• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aa ilk defa duydum OMEGA 3 un öyle etkisi olduğunu ne güzel kuzum inşallah sağlıkla kucaklarimiza alalım program indirdim bu arada bende ya daha çok küçükler ya susam tohumu kadar diyo ☺️☺️😆😆
Evet kuzum ya gün gün bakıyorum bende yarın Rabbim nasip ederse tam 5 haftalık olacağım ☺️ Zaman hiç geçmiyor gibi bir yandan hızlı gibi çok garip bir süreçmiş .Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları

Evet kuzum ya gün gün bakıyorum bende yarın Rabbim nasip ederse tam 5 haftalık olacağım ☺️ Zaman hiç geçmiyor gibi bir yandan hızlı gibi çok garip bir süreçmiş .Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları
Gerçekten bende de öyle sanki öğrendikten sonra yavaşladığı hizlandimi hiç anlamiyorum amin canım benim ☺️❤️

kuzu teşekkürler

of benim E2 740 çıkmış.
progesteron çıkmadı daha.
saat 2 de transfer var.
Rica ederim canım benim ❤️ Stres yapma kuzum güzel olacak inşallah 🤲🏻 Bende telefonda sormuştum sonuçları E2 Lh kaç olmalı hiç bilgim yok kuzum.Sen stres yapma ❤️

kuzu teşekkürler

of benim E2 740 çıkmış.
progesteron çıkmadı daha.
saat 2 de transfer var.
Canım benim doktorum hiç tahlil istemedi direk transfer yapti😅 ben kendim E2 ye baktırdım yüksek çıktı doktoruma sordum transfer için sorun olur mu diye önemli değil yüksek olması dedi stres yapma pozitif ol bebisini almana az kalmis😊

Canım benim doktorum hiç tahlil istemedi direk transfer yapti😅 ben kendim E2 ye baktırdım yüksek çıktı doktoruma sordum transfer için sorun olur mu diye önemli değil yüksek olması dedi stres yapma pozitif ol bebisini almana az kalmis😊

Kuzu sağolasın.
benim doktorda kan tahlili istemedi.
taze transferde de istemişti aralık ayında.
Bu sefer kontrolde dedimki kan da bakalım. hayır dedi.
ben yinede yaptırdım. diyetisyeninde istediği tahliller vardı gitmişken e2 ve progesteron da yaptırdım.
transfer öncesi sölicem tahlilleri benim doktora inşallah gıcık olmaz bana.

Evet kuzum aynen öyle olur muhtemelen. Bende de doktorum kese görmeye gittiğimizde konuşalım dedi hangi ignelere ilaçlara devam edeceğimi. Ben de meraktan sordum ben niye kan sulandirici kullanıyorum dedim iğne ve ilaç olarak sıkıntımı gorduniz dedim hayır dedi ben her hastama veririm ilk tutunma sürecinde dedi içim rahatladı daha kolay tutunuyor galiba kan civiyinca ☺️❤️

benim doktorda bana hem coraspin hem oksapar iğne veriyo. pıhtılaşma yok baktırdık ama yine de varmış gibi düşünelim biz kullanalım dedi

ya kızlar şöyle heyecanlıyım. son 3 embriyo benim. 3. gün embriyoları. dün akşam çözdüler bakalım ne durumdalar merak ediyorum.
4 embriyo olmuştu aralık ayında. 2 tanesine 10 üzerinden 10 veriyorum, 2 tanesine 10 üzerinden 9 veriyorum. iyi kalite dedi.
taze transferde 10 üzerinden 10 olanın 1 tanesi transfer edildi tutunmadı.
bugün durumlarına göre kalanları transfer edecek.

Kuzu sağolasın.
benim doktorda kan tahlili istemedi.
taze transferde de istemişti aralık ayında.
Bu sefer kontrolde dedimki kan da bakalım. hayır dedi.
ben yinede yaptırdım. diyetisyeninde istediği tahliller vardı gitmişken e2 ve progesteron da yaptırdım.
transfer öncesi sölicem tahlilleri benim doktora inşallah gıcık olmaz bana.
Göster cnm sonuçlarını bakalım ne diyecek en azından için rahat eder

ya kızlar şöyle heyecanlıyım. son 3 embriyo benim. 3. gün embriyoları. dün akşam çözdüler bakalım ne durumdalar merak ediyorum.
4 embriyo olmuştu aralık ayında. 2 tanesine 10 üzerinden 10 veriyorum, 2 tanesine 10 üzerinden 9 veriyorum. iyi kalite dedi.
taze transferde 10 üzerinden 10 olanın 1 tanesi transfer edildi tutunmadı.
bugün durumlarına göre kalanları transfer edecek.
Dondurulmusta rahimde dinleniyor bilemezsin bu sefer daha iyi olur belki canım hayırlı haberler alalım inşallah 🥰

Merhaba ben de dün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Corasprin i yumurta toplama yapıldığından beri kullanıyorum beraberinde dün transfer sonrası oksapar iğne yazıldı. Onu bulamadım doktorun onayıyla Enox aldım birebir muadilmiş. 28 mart ta kanda gebelik testim olacak. Anladığım kadarıyla sonuc olumlu olursa bir süre daha da devam edilecek düsük riskini önlemek adına. Umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır 🙏🏻❤️

Merhaba ben de dün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Corasprin i yumurta toplama yapıldığından beri kullanıyorum beraberinde dün transfer sonrası oksapar iğne yazıldı. Onu bulamadım doktorun onayıyla Enox aldım birebir muadilmiş. 28 mart ta kanda gebelik testim olacak. Anladığım kadarıyla sonuc olumlu olursa bir süre daha da devam edilecek düsük riskini önlemek adına. Umarım herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır 🙏🏻❤️

hayırlı olsun canım seninde. Pozitif haberlerini duymak dileğiyle inşallah.

Umarım 🙏🏻 dileyen, isteyen herkes güzel haberler alır❤️. Gerçekten zorlu bir süreç transfer sonrası dünden beri tuvalet ihtiyacı ve yemek yemek dısında uzandım yatıyorum arada bir hafif kasık ağrılarım ve batma hissi oluyor sonuc netlestiğinde paylaşırım tabiki

Back