Öyle deme kuzum yat uzan belki tutunur belli olmazki sen çok dikkat et lütfenGunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alin benm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme kuzum yat uzan belki tutunur belli olmazki sen çok dikkat et lütfenGunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alin benm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim
Benden ufak bı leke geldi canım kişiden kişiye değişirTransferden sonra doktorum hafif kan gelebilir normal demişti ama gelmedi benden
Bugn tekrar cagirdilar kan verdim 8.12 cikti ama bnm cok kanamam var kac ped degistrdim progestan igneye basladi bugn yarin persembe tekrar kan vericem artik ya nasip dicezmerhaba kuzum uzuldum ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baska
Kan verdm 8.12 hala tutunmaya calisiyor galiba ama bnm cok yogun kanamam varÖyle deme kuzum yat uzan belki tutunur belli olmazki sen çok dikkat et lütfen
Kuzum kimyasal olabilir miBugn tekrar cagirdilar kan verdim 8.12 cikti ama bnm cok kanamam var kac ped degistrdim progestan igneye basladi bugn yarin persembe tekrar kan vericem artik ya nasip dicez
İlki kaçtı kuzum arada baya fark varmı düşüş olarak inşallah tutunurKan verdm 8.12 hala tutunmaya calisiyor galiba ama bnm cok yogun kanamam var
Yok ilk kanımdı kuzum. Bilmiyorum ki kadın esime demis galiba dun deger yuksekti bugun dusmus demis onu nasıl biliyor bilmiyorum. Ya yerlesti geri dusecek ya da baska biyere yere yerleşmiş olabilir demiş. Haftaya salı yine kan versin bakalım demis. Hayırlısı bakalım içim buruk ama bi yandan da demek hayırlı degilmis diyorumAaaa Kuzum çok üzüldüm bu 2. Kanınmıydı senin , kimyasal mı oluyor
Sağol canım benimCanım hakkında en hayırlısı olsun
İlk kanımdı kuzum bilmiyorum ki ama sizler adına cok sevindim❤Ya canım inşallah tutunur ilk kan değerin ne çıkmıştı ki
Kadın cok zor durumun iyiye gitmesi demis hayırlısı bakalım tek embriyo kaldıYa canım inşallah tutunur ilk kan değerin ne çıkmıştı ki
Allah Allah Çok üzüldüm kuzum benim Rabbim hayra çıkarsın inşallah Salı günü bir daha ver bakalım kuzum belki artış olur neler görüyoruz burada imkansız diye birşey yokYok ilk kanımdı kuzum. Bilmiyorum ki kadın esime demis galiba dun deger yuksekti bugun dusmus demis onu nasıl biliyor bilmiyorum. Ya yerlesti geri dusecek ya da baska biyere yere yerleşmiş olabilir demiş. Haftaya salı yine kan versin bakalım demis. Hayırlısı bakalım içim buruk ama bi yandan da demek hayırlı degilmis diyorum
bence oyle ama doktor vazgecmiyir persembeyi bekliyoKuzum kimyasal olabilir mi
Dur bakalım kuzum garantiye alıyor belki de bekleyelim birbence oyle ama doktor vazgecmiyir persembeyi bekliyo
ILki dun 11. Gun 7.45 ti ama aksamdan beri asiri kanamam bugnde 8.21 ciktiİlki kaçtı kuzum arada baya fark varmı düşüş olarak inşallah tutunur
Allah razı olsun canım benim dualarimdasinizİlk kanımdı kuzum bilmiyorum ki ama sizler adına cok sevindim❤
Aslında yükselmiş ama dediğin gibi düşük bir dereceILki dun 11. Gun 7.45 ti ama aksamdan beri asiri kanamam bugnde 8.21 cikti
Kanamam dursa bir ihtimal dicem de onunda masaAllahi var ustume basima gecicek o dereceD
Dur bakalım kuzum garantiye alıyor belki de bekleyelim bir