2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Dondurulmuş embriyo, hayır ovitrelle kullanmadım. Biliyorum erken verdiğimi de merak ben 2 günde 1 kan veririm dayanamam. Nasılsa hastanedeyim hep :)
O zaman iyi:) sürekli kan verme diye dedim.Bende transferimin 5.gunu ve sonrasında da idrar testinde hep pozitifi gördüm.12.gun kan testi verdim.Insallah cuma günü de keseyi görmeye gidecegiz :)

Canım seni çok iyi anlıyorum o doz fazla ddğil ben hatta toplamaya yakın 325 yaptım , hemşire kötü niyetlidir diyemem ama herkes yaşadığını bilir mecbur olmasan yaptırmazdın yaşamayan sürecin psikolojik zorlıuğınu bilmez bı süreçte en zor şey psikoloji bana o kadar kişi para kaynı bekle acele etme dedi ki sayısını hatırlamıyorum başta üzülüp ağlıyordum şimdi cevap olarakcanım o an ne isterse söylüyorum demem o ki kimseye kulak asma

En zor olan sabretmek bir arkadaşımda en erken 8 de çıkar demişti. Kızımda 7. Gün çıkmıştı öyle. Ama kaşık ağrısı hafif arada giriyor sonra geçiyor. Adet tarihine kadar umut var
Amin inşallah bende 8.günü yaparım diye düşünüyorum hayırlısıyla Rabbim hepimizin kucağını doldursun bugün 5.günüm

10 Mart transfer sabah ilk idrar değildi test yaptım ilk kez ikinci silik çizgiyi gördüm. Şimdi kan verdim bekliyorum :)
5. Gün gayet net çıkmış canım ya Çift transfer miydi maşallah çok net hadi güzel haberler bekliyoruz biraz erken kan vermişsin ama olsun

P piglett1 Valla kuzum ben net hatırlamıyorum ama benim de o civardaydı yanlış hatırlamıyorsam telaş yapma doktorun yumurtaların durumuna göre ayarlıyor dozları

Kızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
Canım bana ilk transfer de oksopar 4000 ml verdi bir kutuda on tane vardı 12 gün kullandım bu transferde de aynı iğnenin 6000 ml verdi onda bir kutuda iki tane var göbekten yapacaksın dddi dün transferden şonta yaptım biraz acıdı

Bende de aynı ikisini de kullanıyorum canım göbekten denicem bu akşam çünkü koldan fenaaa

Benim kollar morardı canım her şey bebeklerimiz için

Günaydın kızlar sabaha karşı bir ense ağrısıyla uyandım heralde dedim tansiyonum yükseldi bir ölçtüm tam tersi büyük 8 küçük 5 anca kendime geldim ilaçlarımı falan içtim neler yaptınız , V Verana hayırlı olsun canım daha da artsın inşallah kan iğnesi bende oluyorum enox göbekten evet yakıyor ama iğneyi çektikten sonra pamuğu tutarken daha çok yakıyor üflüyorum habire

Geçmiş olsun kuzum güzelce dinlen yorma kendini bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…