10. Gün 350 12. Gün 815 canımDeğerleriniz nasıl çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Gün 350 12. Gün 815 canımDeğerleriniz nasıl çıktı
Çok iyi, inşallah çok güzel yükselir kan değerin ve güzel bir hamilelik geçirip kucağına alırsın bebişiniEki Görüntüle 3218506
Selam kizlar bunlarda benim 7 ve 8. Gun testlerim alttaki 7ustteki 8 yarinda kan vericem asiri heyecanliyim insallah allah hayirlisiyla artik nasip eder. 2 kere normal yolla kaldim ama dis gebelik gecirdim sonra 2 negatif tup bebek . Tup bebekte ilk defa pozitif gordum ama adet agrilarim var biraz 2 gun once adet gunumdu . Insallah guzel olur hepimiz icin hersey.
Amin cok tesekkur ederim canim yazarim tabiki .Harika haber gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah Kan sonucunu bekliyoruz
cok tesekkur ederim . 2 tane koydurmustum ondan mi acaba onu da merak ediyorum . Hem deli gibi de korkuyorum ayni anda iki cocuk dusuncesi ama ne olacaksa olsun artik8.gunde ne güzel koyulasmis maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Cok tesekkur ederim insallah isteyen herkese bana da Allah saglikla nasip etsinÇok iyi, inşallah çok güzel yükselir kan değerin ve güzel bir hamilelik geçirip kucağına alırsın bebişini
İnşallah canım benim2.günü transferin, akşama doğru kasık ağrım başladı..inşallah tutunuyordur bebişim
Ben de çift transferim heyecanla ikiz mi değil mi onu öğrenmek istiyorumAmin cok tesekkur ederim canim yazarim tabiki .
cok tesekkur ederim . 2 tane koydurmustum ondan mi acaba onu da merak ediyorum . Hem deli gibi de korkuyorum ayni anda iki cocuk dusuncesi ama ne olacaksa olsun artik
Sorma benim ilk tup bebek denememde de 2 tane koydurmustum tabi o zaman daha cahil oluyor insan. idrarda dahi goremedim pozitifi . Bakalim bu sefer kahramanlarimizi nasil maceralar bekliyorBen de çift transferim heyecanla ikiz mi değil mi onu öğrenmek istiyorum
Tabiki canım benim aminYa bebiş tutunsunda ben razıyım
Canım naptin aldinmi sonucuSanırım artık senden öğreneceğim 21 martta buradayım
Benim de ilk transferde 21 yumurta toplandı 13 iyiydi fakat hiçbiri 5. Güne gitmedi. Tekrar toplandı bende pkos olduğum için 41 yumurta toplandı 6 tanesi iyi kalite donduruldu. Biri transfer edildi beklemedeyim . Ümidini kaybetmeMerhaba benim de eşimde varikosel bende PCos var 21 yumurta dan 12 dolu çıktı 8 i döllendi 3 güne hepsi gitti ama 5 güne 3 ü geldi birtanesi 3bb donduruldu 2 taneyi 6 güne beklettiler istedikleri kalite olmadığı için dondurulmadı elimde tek embriyom kaldı siz yeni mi transfer oldunuz
Benimde 2.günden başladı 4.gün epey şiddetliydi bugün 5.gün kasıktan daha çok karnımın altı rahmim ağrıyor. Tam ümitleniyorum sonra ağrılar olunca ufaktan içime şüphe düşüyor valla Rabbim hakkimızda hayırlısını versin inşallah2.günü transferin, akşama doğru kasık ağrım başladı..inşallah tutunuyordur bebişim
Evet 1013 ‘çıktı@cocuk
Canım naptin aldinmi sonucu
Ay maşallah canim çok güzel çıkmışEvet 1013 ‘çıktı
Amin cümlemiz inşallah hiç öyle düşünmeyin 3.gün de pozitif alan var. Benim 3 negatifim var 3 de 5.gün 1.kalite ikişer embriyoydu ama olmadı hiç biri. Şuanda 4.denememin 5.günündeyim Buda 5.gün embriyosu ama ilk defa ngs genetikli embriyo transferi oldum 2.günden beri adet ağrıları çekiyorumKızlar selam herkesin güzel haber alması dileğiyle tüm yorumları okudum hiç 3. Gün embriyosu transfer edilen yokmu acaba 5. Gün transferi olanlar mı pozitif haber aldılar acaba
Çok teşekkür ederim cevabınız için yüzlerce mesaj okudum çok nadir gördüm 3. Günü ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım hayırlısı olsun inş siz de güzel haberler alırsınızAmin cümlemiz inşallah hiç öyle düşünmeyin 3.gün de pozitif alan var. Benim 3 negatifim var 3 de 5.gün 1.kalite ikişer embriyoydu ama olmadı hiç biri. Şuanda 4.denememin 5.günündeyim Buda 5.gün embriyosu ama ilk defa ngs genetikli embriyo transferi oldum 2.günden beri adet ağrıları çekiyorum
Amin cümlemiz güzel haberler alsın inşallah 2.günden beri kasık ağrılarım var biraz umudum kuruldu ama hayırlısı inşallahÇok teşekkür ederim cevabınız için yüzlerce mesaj okudum çok nadir gördüm 3. Günü ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım hayırlısı olsun inş siz de güzel haberler alırsınız
Kan testi verdim bugun 92 ciktı degerim.Şükür.Asıl 18 mart test tarihimHayırlı olsun canım çok sevindim Sağlıkla ilerlesin inşallah