• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
Canm bana transferden sonra coraspin verdi oda oksapar gibi kan sulandırıyor sanirim

Merhaba günaydın ❣️ Bu gün sabah dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı. 9 martta işlem yaptırmıştım çıkmaması normal mi gerçi kendimi negatife de hazırladım ama bilemiyorum erken mi yaptım testi

ben de yumurta buyutme aşamasındayım, büyük bır ıhtımalle pazartesi yada salı toplama olur, bana da dua edin 3 tedavim, umutsuz olmak ıstemıyorum ama motıvede olamıyorum, allah isteyen herkese versin inşallah bır gun bızde anne oluruz.
Benim de 3.tedavim, dün transfer oldum.. ilk tedavide 6 yumurta gelişmişti ve 1 embriyo oluşmuştu, şimdi 9 olgun yumurta toplandı ve 4 embriyo 5.güne geldi..2 si yerleştirildi 2 si donduruldu..bugün transferin 2.günü..inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız, anne oluruz..umutsuz olma canım❤

Merhaba günaydın ❣️ Bu gün sabah dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı. 9 martta işlem yaptırmıştım çıkmaması normal mi gerçi kendimi negatife de hazırladım ama bilemiyorum erken mi yaptım testi
Erken sanki..hep 8.gün sabah yapın diyorlar..ikizse çikabilir ama tek ise erken

Daha 5. Gün kuzum çok erken yapmışsın test gününü bekle ☺️

Ben göbekten prolutex var diye koldan uyguluyorum oksapari. Ve çok acıtıyor göbekten çok acıyor mu
Koldan daha fazla acıtır oksapar,bence onu da göbekten yap.Ilk yapılınca yakiyor ama hemen geçiyor,sanırım ben alistim😅 ben her gün hem oksapar hemde coraspin kullanıyorum.Sanirim 12 haftalik olana kadar da doktor oksapari devam ettircek

10 Mart transfer sabah ilk idrar değildi test yaptım ilk kez ikinci silik çizgiyi gördüm. Şimdi kan verdim bekliyorum :)

Eklentiler

• 7F3D98EB-FD82-4905-9987-A5AB21ED494C.jpeg
    7F3D98EB-FD82-4905-9987-A5AB21ED494C.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 60
10 Mart transfer sabah ilk idrar değildi test yaptım ilk kez ikinci silik çizgiyi gördüm. Şimdi kan verdim bekliyorum :)
Hayırlı olsun evet ikinci çizgi var ama çok erken kan testi vermissin:) ikinci kanında gününü bekle derim.Catlatma iğnesi vs.kullanmis miydin?dondurulmus embriyo muydu?

Hayırlı olsun evet ikinci çizgi var ama çok erken kan testi vermissin:) ikinci kanında gününü bekle derim.Catlatma iğnesi vs.kullanmis miydin?dondurulmus embriyo muydu?
Dondurulmuş embriyo, hayır ovitrelle kullanmadım. Biliyorum erken verdiğimi de merak ben 2 günde 1 kan veririm dayanamam. Nasılsa hastanedeyim hep :)

Back