2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benimde 4.günüm bitti. 2.günden itibaren kasık ağrım vardı ama bugün çok şiddetlendi korktum o yüzden ama aynı olup pozitif gören arkadaşlar varmış umudunu yitirme dediler. İlaçlardan kaynaklı sanırım baş dönmesi ve çok acıkma mevcut inşallah güzel çıkar sonuçlarımız cumartesi bende test yapacan 8.günüm olacak

Kızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
Benimde diğer negatif 3 denememde vermişlerdi transfer sonrası kutu bitmeye yakın test yapıp negatif olduğundan emin olunca almamıştım başka kutu boşa gitmesin diye. Zaten hepsinde ilaçları kullanırken gününde adet olmuştum.

Ayy çok güzel Amin kuzummm

Kızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
Canim bende kullandım, ilk 10 gün.Kan testimi ben 12.gun verdim.o kalan 2 gün sadece coraspin kullandım.Doktor pozitif çıkarsa alirsin demisti.Pozitif geldi 12.gun :) tekrar aldim şimdi 2.kutumu. Her gün yine vuruluyorum

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarla geliriz

Canim bende kullandım, ilk 10 gün.Kan testimi ben 12.gun verdim.o kalan 2 gün sadece coraspin kullandım.Doktor pozitif çıkarsa alirsin demisti.Pozitif geldi 12.gun :) tekrar aldim şimdi 2.kutumu. Her gün yine vuruluyorum
Hayırlı olsun canım oksapari nasıl kullandin

En zor olan sabretmek bir arkadaşımda en erken 8 de çıkar demişti. Kızımda 7. Gün çıkmıştı öyle. Ama kaşık ağrısı hafif arada giriyor sonra geçiyor. Adet tarihine kadar umut var

Benim 10 yumurta toplandı transfer gününe kadar sadece iki embriyo kalmıştı. Biri aa kalite ve bb kalite yani çalınca oranlar çok düşük. Tek embriyo bile yeter önemli olan sağlıkla gelsinler. Gelişimi takip ediyorlar son şans gibi düşünün bazen gelişim devam edebiliyor.

benim de transfer cumartesi günü oldu. 3 dondurulmuş embriyo koydurdum 1inin kalitesi çok iyi diğer 2sinin o kadar iyi değil dedi
beklemedeyim.. 12. gün kan vereceğimilk denemem, başka da embriyom yok şu an..iki gündür kasıklarıma iğne batmalar oluyor başka da bir şey yok. iştahım arttı tabi ama tüm belirtiler ilaçlardan dolayı şu an

İnşallah canım benim Evet cumartesiye az kaldı heyecanla bekliyoruz

Bana kan sulandırıcı hiç verilmedi kuzum o yüzden bilgim yol malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…