2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Oyy Doğum günün kutlu olsun canım benim Bebişler sana uğur getirsin.Acaba tek mi çift mi bende şuan onu merak ediyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah bende valla, hangimiz önce öğrenirsek söyleyelim diğeri de öyle çıkacak çünkü

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah bende valla, hangimiz önce öğrenirsek söyleyelim diğeri de öyle çıkacak çünkü
Seni direkt 20 gün sonra çağırcaklarsa ilk ben öğrenicem sanırım Nasip olursa salı günü belli olacak kuzum çok heyecanlıyım bende

Canım benimde 3.gune 7 embriyom kaliteli bir şekilde gelmişti doktorum 5.gune gidelim dedi ve sadece 1 tane kaldı onuda dondurup transfer ettiler üzülme çok şükür 1 tane var daha kotusude olabilirdi
Merhaba benim de eşimde varikosel bende PCos var 21 yumurta dan 12 dolu çıktı 8 i döllendi 3 güne hepsi gitti ama 5 güne 3 ü geldi birtanesi 3bb donduruldu 2 taneyi 6 güne beklettiler istedikleri kalite olmadığı için dondurulmadı elimde tek embriyom kaldı siz yeni mi transfer oldunuz

Selam kizlar bunlarda benim 7 ve 8. Gun testlerim alttaki 7ustteki 8 yarinda kan vericem asiri heyecanliyim insallah allah hayirlisiyla artik nasip eder. 2 kere normal yolla kaldim ama dis gebelik gecirdim sonra 2 negatif tup bebek . Tup bebekte ilk defa pozitif gordum ama adet agrilarim var biraz 2 gun once adet gunumdu . Insallah guzel olur hepimiz icin hersey.

Harika haber gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah Kan sonucunu bekliyoruz

Evet canım pazartesi transfer oldum. Senin transferin ne zaman

8.gunde ne güzel koyulasmis maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…