• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın kızlar bende 5. Gün embiriyosu 8 Mart'ta transfer oldu bugün 8.günüm çok cesaretim olmadığı için uyduruk bi test aldım ve negatif çıktı ama 3 gündür günde bir kere olacak şekilde pembe kanamam var bi kaç damlayı hiç geçmiyor ama benim hiç umudum yok 😔😔
Canım doktoruna yazdın mı lekelenme için progestan veriyorlar genelde kalçadan

Yazmadım canım lutinus vajinal fitil kullanıyorum
Anladım kuzum bende lutinus kullanıyorum ama pembe ve kırmızıya dönükse bir sor kuzum istersen .Negatif çıktı diye de üzülme tüp bebekte de geç döllenme olabiliyormuş o yüzden çıkmamış olabilir sen test gününü bekle canım

Deli kız ya ☺️ Allah'ım hayırlı kılsın sonucunu habersiz bırakma kanama devam mı hala ?
O da kendi kafasina gore takiliyor igneyi vurdurdum sali gunu sonra hemen kesildi sonra dun sabah baya yogun geldi oglen vurdurdum kesildi suan gelen yk herhalde artk icimde brsey kalmadi 😀

Anladım kuzum bende lutinus kullanıyorum ama pembe ve kırmızıya dönükse bir sor kuzum istersen .Negatif çıktı diye de üzülme tüp bebekte de geç döllenme olabiliyormuş o yüzden çıkmamış olabilir sen test gününü bekle canım
Şimdi görüştüm doktorla çok açık pembe olduğu için sorun yok sen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi günlük ped kullanmasam belkide anlamazdım kanamam olduğunu çok az ve çok açık renkte ama bilmiyorum olmıcak gibi hissediyorum ve trasfer gününden beri geçmeyen bir kasık ağrım var sizde belirti var mı

Şimdi görüştüm doktorla çok açık pembe olduğu için sorun yok sen ilaçlarını kullanmaya devam et dedi günlük ped kullanmasam belkide anlamazdım kanamam olduğunu çok az ve çok açık renkte ama bilmiyorum olmıcak gibi hissediyorum ve trasfer gününden beri geçmeyen bir kasık ağrım var sizde belirti var mı
Bence sen igne iste doktorundan ne olur ne olmaz zarari yok sonucta

Kuzum benim de hep adet olacak gibi ağrım oldu hatta 8.9. günler gece adet ağrısındam uyandım o kadar şddetliydi şimdi birşey kalmadı.Ama çok şükür hamileyim.Embryolar içerde yer arıyor yerleşmeye çalışıyor içerde bir sürü olay oluyor kimisi hssediyor bunu kimi hissetmiyor.İnşallah hayırlısıyla pozitif haber alırsın ❤️

Back