- 18 Şubat 2021
- 117
- 84
- 28
Bugün çıkan sonuca göre arayacaktım da yarına kaldı artıkMaşallah gayet güzel artmış kuzum Kese işni sordun mu ne zaman gideceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün çıkan sonuca göre arayacaktım da yarına kaldı artıkMaşallah gayet güzel artmış kuzum Kese işni sordun mu ne zaman gideceksin
Haber ver sonucu bizim herşey aynıydı senleBugün çıkan sonuca göre arayacaktım da yarına kaldı artık
Anladım kuzum sen 2.kani verdinmiKanamam olduğunda aramıştım o da bırak dedi, kanaman yoksa kan sulandırıcı kullanmak gerekiyor
Çıkarsa inşallah yazarım buraya ben 9. 11. 13. Gün baktırdım sen de 10. 12. Gün yarın sıra sende ahahahHaber ver sonucu bizim herşey aynıydı senle
3. Yü bile verdim ilk 9. Günümde 205 çıktı 11. Günümde 495 çıktı. 2 embriyo transferi oldumAnladım kuzum sen 2.kani verdinmi
Evet 1 gün fark var arada ama aynı günler yaptırsaydık bence yakın bizim değerlerÇıkarsa inşallah yazarım buraya ben 9. 11. 13. Gün baktırdım sen de 10. 12. Gün yarın sıra sende ahahah
Evet evet senin transfer günün hangi gündü benim 2 MartEvet 1 gün fark var arada ama aynı günler yaptırsaydık bence yakın bizim değerler
Benim deEvet evet senin transfer günün hangi gündü benim 2 Mart
Ay hadi haber bekliyoruz bugün sende ay hepmi verecek bu kanı kaç kere verilecek3. Yü bile verdim ilk 9. Günümde 205 çıktı 11. Günümde 495 çıktı. 2 embriyo transferi oldum
Benden 2 kere istedilerAy hadi haber bekliyoruz bugün sende ay hepmi verecek bu kanı kaç kere verilecek
Ay iyi bari kuzum sürekli stres insan kafayı yer inşallah bendende 2 kere isterler sadece ay dün randevuma gitmiş olmama rağmen gitmemiş gozukuyorum ceza yemişim 15 gün randevu alamicam yarın erkenden gidip aile hekimlerine yalvaracam ofBenden 2 kere istediler
Yok yok ben korkumdan verdim leke gelinece doktor istememişti artış devam ediyor mu diye meraktan iki kere vermek yeterliAy hadi haber bekliyoruz bugün sende ay hepmi verecek bu kanı kaç kere verilecek
Ay iyi bari seninde bu son olsun verme daha kanına yazıkYok yok ben korkumdan verdim leke gelinece doktor istememişti artış devam ediyor mu diye meraktan iki kere vermek yeterli
Aaa Aile hekimi yardımcı olur yaAy iyi bari kuzum sürekli stres insan kafayı yer inşallah bendende 2 kere isterler sadece ay dün randevuma gitmiş olmama rağmen gitmemiş gozukuyorum ceza yemişim 15 gün randevu alamicam yarın erkenden gidip aile hekimlerine yalvaracam of
Aynen aynen son artık daha da vermemAy iyi bari seninde bu son olsun verme daha kanına yazık
Bilmiyorum valla kimisi gaddar bakalım nolcak acaba sıra alirkendemi alamıyorum cezadanAaa Aile hekimi yardımcı olur ya
Hiç fikrim yok kuzumBilmiyorum valla kimisi gaddar bakalım nolcak acaba sıra alirkendemi alamıyorum cezadan
Anladım kuzumHiç fikrim yok kuzum
1013 çıktı değerim çok şükürHiç fikrim yok kuzum
Ohh maşallah kuzum hadi gözünaydın artık rahat bir nefes al1013 çıktı değerim çok şükür