Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah10 Mart transfer sabah ilk idrar değildi test yaptım ilk kez ikinci silik çizgiyi gördüm. Şimdi kan verdim bekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah10 Mart transfer sabah ilk idrar değildi test yaptım ilk kez ikinci silik çizgiyi gördüm. Şimdi kan verdim bekliyorum :)
iğneler den dolayı bence oluyor kuzum.Göbeğe hergün iğne giriyor içi sertleşmiş olabilir. Benim de öyle göbeğin bazı yerlerine zor giriyor bazı yerlerine birden giriyor anlamıyorumKızlar 1 haftadır prolutex vuruyorum göbekten çok kolay vuruyordum ama dünden beri igne ucunu batiramiyorum derime az ucu girdiğinde ağrıyor baya uğraşıyorum öyle vurabiliyorum neden böyle oluyo acaba iki gündür coraspin kullanıyorum onun etkisi varmidir
kullandıkca derı sertlesıyor ondan kaynaklı, dıger tarafından yapmayı deneKızlar 1 haftadır prolutex vuruyorum göbekten çok kolay vuruyordum ama dünden beri igne ucunu batiramiyorum derime az ucu girdiğinde ağrıyor baya uğraşıyorum öyle vurabiliyorum neden böyle oluyo acaba iki gündür coraspin kullanıyorum onun etkisi varmidir
Demekki canım benimAramızda 2 gün varmış kuzum doğrudur
Anladım canımiğneler den dolayı bence oluyor kuzum.Göbeğe hergün iğne giriyor içi sertleşmiş olabilir. Benim de öyle göbeğin bazı yerlerine zor giriyor bazı yerlerine birden giriyor anlamıyorum
Denerim canm teşekkür ederimkullandıkca derı sertlesıyor ondan kaynaklı, dıger tarafından yapmayı dene
Sağol canım uzandım bende nasip olursa tuvalet ve yemek harici kalkmamayı düşünüyorumGeçmiş olsun kuzum güzelce dinlen yorma kendini bugün
Canım benim Allah'ım yardım etsin sana inşallah çok kaliteli embryoların olsun inşallahhiç keyfim yok kızlar, 6. güne giden 5 embriyodan hiçbiri yaşamadı. dondurulan 1 embriyom kaldı. Risk almamak için bi defa daha yumurta toplatmaya karar verdim. Yeniden en başa dönmek o kadar yorucu ki....
Ohh misSağol canım uzandım bende nasip olursa tuvalet ve yemek harici kalkmamayı düşünüyorum
Canım benimde 3.gune 7 embriyom kaliteli bir şekilde gelmişti doktorum 5.gune gidelim dedi ve sadece 1 tane kaldı onuda dondurup transfer ettiler üzülme çok şükür 1 tane var daha kotusude olabilirdihiç keyfim yok kızlar, 6. güne giden 5 embriyodan hiçbiri yaşamadı. dondurulan 1 embriyom kaldı. Risk almamak için bi defa daha yumurta toplatmaya karar verdim. Yeniden en başa dönmek o kadar yorucu ki....
Ay kuzum ben göbekten vuruluyorsun doktorum sadece göbekten vurulucan dedi acıyor valla ya bu iğne çok acıtıyorBen göbekten prolutex var diye koldan uyguluyorum oksapari. Ve çok acıtıyor göbekten çok acıyor mu
Canım teşekkür ederim bende pozitifi görenlerdenim. Benim hala ara ara kasık bel ağrım oluyor seninde az kalmış inşallah sağlıkla tutunur bebişMerhabalar , birazcık bakamadım ne güzel şeyler olmuş tekrar pozitif gören arkadaşımız olmuş hayırlı olsun :) Hamişler nasılsınız nasıl durumlar ağrınız sızınız varmı, benim 6.gün bitti artık diyelim bugün şuan hafif bir sızlama var kasıklarımda birde ayaklarım ağrımıyor ama sanki ağırlık varda taşıyamıyomış gibi hissediyorum inşallah bebiş tutunuyordur bana :) cumartesiye az kaldı nasip bakalım artık
Maşallah nasip canım bakalım bugün 7.güne geldik çok şükür az kaldı bakalımCanım teşekkür ederim bende pozitifi görenlerdenim. Benim hala ara ara kasık bel ağrım oluyor seninde az kalmış inşallah sağlıkla tutunur bebiş
İnşallah sağlıkla pozitifi görürsün canımMaşallah nasip canım bakalım bugün 7.güne geldik çok şükür az kaldı bakalım
İnşallah canım bakalım artık nasibimizde ne varsa hayırlısı ile. :)İnşallah sağlıkla pozitifi görürsün canım
Tamam canim embriyologda arayacak civcivler ici gozum kulagim telefonda
Tamam canim embriyologda arayacak civcivler ici gozum kulagim telefonda
Ay aynı gün olmuşuz transferi ben hala test yapmaya cesaret edemedim 3negatifim var. Rabbim sağ Salim kucağımızı doldursun inşallah10 Mart transfer sabah ilk idrar değildi test yaptım ilk kez ikinci silik çizgiyi gördüm. Şimdi kan verdim bekliyorum :)