• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar 1 haftadır prolutex vuruyorum göbekten çok kolay vuruyordum ama dünden beri igne ucunu batiramiyorum derime az ucu girdiğinde ağrıyor baya uğraşıyorum öyle vurabiliyorum neden böyle oluyo acaba iki gündür coraspin kullanıyorum onun etkisi varmidir

Kızlar 1 haftadır prolutex vuruyorum göbekten çok kolay vuruyordum ama dünden beri igne ucunu batiramiyorum derime az ucu girdiğinde ağrıyor baya uğraşıyorum öyle vurabiliyorum neden böyle oluyo acaba iki gündür coraspin kullanıyorum onun etkisi varmidir
iğneler den dolayı bence oluyor kuzum.Göbeğe hergün iğne giriyor içi sertleşmiş olabilir. Benim de öyle göbeğin bazı yerlerine zor giriyor bazı yerlerine birden giriyor anlamıyorum

kullandıkca derı sertlesıyor ondan kaynaklı, dıger tarafından yapmayı dene

hiç keyfim yok kızlar, 6. güne giden 5 embriyodan hiçbiri yaşamadı. dondurulan 1 embriyom kaldı. Risk almamak için bi defa daha yumurta toplatmaya karar verdim. Yeniden en başa dönmek o kadar yorucu ki....

hiç keyfim yok kızlar, 6. güne giden 5 embriyodan hiçbiri yaşamadı. dondurulan 1 embriyom kaldı. Risk almamak için bi defa daha yumurta toplatmaya karar verdim. Yeniden en başa dönmek o kadar yorucu ki....
Canım benim 😔 Allah'ım yardım etsin sana inşallah çok kaliteli embryoların olsun inşallah ❤️

Canım benimde 3.gune 7 embriyom kaliteli bir şekilde gelmişti doktorum 5.gune gidelim dedi ve sadece 1 tane kaldı onuda dondurup transfer ettiler üzülme çok şükür 1 tane var daha kotusude olabilirdi😔

Merhabalar , birazcık bakamadım ne güzel şeyler olmuş tekrar pozitif gören arkadaşımız olmuş hayırlı olsun :) Hamişler nasılsınız nasıl durumlar ağrınız sızınız varmı, benim 6.gün bitti artık diyelim bugün şuan hafif bir sızlama var kasıklarımda birde ayaklarım ağrımıyor ama sanki ağırlık varda taşıyamıyomış gibi hissediyorum inşallah bebiş tutunuyordur bana :) cumartesiye az kaldı nasip bakalım artık
Canım teşekkür ederim bende pozitifi görenlerdenim. Benim hala ara ara kasık bel ağrım oluyor seninde az kalmış inşallah sağlıkla tutunur bebiş ❤️

Merhaba arkadaşlar bende mart ayının 6 sında trasfer oldum burda yeniyim pek anlayamadım burayı bende bi konu açtım yardımcı olun kızlar konumun adı okuyanlar yardımcı olmak için konuma gelebilir mi rica etsem
Tamam canim embriyologda arayacak civcivler ici gozum kulagim telefonda😀
Tamam canim embriyologda arayacak civcivler ici gozum kulagim telefonda😀

Kızlar annemi doktora götürücem öğleden sonra bende gitmişken bir kan testi versem sizde az çok belli olurmu 7.günüm bugün

Back