2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlaaarr bana da yardım edin lütfen 2 martta 3. Gün embriyosu 3 tane transfer oldum 12. Gün kan tahlilim 55 çıktı ikinci 145 dün yarın bidaha kan vericem saglıklı bi hamilelik mi acaba bir anda kasıklarıma ağrı giriyor beni öldücek gibi sonra duruyo normal mi lütfen Protestan fitil ve dex iğne kullanıyorum bu arada

merhaba, hayırlı olsun inşallah.
gayet sağlıklı artış görünüyor. gün aşırı kan sonucu %60 a yakın artması iyi demek

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel olur sürecin Morelini bozma estrofem baskılıyır yumurtayı ben de 2. Gün başladım 1 günden sıkıntı olacağını düşünmüyorum kesin olmayacak olsa tedaviye başlamazlardı sen içini ferah tut

Kasık ağrılarım normal kuzum 3. Gün embrosu içinde değerin güzel çıkmış inşallah sağlıkla artsın Sonucunu haber ver bize

Kızlar selam herkesin güzel haber alması dileğiyle tüm yorumları okudum hiç 3. Gün embriyosu transfer edilen yokmu acaba 5. Gün transferi olanlar mı pozitif haber aldılar acaba
Ben varim 3.gun pozitif oldu ama kimyasalla sonuclandi

Günaydın kızlar , B Banu0101 hadi bakalım tatlım güzel haberlerini bekliyoruz , pozitif gören arkadaşımızı da tebrik ediyorum benimde 8.gün oldu acaba bende mi baksam ya bilemedim
Amin canım aslında erken gebelik testin varsa yapsanmi 5.gun embiriyosuysa çıkar bende çıkmıştı yani

Günaydın kızlar bende 5. Gün embiriyosu 8 Mart'ta transfer oldu bugün 8.günüm çok cesaretim olmadığı için uyduruk bi test aldım ve negatif çıktı ama 3 gündür günde bir kere olacak şekilde pembe kanamam var bi kaç damlayı hiç geçmiyor ama benim hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…