Testte kadar kullaniliyorBen cok kullandimBana kan sulandırıcı hiç verilmedi kuzum o yüzden bilgim yol malesef
Kızlaaarr bana da yardım edin lütfen 2 martta 3. Gün embriyosu 3 tane transfer oldum 12. Gün kan tahlilim 55 çıktı ikinci 145 dün yarın bidaha kan vericem saglıklı bi hamilelik mi acaba bir anda kasıklarıma ağrı giriyor beni öldücek gibi sonra duruyo normal mi lütfenProtestan fitil ve dex iğne kullanıyorum bu arada
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel olur sürecinBen adetin 3.günü gidebildim doktora haftasonuna denk geldi ilk adet günüm doktor biraz geç kaldık ilaç kullanmakta yumurta gelişirse eğer transfer yapmama durumumuz olabilir gibi bir şey dedi dondurulmuş embriyo transferim olacak estrofem corasprin folikasit verdi sadece doktor . Benim gibi gidip transferi gerçekleşen var mı son ana kadar belli olmayacak mı transfer olup olmayacağı merak ediyorumgeçen ay taze transfer hiç tutmadı rahim durumu hormonlar iyi diye rahim dinlendirme olmadan transfer planlıyoruz ama hayırlısı ♀
Gönlünü ferah tut canım inşallah güzel olur sonucunKızlar selam herkesin güzel haber alması dileğiyletüm yorumları okudum hiç 3. Gün embriyosu transfer edilen yokmu acaba 5. Gün transferi olanlar mı pozitif haber aldılar acaba
Gözünaydın canım benimKan testi verdim bugun 92 ciktı degerim.Şükür.Asıl 18 mart test tarihim
Kasık ağrılarım normal kuzum 3. Gün embrosu içinde değerin güzel çıkmış inşallah sağlıkla artsınKızlaaarr bana da yardım edin lütfen 2 martta 3. Gün embriyosu 3 tane transfer oldum 12. Gün kan tahlilim 55 çıktı ikinci 145 dün yarın bidaha kan vericem saglıklı bi hamilelik mi acaba bir anda kasıklarıma ağrı giriyor beni öldücek gibi sonra duruyo normal mi lütfenProtestan fitil ve dex iğne kullanıyorum bu arada
Ayy çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz Allah ne muradınız varsa versinmerhaba, hayırlı olsun inşallah.
gayet sağlıklı artış görünüyor. gün aşırı kan sonucu %60 a yakın artması iyi demek
Çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsunKasık ağrılarım normal kuzum 3. Gün embrosu içinde değerin güzel çıkmış inşallah sağlıkla artsınSonucunu haber ver bize
Ayy çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz Allah ne muradınız varsa versin
Ben varim 3.gun pozitif oldu ama kimyasalla sonuclandiKızlar selam herkesin güzel haber alması dileğiyletüm yorumları okudum hiç 3. Gün embriyosu transfer edilen yokmu acaba 5. Gün transferi olanlar mı pozitif haber aldılar acaba
Hadi bakalim bol basamakli degerler insaAllahKızlar günaydın şimdi ikinci kanımı verdim umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Günaydın kuzum gittin mi doktoraGunaydin hanimlar tek tek okuyamadim ama hepiniz adina cok sevindim bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alin banada dua edin
Haydi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın şimdi ikinci kanımı verdim umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?