Aa ne güzel o zaman inşallah kolayca atlatırız şu riskli 3 ayıÖyle kuzum çok şükür işim rahat bel desteği almıştım tarnsferden önce öylesine bu zamana kısmetmiş iyi geliyor o
Amin canım tedavin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sürecinSelam kızlar 27 martta ilk transferim yapılacak.Dondurulmuş embriyodan olucak transfer.Heyecanla bekliyorum, hepimiz için hayırlısı olsun
Evet kuzum iğneleri ilaçları nasip olursa 11-12 haftaya kadar kullanılan bende.O zamana kadar dikkatli ama rahat geçirmeye çalışıyorumAa ne güzel o zaman inşallah kolayca atlatırız şu riskli 3 ayı
Amin canım aminGünaydın KızlarCumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerinde olsun inşallah.Nasılsınız
Oh darısı başımıza inşallahEvet kuzum yan etkileri var muhtemelen ondan olmuşturİyiyim kuzum bende kalçadan iğne günümdü bugün işe gelmeden onu yaptırdım.Doktor kontrolünü bekliyoruz sabırla
İnşallah olacak hayırlısıyla canım benim test yapma bekle bakalımAmin canım aminvallahi beklemedeyiz hala bugün 7.gün korkudan test yapmıyorum. Dün sabah ağrılar hafiflemişti biraz akşam çok arttı bu sabahta sızı şeklinde karnımın altında oluyor baş dönmesi eklendi şimdik bakalım ümitsiz ümitlilerdenim
Amin kuzum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırla sağlıkla kolaylıkla olsun süreçlerimiz inşallahOh darısı başımıza inşallah
Aynen canım progestanın her türlüsü baş dönmesi yapıyor onu biliyorum ama o yüzden belirti aramayı bıraktım ben kendimde biliyorsun çarşambaya ne kaldı şurda pazar hasta olmazsam teste gidicemKuzum progestan da bazı vücuda yan etki yapabiliyor arkadaşımın ilk tedavisinde öyle olmuştu baş dönmesi mide bulantısı ufak bir baygınlık geçirdi hatta progestan olmuştu ama vücut alıştı sanırım bir daha yaşamadı .O kadar ilaç kullanıyoruz ki vücut da dengesini şaşırdı
Günaydın kuzum benim 1 gün önce böyleydi Bir tık progesteron düşükmüş günde 1 olan ipnemi sabah akşam yapmışlardıgünaydın kızlar.
Transfer öncesi E2 ve progesteron kan tahlili sonuçlarınız neydi yazar mısınız ?
ya da kaç aralığında olmalı bilen var mı ?
İnşallah hayırlısıyla pozitif olacak kuzumAynen canım progestanın her türlüsü baş dönmesi yapıyor onu biliyorum ama o yüzden belirti aramayı bıraktım ben kendimde biliyorsun çarşambaya ne kaldı şurda pazar hasta olmazsam teste gidicem
Amin canım inşallahİnşallah olacak hayırlısıyla canım benim test yapma bekle bakalımNe zaman kan vereceksin
Ay çok güzel yerAmin canım inşallah22 si test günüm 21 de belki sağlık ocağında veririm diyorum fethiyede yaşıyorum özel hastane biraz uzak bana gidip gelmek sıkıntı.
Hayırlı olsun tedavin canım benimMerhaba kızlar ben de ayın 15inde transfer oldum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Önceden istanbuldaydım mayıs ayında taşındım tedaviye bahçecide başladım git gel epey yordu ama orda denemek istiyordum canım olumlu olumsuz haber vericem inşallahAy çok güzel yerHadi inşallah canım benim
Zorlu olmuş kuzum ama sonu güzel olacak inşallahÖnceden istanbuldaydım mayıs ayında taşındım tedaviye bahçecide başladım git gel epey yordu ama orda denemek istiyordum canım olumlu olumsuz haber vericem inşallah
Evet kuzum aynen öyle olur muhtemelen. Bende de doktorum kese görmeye gittiğimizde konuşalım dedi hangi ignelere ilaçlara devam edeceğimi. Ben de meraktan sordum ben niye kan sulandirici kullanıyorum dedim iğne ve ilaç olarak sıkıntımı gorduniz dedim hayır dedi ben her hastama veririm ilk tutunma sürecinde dedi içim rahatladı daha kolay tutunuyor galiba kan civiyincaEvet kuzum iğneleri ilaçları nasip olursa 11-12 haftaya kadar kullanılan bende.O zamana kadar dikkatli ama rahat geçirmeye çalışıyorum
Aynen kuzum genelde veriyorlar bana doktorum bir türlü vermediEvet kuzum aynen öyle olur muhtemelen. Bende de doktorum kese görmeye gittiğimizde konuşalım dedi hangi ignelere ilaçlara devam edeceğimi. Ben de meraktan sordum ben niye kan sulandirici kullanıyorum dedim iğne ve ilaç olarak sıkıntımı gorduniz dedim hayır dedi ben her hastama veririm ilk tutunma sürecinde dedi içim rahatladı daha kolay tutunuyor galiba kan civiyinca
Aa ilk defa duydum OMEGA 3 un öyle etkisi olduğunu ne güzel kuzum inşallah sağlıkla kucaklarimiza alalım program indirdim bu arada bende ya daha çok küçükler ya susam tohumu kadar diyoAynen kuzum genelde veriyorlar bana doktorum bir türlü vermediBende multivitamin içiyorum içinde OMEGA 3 var aynı zamanda ilk trasferden sonra 5 ay ara vermiştim o arada sadece OMEGA 3 almıştım onunda kan sulandırıcı etkisi varmış o yüzden kafam rahat benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?