Kuzum şuan transfer döneminde sin ya daha çok yeni bence içme çay kahve gebelik şansını azaltıyormuş yorumlarda kafeinsiz kahve tüketen biri vardı sanırım çok zorlanıyorsan ondan al ama bence ilk 3 ay tüketmeYaaa bende oyleydimde dün bitanecik içmeye başladım dayanamadım
Anladım tamam o zamanBen cumartesi oldum ama pazartesi değil
Günaydın canımGünaydın KızlarCumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerinde olsun inşallah.Nasılsınız
Progestan yapabilir canım evdeysen eğer uzan sürekliGünaydın canımsabahtan beri bir baş dönmesiyle uğraşıyorum
Aa yapar mı o uzanıyorum zaten canimProgestan yapabilir canım evdeysen eğer uzan sürekli
Bende de hiç belirti yoktu 7. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı kan verdim pozitif olduğunu öğrendim. Pek belirti olmuyor diye hatırlıyorum kan verene kadarHiç bir belirtim yok canım öyle umutsuz bir şekilde bekliyorum ne bir ağrı ne birşey senin var mı
Evet kuzum yan etkileri var muhtemelen ondan olmuşturAa yapar mı o uzanıyorum zaten canimsen nasılsın neler yapıyorsun
Gunaydin kuzumm cumamiz mubarek olsunGünaydın KızlarCumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerinde olsun inşallah.Nasılsınız
Bana doktorum günde bir iki tane çay kahve bir bardak kola bir tutam maydonoz bunlardan bebek sağlıklıysa hiçbir şey olmaz demişti sadece pastörize olmayan süt ürünleri yeme demişti markasız paketsiz olmasın demişti bir de sosis salam gibi çiğ etler tüketme dedi.Kuzum şuan transfer döneminde sin ya daha çok yeni bence içme çay kahve gebelik şansını azaltıyormuş yorumlarda kafeinsiz kahve tüketen biri vardı sanırım çok zorlanıyorsan ondan al ama bence ilk 3 ay tüketme
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın KızlarCumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerinde olsun inşallah.Nasılsınız
Ben yemiyorum kuzumBana doktorum günde bir iki tane çay kahve bir bardak kola bir tutam maydonoz bunlardan bebek sağlıklıysa hiçbir şey olmaz demişti sadece pastörize olmayan süt ürünleri yeme demişti markasız paketsiz olmasın demişti bir de sosis salam gibi çiğ etler tüketme dedi.çok kasmayın kendinizi bebişe gidene kadar vücut tolere ediyor onları
İnsan korkuyor tabi zar zor bu günlere geldikBen yemiyorum kuzum
İyiyim kuzum bende çok şükür benim ağrılarım baya azaldı kuzum. Seninde günden güne azalır muhtemelenGünaydın canım hayırlı cumalarbende kasık ağrıları bel ağrısı devam canım sen nasılsın
Öyle kuzum gerçekten 3.5 yıl bir kere gebelik olmadı onlarca tedavi ilaçlar iğneler aşılamalar hastaneler .. Varsın yemeyelim içmeyelimİnsan korkuyor tabi zar zor bu günlere geldik
Ya Allah kolaylık versin ama otur otursa ağrır bence bel bacak ya neyse ama Allah'tan masa başı calisiyormussun çok yorma kendini bu süreçteİyiyim kuzum bende çok şükür benim ağrılarım baya azaldı kuzum. Seninde günden güne azalır muhtemelenMasa başı çalıştığım için sürekli oturmak rahatsız ediyor beni sadece psikolojik sanırım Bir hafta evde sürekli uzanınca vücut garipsedi galiba
7.günüm benim bugün. 2.ci günden beri adet ağrılarım var dün sabah biraz hafiflemişti ama akşam arttı Şuanda hafif hafif sızlama şeklinde var. Mide bulantısı bende 3.günden beri var. Hatta dün yediğim birşey dokundu diye düşünüyorum koşa koşa lavaboya zor attım kendimi. Baş dönmesi dünden beridir var bugün biraz daha sersemletti. Benim diğer negatiflerde de ağrılar olduğu için tutmadı diye düşünüyorum ama her tedavide aynı olmayabilir diyorum. Beklemedeyim valla.Siz şimdi ne durumdasınız benim akşamdan beri arar ara kasıl ağrım var birde mide bulantım bulantı hafif his gibi gelip diyor
Öyle kuzum çok şükür işim rahat bel desteği almıştım tarnsferden önce öylesine bu zamana kısmetmiş iyi geliyor oYa Allah kolaylık versin ama otur otursa ağrır bence bel bacak ya neyse ama Allah'tan masa başı calisiyormussun çok yorma kendini bu süreçte
Kuzum progestan da bazı vücuda yan etki yapabiliyor arkadaşımın ilk tedavisinde öyle olmuştu baş dönmesi mide bulantısı ufak bir baygınlık geçirdi hatta progestan olmuştu ama vücut alıştı sanırım bir daha yaşamadı .O kadar ilaç kullanıyoruz ki vücut da dengesini şaşırdı7.günüm benim bugün. 2.ci günden beri adet ağrılarım var dün sabah biraz hafiflemişti ama akşam arttı Şuanda hafif hafif sızlama şeklinde var. Mide bulantısı bende 3.günden beri var. Hatta dün yediğim birşey dokundu diye düşünüyorum koşa koşa lavaboya zor attım kendimi. Baş dönmesi dünden beridir var bugün biraz daha sersemletti. Benim diğer negatiflerde de ağrılar olduğu için tutmadı diye düşünüyorum ama her tedavide aynı olmayabilir diyorum. Beklemedeyim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?