• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Yazılanları okuyorum da galiba benim doktorum aşırı ilaç vermiş bunu fark ediyorum.

e2 için climara forte bant
günde 3 defa protestan deX
5 günde bir kalçadan proloud
kan sulandırıcı iğne enox günde 1 defa
ayrıca vitamin ve coraspirin

Bu kadar yoğun ilaç kullanan var mı?

ya kızlar şöyle heyecanlıyım. son 3 embriyo benim. 3. gün embriyoları. dün akşam çözdüler bakalım ne durumdalar merak ediyorum.
4 embriyo olmuştu aralık ayında. 2 tanesine 10 üzerinden 10 veriyorum, 2 tanesine 10 üzerinden 9 veriyorum. iyi kalite dedi.
taze transferde 10 üzerinden 10 olanın 1 tanesi transfer edildi tutunmadı.
bugün durumlarına göre kalanları transfer edecek.
Kuzum inşallah güzel olacak 😍

Merhaba ben de dün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Corasprin i yumurta toplama yapıldığından beri kullanıyorum beraberinde dün transfer sonrası oksapar iğne yazıldı. Onu bulamadım doktorun onayıyla Enox aldım birebir muadilmiş. 28 mart ta kanda gebelik testim olacak. Anladığım kadarıyla sonuc olumlu olursa bir süre daha da devam edilecek düsük riskini önlemek adına. Umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır 🙏🏻❤️
Hayırlı olsun tedavin canım güzel haberler almak nasip olsun ❤️

Yazılanları okuyorum da galiba benim doktorum aşırı ilaç vermiş bunu fark ediyorum.

Canım muhtemelen herkesin bünyesine ve sürecine göre fark ediyor. Bende günde 3*1 Lutinus, 3*1 estrofem , 2*1 Prolutex iğne , 3 günde 1 kalçadan progestan iğne ve 1 tane multivitamin içiyorum

Merhaba ben de dün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Corasprin i yumurta toplama yapıldığından beri kullanıyorum beraberinde dün transfer sonrası oksapar iğne yazıldı. Onu bulamadım doktorun onayıyla Enox aldım birebir muadilmiş. 28 mart ta kanda gebelik testim olacak. Anladığım kadarıyla sonuc olumlu olursa bir süre daha da devam edilecek düsük riskini önlemek adına. Umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır 🙏🏻❤️
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün bende kan sulandirici kullanıyorum pozitifi gördüm dediğin gibi hala devam ediyorum belli sürede edicek galiba bu iğneye

Canım şöyle soyliyim kendimi bende çok ilaç kullanıyorum. Sabahları günde 1 kere multivitamin folik asit, günde 3 kere estrofem, günde 3 kere duphaston, günde 1 kere ecopirin, günde 6 tane progestan fitil ve günde 1 kere oksapar igne

Canım şöyle soyliyim kendimi bende çok ilaç kullanıyorum. Sabahları günde 1 kere multivitamin folik asit, günde 3 kere estrofem, günde 3 kere duphaston, günde 1 kere ecopirin, günde 6 tane progestan fitil ve günde 1 kere oksapar igne
Sanırım herkesin bünyesine göre doktorlarımız hareket ediyor bende bir sürü hap kullanıyorum yumurta toplama aşamasından bu yana her gün sabah-öğle-akşam 2şer progestan 200ml vajinal kullanıyorum, beraberinde günde 1 tok prednol 16mg (bunun maalesef biraz iştahımı açtığını hissediyorum) doktorum paketli gıdalardan ve tuzdan uzak durmamı istedi, corasprin ve folidays devam ediyor. Dünkü transfer sonrası kalcadan progestan iğne oldum. Bunu haftaya persembe gene olacağım. Birde kan sulandırıcı iğne olarak enox var her gün. İlk başlarda neden bu ilaç şu ilaç diye sorguluyordum sonra bi saldım dedim itaat et rahat et :) 12 gün sonra güzel haberle sevineceğiz inşallah 😄
Stresten uzak olmak gerekiyor güzel hayaller kuralım, güzel sonuçlar alalım inşallah ❤️🙏🏻

Vallahi ben estrofem sabah 2 akşam 2 , coraspin günde 1 , prolutex iğne sabah 1 akşam 1 göbekten , d3 vitamini ve pregnomarin vitamin kullanıyorum

Sizlerin de dönüşlerinden fark ediyorum ki, hepimiz muadil şeyler kullanıyoruz. Bir an kendimi yalnız hissetmiştim ama bakıyorum maşallah hepimiz ilaç küpüyüz. İnşallah şifa olur. Emeğimizin karşılığına ulaşırız.

