Günaydın kuzum benim hayırlı sabahlarGunaydin hanimlar gunumuz aydin gonlumuz şen olsundurumlar neler baklim
Allah razı olsun canım benimAyy çok güzel Amin kuzummm
Ben göbekten prolutex var diye koldan uyguluyorum oksapari. Ve çok acıtıyor göbekten çok acıyor muÇok sagol.Gunde 1 kere göbekten olarak kullanıyorum.
Anladım canım teşekkürlerBana kan sulandırıcı hiç verilmedi kuzum o yüzden bilgim yol malesef
Günaydınlar herkese inşallahGunaydin hanimlar gunumuz aydin gonlumuz şen olsundurumlar neler baklim
Sabaha ulaatik hayirlisyla sukretmesek ayipGünaydın kuzum benim hayırlı sabahlarİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Bnmde ilk tedabimde 2 gunde br oksapar vuruyorum gobekten ama ustune hemen buz torbasi koyuyorum hic aci hissrtmiyordumBen göbekten prolutex var diye koldan uyguluyorum oksapari. Ve çok acıtıyor göbekten çok acıyor mu
Aman iyi yapiyorsun en azindan motivayon oluyor pozitif oluyorsunGünaydınlar herkese inşallahdurumlar elimizde olmayan nedenlerden ötürü dayanamayıp karnımdaki minikle konuşuyorum baya bağlandık
AA bu da güzel bir teknikmis denerim vallaBnmde ilk tedabimde 2 gunde br oksapar vuruyorum gobekten ama ustune hemen buz torbasi koyuyorum hic aci hissrtmiyordum
Canm bana transferden sonra coraspin verdi oda oksapar gibi kan sulandırıyor sanirimKızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
EVet ya benide uyarmislardi ama ne bilim hizli yaptim heraldeDoktorum beni bu konuda uyarmıştı, hatta boş bir enjektörle göstermişti..olsun yanlış doz olmasın da
Benim de 3.tedavim, dün transfer oldum.. ilk tedavide 6 yumurta gelişmişti ve 1 embriyo oluşmuştu, şimdi 9 olgun yumurta toplandı ve 4 embriyo 5.güne geldi..2 si yerleştirildi 2 si donduruldu..bugün transferin 2.günü..inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız, anne oluruz..umutsuz olma canım❤ben de yumurta buyutme aşamasındayım, büyük bır ıhtımalle pazartesi yada salı toplama olur, bana da dua edin 3 tedavim, umutsuz olmak ıstemıyorum ama motıvede olamıyorum, allah isteyen herkese versin inşallah bır gun bızde anne oluruz.
Erken sanki..hep 8.gün sabah yapın diyorlar..ikizse çikabilir ama tek ise erkenMerhaba günaydınBu gün sabah dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı. 9 martta işlem yaptırmıştım çıkmaması normal mi gerçi kendimi negatife de hazırladım ama bilemiyorum erken mi yaptım testi
Daha 5. Gün kuzum çok erken yapmışsın test gününü bekleMerhaba günaydınBu gün sabah dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı. 9 martta işlem yaptırmıştım çıkmaması normal mi gerçi kendimi negatife de hazırladım ama bilemiyorum erken mi yaptım testi
6. Gün pardon kuzum ama yine erken 8. Günden önce yapma kuzumDaha 5. Gün kuzum çok erken yapmışsın test gününü bekle
Koldan daha fazla acıtır oksapar,bence onu da göbekten yap.Ilk yapılınca yakiyor ama hemen geçiyor,sanırım ben alistimBen göbekten prolutex var diye koldan uyguluyorum oksapari. Ve çok acıtıyor göbekten çok acıyor mu
Hayırlı olsun evet ikinci çizgi var ama çok erken kan testi vermissin:) ikinci kanında gününü bekle derim.Catlatma iğnesi vs.kullanmis miydin?dondurulmus embriyo muydu?10 Mart transfer sabah ilk idrar değildi test yaptım ilk kez ikinci silik çizgiyi gördüm. Şimdi kan verdim bekliyorum :)
Dondurulmuş embriyo, hayır ovitrelle kullanmadım. Biliyorum erken verdiğimi de merak ben 2 günde 1 kan veririm dayanamam. Nasılsa hastanedeyim hep :)Hayırlı olsun evet ikinci çizgi var ama çok erken kan testi vermissin:) ikinci kanında gününü bekle derim.Catlatma iğnesi vs.kullanmis miydin?dondurulmus embriyo muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?