Merhaba canm bende pazartesi transfer oldum benimde hiç belirtim yok sadece bacağıma bir ağrı girdi o kadar kaç gündür bende belirti arıyorum bende senin gibiMerhaba herkese... Mevla herkesin gönlüne göre sağlıklı bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ben de pazartesi günü transfer oldum. İlk denemem :) Hiçbir belirti hissetmiyorum, iğne ağrılarından başka... :/ Bu da insanı endişelendiriyor, bir belirti bekliyor sanki :/
Evet canım 5 aylık olduk çok şükürYa çok sevindimçok sağol canım sen hamilesin demek ki yeni mi sonucun belli oldu
Oh maşallah senin yaş kaç peki kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı denemendiEvet canım 5 aylık olduk çok şükürben de geçtim sizin yollardan yeni. inşallah sizin içinde her şey güzel gider
Ben 37 yaşındayım ilk deneme ilk çocuk 5. Gün embriyosuOh maşallah senin yaş kaç peki kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı denemendiçok soru oldu ama
Ben cumartesi oldum ama pazartesi değilBen de pazartesi transfer oldum bana test tarihini 24 Mart dediler sizinki ne güzelmiş
Benim 5. Gün embriyo bb kalite idi 10 Mart transfer bugün akşama doğru kasık ağrısı birazda ara ara gelen mide bulantısı var benim ilk transferim tutunmuştu şimdi sanki olmadı gibi umut var ama ben totem yapıp lohusa geceliği bile aldım transfer öncesiTek 5.gün embriyo transferi idi
İnan ne yapmak gerek hiç bilmiyorum artıkBenim ilk denemede 1 embriyo, ikincide 2 embriyo gelişti, ikisi de negatif oldu. Bu sefer 4 embriyo gelişti, 2 sini donduruldu ama anladım ki stresten uzak durmak gerek, hormonların yönettiği herşeyi etkiliyor stres. Bu tedavide tabiri caizse saldım çayıra mevlam kayıra dedim daha iyi gelişti yumurtalar sanki
Siz şimdi ne durumdasınız benim akşamdan beri arar ara kasıl ağrım var birde mide bulantım bulantı hafif his gibi gelip diyorH
Hayırlısı olsun inşallah dün bir yerde gördüm bir arkadaşın 8.gün negatif çıkmış 10.gün yükselmiş gebe olduğunu öğrenmiş. Benimde bugün adet ağrılarım arttı kötü düşünmek istemiyorum ama içim içimizde yiyor. 4.gün bugün daha çok erken
5. Gün çok erken zaten, şu an var bence canim. Sağlıkla ilerlesinAy inşallah 5.gün teste çıkayınca çok kötü olmuştum
Bence bu belirtiler kullandığımız iğne ve ilaçlardan oluyor canım. Zaten tüp bebekte gebeliği çok erken öğreniyoruz varsa, belirtiler anca öğrendikten sonra ortaya çıkarSiz şimdi ne durumdasınız benim akşamdan beri arar ara kasıl ağrım var birde mide bulantım bulantı hafif his gibi gelip diyor
Canım hayırlı olsun tedavin umarım hayırlı sonuçlar alırsınMerhaba ben varımyarın inş transfer olcam dua edin lütfen
Hayırlısıyla pozitif sonuçlanır, bebeğin sıkıca tutunur sana canımMerhaba ben varımyarın inş transfer olcam dua edin lütfen
Ben ne çay ne kahve içmiyorum kuzum transferden 2-3 gün önce bıraktım hepsiniKızlar bişey sorucambu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavinMerhaba ben varımyarın inş transfer olcam dua edin lütfen
Tebrik ederim kuzum üst testte görünüyorAlttaki 5.gün olan üsteki şimdi yaptığım
Tedavin hayırlı olsun canımMerhaba herkese... Mevla herkesin gönlüne göre sağlıklı bebeklerine kavuşmasını nasip etsin.
Ben de pazartesi günü transfer oldum. İlk denemem :) Hiçbir belirti hissetmiyorum, iğne ağrılarından başka... :/ Bu da insanı endişelendiriyor, bir belirti bekliyor sanki :/
Yaaa bende oyleydimde dün bitanecik içmeye başladım dayanamadımBen ne çay ne kahve içmiyorum kuzum transferden 2-3 gün önce bıraktım hepsini
Duamız seninle inşallah transferin güzel geçer ve hayırlı sonuçlar alırsın bizi haberdar etMerhaba ben varımyarın inş transfer olcam dua edin lütfen
Hiç bir belirtim yok canım öyle umutsuz bir şekilde bekliyorum ne bir ağrı ne birşey senin var mıBen 37 yaşındayım ilk deneme ilk çocuk 5. Gün embriyosusenin nasıl gidiyor her şey yolundadır umarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?