Selam hanimlar😊 opudan çıktım da geldim 24 yumurta toplanmış çok şükür normalde taze transfer dusunuyorduk ama dokto ohss riskinden dolayı dondurabiliriz dedi pazartesi bakılacak duruma göre 🤷‍♀️😊 daha once bu sayilarda yumurtasi toplanan oldu mu acaba ?

Selam hanimlar😊 opudan çıktım da geldim 24 yumurta toplanmış çok şükür normalde taze transfer dusunuyorduk ama dokto ohss riskinden dolayı dondurabiliriz dedi pazartesi bakılacak duruma göre 🤷‍♀️😊 daha once bu sayilarda yumurtasi toplanan oldu mu acaba ?
Maşallah 🧿 24 çok iyi sayı inşallah 5. Güne verimli 5aa embriyoların olur. Benden 13 toplandı ilk 2 gün hafif ağrım oldu sonra geçti hormon testlerim ve rahim durumum sonucu canlı transfer oldum 5. Güne 6 embriyomuz ulaştı 2 sini transfer oldum 4ü her ihtimale karşı donduruldu. Hakkında en hayırlı olan olsun, sağlıkla, sorunsuz bir sürecin olsun inşallah canım 💕

Gözünaydın canım sayı güzel maşallah.Bende 22 toplanmış 19 u olgun çıkıp döllenmişti kuzum 8 tanesi 5. Güne geldi gelmişti.1 i taze transfer oldu 7 tane kaldı ama 6 tane dondurmuştuk o zaman 1 tanesi kötü kaliteymiş

Benimde 25 tane toplanmıştı 17si döllendi 5. Güne 7 tanesi gitti.

Bende ohss riskinden dolayı 2 adet bekledim. Pcos olanların genelde böyle çok yumurtası toplanıyor. Pcos musunuz? Şimdi transfer için bekliyorum 2. Adetimi oldum.

Sanırım herkesin bünyesine göre doktorlarımız hareket ediyor bende bir sürü hap kullanıyorum yumurta toplama aşamasından bu yana her gün sabah-öğle-akşam 2şer progestan 200ml vajinal kullanıyorum, beraberinde günde 1 tok prednol 16mg (bunun maalesef biraz iştahımı açtığını hissediyorum) doktorum paketli gıdalardan ve tuzdan uzak durmamı istedi, corasprin ve folidays devam ediyor. Dünkü transfer sonrası kalcadan progestan iğne oldum. Bunu haftaya persembe gene olacağım. Birde kan sulandırıcı iğne olarak enox var her gün. İlk başlarda neden bu ilaç şu ilaç diye sorguluyordum sonra bi saldım dedim itaat et rahat et :) 12 gün sonra güzel haberle sevineceğiz inşallah 😄
Stresten uzak olmak gerekiyor güzel hayaller kuralım, güzel sonuçlar alalım inşallah ❤️🙏🏻
Canım kesinlikle doktorlar kişiye göre tedavi uyguluyor zaten umarım hayırlı sonuç alırsın canım benim 🙏❤️

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün bende kan sulandirici kullanıyorum pozitifi gördüm dediğin gibi hala devam ediyorum belli sürede edicek galiba bu iğneye
Banucum folik asiti sen opudan sonra transfere kadar kullandinmi

Banucum folik asiti sen opudan sonra transfere kadar kullandinmi
Canım ben bitince kullanmadım doktoroda sormadım aslında kullanılması gerekiyor bence ben hata yaptım gibi. Transfere gittikten sonra hemen geri başladım. Sanada toz olan folik asit ten mi vermisti

Back