2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Çok iyi, inşallah çok güzel yükselir kan değerin ve güzel bir hamilelik geçirip kucağına alırsın bebişini

Harika haber gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah Kan sonucunu bekliyoruz
Amin cok tesekkur ederim canim yazarim tabiki .
8.gunde ne güzel koyulasmis maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
cok tesekkur ederim . 2 tane koydurmustum ondan mi acaba onu da merak ediyorum . Hem deli gibi de korkuyorum ayni anda iki cocuk dusuncesi ama ne olacaksa olsun artik

Amin cok tesekkur ederim canim yazarim tabiki .

cok tesekkur ederim . 2 tane koydurmustum ondan mi acaba onu da merak ediyorum . Hem deli gibi de korkuyorum ayni anda iki cocuk dusuncesi ama ne olacaksa olsun artik
Ben de çift transferim heyecanla ikiz mi değil mi onu öğrenmek istiyorum

Ben de çift transferim heyecanla ikiz mi değil mi onu öğrenmek istiyorum
Sorma benim ilk tup bebek denememde de 2 tane koydurmustum tabi o zaman daha cahil oluyor insan. idrarda dahi goremedim pozitifi . Bakalim bu sefer kahramanlarimizi nasil maceralar bekliyor

Benim de ilk transferde 21 yumurta toplandı 13 iyiydi fakat hiçbiri 5. Güne gitmedi. Tekrar toplandı bende pkos olduğum için 41 yumurta toplandı 6 tanesi iyi kalite donduruldu. Biri transfer edildi beklemedeyim . Ümidini kaybetme

2.günü transferin, akşama doğru kasık ağrım başladı..inşallah tutunuyordur bebişim
Benimde 2.günden başladı 4.gün epey şiddetliydi bugün 5.gün kasıktan daha çok karnımın altı rahmim ağrıyor. Tam ümitleniyorum sonra ağrılar olunca ufaktan içime şüphe düşüyor valla Rabbim hakkimızda hayırlısını versin inşallah

Ben adetin 3.günü gidebildim doktora haftasonuna denk geldi ilk adet günüm doktor biraz geç kaldık ilaç kullanmakta yumurta gelişirse eğer transfer yapmama durumumuz olabilir gibi bir şey dedi dondurulmuş embriyo transferim olacak estrofem corasprin folikasit verdi sadece doktor . Benim gibi gidip transferi gerçekleşen var mı son ana kadar belli olmayacak mı transfer olup olmayacağı merak ediyorum geçen ay taze transfer hiç tutmadı rahim durumu hormonlar iyi diye rahim dinlendirme olmadan transfer planlıyoruz ama hayırlısı ‍♀

Kızlar selam herkesin güzel haber alması dileğiyle tüm yorumları okudum hiç 3. Gün embriyosu transfer edilen yokmu acaba 5. Gün transferi olanlar mı pozitif haber aldılar acaba

Kızlar selam herkesin güzel haber alması dileğiyle tüm yorumları okudum hiç 3. Gün embriyosu transfer edilen yokmu acaba 5. Gün transferi olanlar mı pozitif haber aldılar acaba
Amin cümlemiz inşallah hiç öyle düşünmeyin 3.gün de pozitif alan var. Benim 3 negatifim var 3 de 5.gün 1.kalite ikişer embriyoydu ama olmadı hiç biri. Şuanda 4.denememin 5.günündeyim Buda 5.gün embriyosu ama ilk defa ngs genetikli embriyo transferi oldum 2.günden beri adet ağrıları çekiyorum

Çok teşekkür ederim cevabınız için yüzlerce mesaj okudum çok nadir gördüm 3. Günü ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım hayırlısı olsun inş siz de güzel haberler alırsınız

Amin cümlemiz güzel haberler alsın inşallah 2.günden beri kasık ağrılarım var biraz umudum kuruldu ama hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…