2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Yaaa bende oyleydimde dün bitanecik içmeye başladım dayanamadım
Kuzum şuan transfer döneminde sin ya daha çok yeni bence içme çay kahve gebelik şansını azaltıyormuş yorumlarda kafeinsiz kahve tüketen biri vardı sanırım çok zorlanıyorsan ondan al ama bence ilk 3 ay tüketme

Hiç bir belirtim yok canım öyle umutsuz bir şekilde bekliyorum ne bir ağrı ne birşey senin var mı
Bende de hiç belirti yoktu 7. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı kan verdim pozitif olduğunu öğrendim. Pek belirti olmuyor diye hatırlıyorum kan verene kadar

Aa yapar mı o uzanıyorum zaten canim sen nasılsın neler yapıyorsun
Evet kuzum yan etkileri var muhtemelen ondan olmuştur İyiyim kuzum bende kalçadan iğne günümdü bugün işe gelmeden onu yaptırdım.Doktor kontrolünü bekliyoruz sabırla

Bana doktorum günde bir iki tane çay kahve bir bardak kola bir tutam maydonoz bunlardan bebek sağlıklıysa hiçbir şey olmaz demişti sadece pastörize olmayan süt ürünleri yeme demişti markasız paketsiz olmasın demişti bir de sosis salam gibi çiğ etler tüketme dedi. çok kasmayın kendinizi bebişe gidene kadar vücut tolere ediyor onları

Ben yemiyorum kuzum

Günaydın canım hayırlı cumalar bende kasık ağrıları bel ağrısı devam canım sen nasılsın
İyiyim kuzum bende çok şükür benim ağrılarım baya azaldı kuzum. Seninde günden güne azalır muhtemelen Masa başı çalıştığım için sürekli oturmak rahatsız ediyor beni sadece psikolojik sanırım Bir hafta evde sürekli uzanınca vücut garipsedi galiba

Ya Allah kolaylık versin ama otur otursa ağrır bence bel bacak ya neyse ama Allah'tan masa başı calisiyormussun çok yorma kendini bu süreçte

Siz şimdi ne durumdasınız benim akşamdan beri arar ara kasıl ağrım var birde mide bulantım bulantı hafif his gibi gelip diyor
7.günüm benim bugün. 2.ci günden beri adet ağrılarım var dün sabah biraz hafiflemişti ama akşam arttı Şuanda hafif hafif sızlama şeklinde var. Mide bulantısı bende 3.günden beri var. Hatta dün yediğim birşey dokundu diye düşünüyorum koşa koşa lavaboya zor attım kendimi. Baş dönmesi dünden beridir var bugün biraz daha sersemletti. Benim diğer negatiflerde de ağrılar olduğu için tutmadı diye düşünüyorum ama her tedavide aynı olmayabilir diyorum. Beklemedeyim valla.

Ya Allah kolaylık versin ama otur otursa ağrır bence bel bacak ya neyse ama Allah'tan masa başı calisiyormussun çok yorma kendini bu süreçte
Öyle kuzum çok şükür işim rahat bel desteği almıştım tarnsferden önce öylesine bu zamana kısmetmiş iyi geliyor o

Kuzum progestan da bazı vücuda yan etki yapabiliyor arkadaşımın ilk tedavisinde öyle olmuştu baş dönmesi mide bulantısı ufak bir baygınlık geçirdi hatta progestan olmuştu ama vücut alıştı sanırım bir daha yaşamadı .O kadar ilaç kullanıyoruz ki vücut da dengesini şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…