folik asit ten mi vermisti
Bana da birsey demedi bende içmedim tekrar baslayayim bende. Yok canım bana hap olarak verdi

Canım hayırlı olsun tedavin umarım hayırlı sonuçlar alırsın

Hayırlısıyla pozitif sonuçlanır, bebeğin sıkıca tutunur sana canım

Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin Sürecin hayırla sağlıkla kolaylıkla ilerlesin inşallah

Duamız seninle inşallah transferin güzel geçer ve hayırlı sonuçlar alırsın bizi haberdar et
Teşekkür ederim transferi oldum 20 dk kadar uzandım sonra tuvaletim geldi iyice yapıp çıktım. Şimdi evdeyim inş tutunurlar sıkıca allah hepimizin dualarını kabul etsin

Kızlar bende dün 2. Transferimi oldum. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. İlk denememde pozitif çıktı ama kese boş olduğunu öğrendim düşük yaptım. İnş bu sefer hayırlı sonuçlar alıcaz
Hayırlı olsun tedavin canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…