2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın Kızlar Cumanın hayrı ve bereketi hepimizin üzerinde olsun inşallah.Nasılsınız
Amin canım amin vallahi beklemedeyiz hala bugün 7.gün korkudan test yapmıyorum. Dün sabah ağrılar hafiflemişti biraz akşam çok arttı bu sabahta sızı şeklinde karnımın altında oluyor baş dönmesi eklendi şimdik bakalım ümitsiz ümitlilerdenim

günaydın kızlar.
Transfer öncesi E2 ve progesteron kan tahlili sonuçlarınız neydi yazar mısınız ?
ya da kaç aralığında olmalı bilen var mı ?

İnşallah olacak hayırlısıyla canım benim test yapma bekle bakalım Ne zaman kan vereceksin

Aynen canım progestanın her türlüsü baş dönmesi yapıyor onu biliyorum ama o yüzden belirti aramayı bıraktım ben kendimde biliyorsun çarşambaya ne kaldı şurda pazar hasta olmazsam teste gidicem

günaydın kızlar.
Transfer öncesi E2 ve progesteron kan tahlili sonuçlarınız neydi yazar mısınız ?
ya da kaç aralığında olmalı bilen var mı ?
Günaydın kuzum benim 1 gün önce böyleydi Bir tık progesteron düşükmüş günde 1 olan ipnemi sabah akşam yapmışlardı

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-01-11-05-58-920_com.android.chrome.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 67
İnşallah olacak hayırlısıyla canım benim test yapma bekle bakalım Ne zaman kan vereceksin
Amin canım inşallah 22 si test günüm 21 de belki sağlık ocağında veririm diyorum fethiyede yaşıyorum özel hastane biraz uzak bana gidip gelmek sıkıntı.

Önceden istanbuldaydım mayıs ayında taşındım tedaviye bahçecide başladım git gel epey yordu ama orda denemek istiyordum canım olumlu olumsuz haber vericem inşallah
Zorlu olmuş kuzum ama sonu güzel olacak inşallah Allah'ım inşallah hayırlısıyla pozitid haber almanı nasip etsin sen ve senin gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma

Evet kuzum iğneleri ilaçları nasip olursa 11-12 haftaya kadar kullanılan bende.O zamana kadar dikkatli ama rahat geçirmeye çalışıyorum
Evet kuzum aynen öyle olur muhtemelen. Bende de doktorum kese görmeye gittiğimizde konuşalım dedi hangi ignelere ilaçlara devam edeceğimi. Ben de meraktan sordum ben niye kan sulandirici kullanıyorum dedim iğne ve ilaç olarak sıkıntımı gorduniz dedim hayır dedi ben her hastama veririm ilk tutunma sürecinde dedi içim rahatladı daha kolay tutunuyor galiba kan civiyinca

Aynen kuzum genelde veriyorlar bana doktorum bir türlü vermedi Bende multivitamin içiyorum içinde OMEGA 3 var aynı zamanda ilk trasferden sonra 5 ay ara vermiştim o arada sadece OMEGA 3 almıştım onunda kan sulandırıcı etkisi varmış o yüzden kafam rahat benimde

Aa ilk defa duydum OMEGA 3 un öyle etkisi olduğunu ne güzel kuzum inşallah sağlıkla kucaklarimiza alalım program indirdim bu arada bende ya daha çok küçükler ya susam tohumu kadar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…