2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay kızlaaar içim cııızzz ettiiii oxotideye hazirlarken siringayi cok cekmisim ters cevirince bi anda döküldü içindekiler Allahtan elimde vardi yedek onu kullandım ama gitti giden kullanacak olanlar dikkat etsin valla lönk diye dökulüyomus keske hazir siringayla satilsa ovitrelle gibi bizi ugrastiriyolar

Ilk defa yapiyorsaniz normaldir , takilmayin desem de olmuyor umarim ilk seferde yavrunuza kavusursunuz. Hemsirenin empati yapabiliyor olmasi lazim ama maalesef iste. 275 fazla degil bence bende o sekilde yaptim hep .

Ilk defa yapiyorsaniz normaldir , takilmayin desem de olmuyor umarim ilk seferde yavrunuza kavusursunuz. Hemsirenin empati yapabiliyor olmasi lazim ama maalesef iste. 275 fazla degil bence bende o sekilde yaptim hep .
Teşekkürler sadece mutlu olmaya çalışıyorum artk bebeğimin olma umudu ile

Teşekkürler sadece mutlu olmaya çalışıyorum artk bebeğimin olma umudu ile
Olmayacak diye sartlamayin kendinizi guzel seyler dinleyin kendinize de telkinlerde bulunun . Mutsuz olunca tum surec oyle geciyor. Insallah guzel olur hersey hakkinizda

Olmayacak diye sartlamayin kendinizi guzel seyler dinleyin kendinize de telkinlerde bulunun . Mutsuz olunca tum surec oyle geciyor. Insallah guzel olur hersey hakkinizda
Yok yok bebeğim olacak artık diye mutluyum demek istedim Sonucta bi yoldaym ve bebeğim için bebeğim olabilir diye Mutlu ve umutlu olmaya calısıyorum iyi düşünmeye calısıyorum teşekkürler cok tatlısınız

Yerleşirkwn de ağrı olur, olumsuz düşünme

ben de yumurta buyutme aşamasındayım, büyük bır ıhtımalle pazartesi yada salı toplama olur, bana da dua edin 3 tedavim, umutsuz olmak ıstemıyorum ama motıvede olamıyorum, allah isteyen herkese versin inşallah bır gun bızde anne oluruz.

Bende o aşamadayım allah yardımcımız olsun insallah olur bu sefer hepimizin

Doktorum beni bu konuda uyarmıştı, hatta boş bir enjektörle göstermişti..olsun yanlış doz olmasın da

Canim bende kaldırdım çok değil ama kaldırmıştır doktorum birden kalkma dedi sadece kan akışından dolayı korkma birşey olmaz canım

Canim bende kaldırdım çok değil ama kaldırmıştır doktorum birden kalkma dedi sadece kan akışından dolayı korkma birşey olmaz canım
İnşallah canım zaten kafamı kaldırdım hemen indirdim sonrasında bekletmeden kaldırdılar zaten dinlenme odasına geçmek için

Hayırli olsun.Benimde 18 martta test günüm. Erken gebelik ttesti aldım.9 gün de yaptım.1 silik ciktı

Merhabalar , birazcık bakamadım ne güzel şeyler olmuş tekrar pozitif gören arkadaşımız olmuş hayırlı olsun :) Hamişler nasılsınız nasıl durumlar ağrınız sızınız varmı, benim 6.gün bitti artık diyelim bugün şuan hafif bir sızlama var kasıklarımda birde ayaklarım ağrımıyor ama sanki ağırlık varda taşıyamıyomış gibi hissediyorum inşallah bebiş tutunuyordur bana :) cumartesiye az kaldı nasip bakalım artık

Kızlar bana transfer sonrası oksapar verildi hergun bir tane sizde kullandiniz mi teste kadar yoksa atlarda test yaptırdınız mi bir kutu bittiginde test yaptırdınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…