• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay kızlaaar içim cııızzz ettiiii 🥺 oxotideye hazirlarken siringayi cok cekmisim ters cevirince bi anda döküldü içindekiler Allahtan elimde vardi yedek onu kullandım ama gitti giden 😂 kullanacak olanlar dikkat etsin valla lönk diye dökulüyomus 😂 keske hazir siringayla satilsa ovitrelle gibi bizi ugrastiriyolar 🤦‍♀️

Hepinize teşekkürler 🙏🏻 umarım yapabilirim bu arada saglık ocagındaki hemsire bu doz fazla değil mi biraz dedi 275 gonal f vuruyorum çok mu fazla bu doz 5 kez vurucam o kadar kadın öyle deyince endiselendim ama doktor bilir diye düşündüm bide saçma bi sekilde yasın genç tüp bebek için dedi gözlerm doldu sadece olmuyo diyebildim kapıdan cıkar cıkmaz ağlamaya basladım istemsizce, iğneler değilde insanlar cok yoruyo beni . Kendi doktorum stres yapma dedi ben hergün ağlıyorum bu normal değil biliyorum yapmamalıyım ama duygularım cok değişik suan :KK43:
Ilk defa yapiyorsaniz normaldir , takilmayin desem de olmuyor umarim ilk seferde yavrunuza kavusursunuz. Hemsirenin empati yapabiliyor olmasi lazim ama maalesef iste. 275 fazla degil bence bende o sekilde yaptim hep .

Ilk defa yapiyorsaniz normaldir , takilmayin desem de olmuyor umarim ilk seferde yavrunuza kavusursunuz. Hemsirenin empati yapabiliyor olmasi lazim ama maalesef iste. 275 fazla degil bence bende o sekilde yaptim hep .
Teşekkürler sadece mutlu olmaya çalışıyorum artk bebeğimin olma umudu ile 🙏🏻

Teşekkürler sadece mutlu olmaya çalışıyorum artk bebeğimin olma umudu ile 🙏🏻
Olmayacak diye sartlamayin kendinizi guzel seyler dinleyin kendinize de telkinlerde bulunun . Mutsuz olunca tum surec oyle geciyor. Insallah guzel olur hersey hakkinizda🙏🏻

Olmayacak diye sartlamayin kendinizi guzel seyler dinleyin kendinize de telkinlerde bulunun . Mutsuz olunca tum surec oyle geciyor. Insallah guzel olur hersey hakkinizda🙏🏻
Yok yok bebeğim olacak artık diye mutluyum demek istedim 🙏🏻 Sonucta bi yoldaym ve bebeğim için bebeğim olabilir diye 🙏🏻 Mutlu ve umutlu olmaya calısıyorum iyi düşünmeye calısıyorum 😊😘 teşekkürler cok tatlısınız

H

Hayırlısı olsun inşallah dün bir yerde gördüm bir arkadaşın 8.gün negatif çıkmış 10.gün yükselmiş gebe olduğunu öğrenmiş. Benimde bugün adet ağrılarım arttı kötü düşünmek istemiyorum ama içim içimizde yiyor. 4.gün bugün daha çok erken
Yerleşirkwn de ağrı olur, olumsuz düşünme

ben de yumurta buyutme aşamasındayım, büyük bır ıhtımalle pazartesi yada salı toplama olur, bana da dua edin 3 tedavim, umutsuz olmak ıstemıyorum ama motıvede olamıyorum, allah isteyen herkese versin inşallah bır gun bızde anne oluruz.

ben de yumurta buyutme aşamasındayım, büyük bır ıhtımalle pazartesi yada salı toplama olur, bana da dua edin 3 tedavim, umutsuz olmak ıstemıyorum ama motıvede olamıyorum, allah isteyen herkese versin inşallah bır gun bızde anne oluruz.
Bende o aşamadayım allah yardımcımız olsun insallah olur bu sefer hepimizin 🙏🏻

Ay kızlaaar içim cııızzz ettiiii 🥺 oxotideye hazirlarken siringayi cok cekmisim ters cevirince bi anda döküldü içindekiler Allahtan elimde vardi yedek onu kullandım ama gitti giden 😂 kullanacak olanlar dikkat etsin valla lönk diye dökulüyomus 😂 keske hazir siringayla satilsa ovitrelle gibi bizi ugrastiriyolar 🤦‍♀️
Doktorum beni bu konuda uyarmıştı, hatta boş bir enjektörle göstermişti..olsun yanlış doz olmasın da

Kızlar birsey sorucam işlem odasında doktor rahime embriyo yerlestirdikten hemen sonra biraz kan gelebilir korkma dedi bende tamam derken kafamı kaldırdım bu sorun olur mu yaa burda forumda okumuştum biri teşekkür etmek için kafasını kaldırmış doktoruda dur napiyosun yapma öyle falan demiş cidden bu problem olur mu ya aklıma takıldı simdi🤔
Canim bende kaldırdım çok değil ama kaldırmıştır doktorum birden kalkma dedi sadece kan akışından dolayı korkma birşey olmaz canım🙏

Canim bende kaldırdım çok değil ama kaldırmıştır doktorum birden kalkma dedi sadece kan akışından dolayı korkma birşey olmaz canım🙏
İnşallah canım zaten kafamı kaldırdım hemen indirdim sonrasında bekletmeden kaldırdılar zaten dinlenme odasına geçmek için

Yaa güzel kuzum 😍 Heyecandan uyuyamadım.Eşim geç geldi söyledim şoka girdi 😅 Gerçek mi bu ? Yanlış olmasın ? Şimdi nolcak ? Sen şimdi hamilemisin ? Nasıl yani ? Diye diye şoka girdi.Sabah namazına kalktığımızda bir daha yapsana dedi 😅 Ama bakamıyor heyecandan bir baktı aşkım bu çok koyu olmuş Aşkım oldu galiba Aşkım şimdi nolcak başladı ağlamaya 🥺 Kuzum hala inanamıyoruz.Gece uyku arasında dönerken bile şükrediyorum.İnşallah herşey yolundadır ve sağlıkla ilerler.Sizlere de çok dua ediyorum.İnşallah fire vermeden hepinize nasip etsin Rabbim ❤️
Hayırli olsun.Benimde 18 martta test günüm. Erken gebelik ttesti aldım.9 gün de yaptım.1 silik ciktı

Merhabalar , birazcık bakamadım ne güzel şeyler olmuş tekrar pozitif gören arkadaşımız olmuş hayırlı olsun :) Hamişler nasılsınız nasıl durumlar ağrınız sızınız varmı, benim 6.gün bitti artık diyelim bugün şuan hafif bir sızlama var kasıklarımda birde ayaklarım ağrımıyor ama sanki ağırlık varda taşıyamıyomış gibi hissediyorum inşallah bebiş tutunuyordur bana :) cumartesiye az kaldı nasip bakalım artık

Kızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi

Back