- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Benimde 4.günüm bitti. 2.günden itibaren kasık ağrım vardı ama bugün çok şiddetlendi korktum o yüzden ama aynı olup pozitif gören arkadaşlar varmış umudunu yitirme dediler. İlaçlardan kaynaklı sanırım baş dönmesi ve çok acıkma mevcut inşallah güzel çıkar sonuçlarımız cumartesi bende test yapacan 8.günüm olacakMerhabalar , birazcık bakamadım ne güzel şeyler olmuş tekrar pozitif gören arkadaşımız olmuş hayırlı olsun :) Hamişler nasılsınız nasıl durumlar ağrınız sızınız varmı, benim 6.gün bitti artık diyelim bugün şuan hafif bir sızlama var kasıklarımda birde ayaklarım ağrımıyor ama sanki ağırlık varda taşıyamıyomış gibi hissediyorum inşallah bebiş tutunuyordur bana :) cumartesiye az kaldı nasip bakalım artık
Benimde diğer negatif 3 denememde vermişlerdi transfer sonrası kutu bitmeye yakın test yapıp negatif olduğundan emin olunca almamıştım başka kutu boşa gitmesin diye. Zaten hepsinde ilaçları kullanırken gününde adet olmuştum.Kızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
Anladım canımBenimde diğer negatif 3 denememde vermişlerdi transfer sonrası kutu bitmeye yakın test yapıp negatif olduğundan emin olunca almamıştım başka kutu boşa gitmesin diye. Zaten hepsinde ilaçları kullanırken gününde adet olmuştum.
Ayy çok güzel Amin kuzummmKuzum benim çift transfer 10. Gün 350 12. 815 çıktı. 2 kez baktırdım .Senin de maşallah çok güzel değerin beta 1000 le 3000 arasında HCG görünüyormuş sanırım .İnşallah keselerimizi de görürürüz hayrılısıyla
Canim bende kullandım, ilk 10 gün.Kan testimi ben 12.gun verdim.o kalan 2 gün sadece coraspin kullandım.Doktor pozitif çıkarsa alirsin demisti.Pozitif geldi 12.gun :) tekrar aldim şimdi 2.kutumu. Her gün yine vuruluyorumKızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanırBugün transfer oldum, 5. gün 2 embriyo..2 embriyo da dondurduk..3.denemem bu, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarla gelirizBenimde 4.günüm bitti. 2.günden itibaren kasık ağrım vardı ama bugün çok şiddetlendi korktum o yüzden ama aynı olup pozitif gören arkadaşlar varmış umudunu yitirme dediler. İlaçlardan kaynaklı sanırım baş dönmesi ve çok acıkma mevcut inşallah güzel çıkar sonuçlarımız cumartesi bende test yapacan 8.günüm olacak
Hayırlı olsun canımCanim bende kullandım, ilk 10 gün.Kan testimi ben 12.gun verdim.o kalan 2 gün sadece coraspin kullandım.Doktor pozitif çıkarsa alirsin demisti.Pozitif geldi 12.gun :) tekrar aldim şimdi 2.kutumu. Her gün yine vuruluyorum
Allahtan ümit kesilmez tabi bakalım kuzum hayırlısı❤Allah AllahÇok üzüldüm kuzum benim Rabbim hayra çıkarsın inşallah Salı günü bir daha ver bakalım kuzum belki artış olur neler görüyoruz burada imkansız diye birşey yok
Aynen canım benim insaallah bakalım hayırlısı❤Olsun hepimiz tek embiriyodan olmayız 1 tanede iş görüyor yeterki olsun inşallah
Çok sagol.Gunde 1 kere göbekten olarak kullanıyorum.Hayırlı olsun canımoksapari nasıl kullandin
kızlar size birşey sormak istiyorum, 11 embriyom vardı 5. güne 6 tanesi gelmiş ancak bir tanesi dondurulmaya uygun olduğu için dondurulmuş diğer 5i istenilen hücre sayısına sahip olmadığı için yarına kadar takip edilecekmiş durumu. Daha önce hiç 6. gün takip yapılan embriyom yoktu. Sizce normal mi bu duurm
H
Hayırlısı olsun inşallah dün bir yerde gördüm bir arkadaşın 8.gün negatif çıkmış 10.gün yükselmiş gebe olduğunu öğrenmiş. Benimde bugün adet ağrılarım arttı kötü düşünmek istemiyorum ama içim içimizde yiyor. 4.gün bugün daha çok
En zor olan sabretmek bir arkadaşımda en erken 8 de çıkar demişti. Kızımda 7. Gün çıkmıştı öyle. Ama kaşık ağrısı hafif arada giriyor sonra geçiyor. Adet tarihine kadar umut varH
Hayırlısı olsun inşallah dün bir yerde gördüm bir arkadaşın 8.gün negatif çıkmış 10.gün yükselmiş gebe olduğunu öğrenmiş. Benimde bugün adet ağrılarım arttı kötü düşünmek istemiyorum ama içim içimizde yiyor. 4.gün bugün daha çok erken
Benim 10 yumurta toplandı transfer gününe kadar sadece iki embriyo kalmıştı. Biri aa kalite ve bb kalite yani çalınca oranlar çok düşük. Tek embriyo bile yeter önemli olan sağlıkla gelsinler. Gelişimi takip ediyorlar son şans gibi düşünün bazen gelişim devam edebiliyor.kızlar size birşey sormak istiyorum, 11 embriyom vardı 5. güne 6 tanesi gelmiş ancak bir tanesi dondurulmaya uygun olduğu için dondurulmuş diğer 5i istenilen hücre sayısına sahip olmadığı için yarına kadar takip edilecekmiş durumu. Daha önce hiç 6. gün takip yapılan embriyom yoktu. Sizce normal mi bu duurm?
Aramızda 2 gün varmış kuzum doğrudur
Hayırlı olsun canım çok sevindimHayırli olsun.Benimde 18 martta test günüm. Erken gebelik ttesti aldım.9 gün de yaptım.1 silik ciktı
İnşallah canım benimMerhabalar , birazcık bakamadım ne güzel şeyler olmuş tekrar pozitif gören arkadaşımız olmuş hayırlı olsun :) Hamişler nasılsınız nasıl durumlar ağrınız sızınız varmı, benim 6.gün bitti artık diyelim bugün şuan hafif bir sızlama var kasıklarımda birde ayaklarım ağrımıyor ama sanki ağırlık varda taşıyamıyomış gibi hissediyorum inşallah bebiş tutunuyordur bana :) cumartesiye az kaldı nasip bakalım artık
Bana kan sulandırıcı hiç verilmedi kuzum o yüzden bilgim yol malesefKızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?