• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

merhaba kuzum uzuldum😔 ama vardır bir hayır. Bende bugun kan verdim degerin 150 falan cıkması gerekirken 15 cıkmıs . dün biraz lekenlenme olmustu bugun de biraz kanama vardı sanırım bwnimki de dusuyor kendiliğinden duser insaallah ne diyeyim baska😔
Bugn tekrar cagirdilar kan verdim 8.12 cikti ama bnm cok kanamam var kac ped degistrdim progestan igneye basladi bugn yarin persembe tekrar kan vericem artik ya nasip dicez 😔

Aaaa 🥺 Kuzum çok üzüldüm bu 2. Kanınmıydı senin , kimyasal mı oluyor 😔
Yok ilk kanımdı kuzum. Bilmiyorum ki kadın esime demis galiba dun deger yuksekti bugun dusmus demis onu nasıl biliyor bilmiyorum. Ya yerlesti geri dusecek ya da baska biyere yere yerleşmiş olabilir demiş. Haftaya salı yine kan versin bakalım demis. Hayırlısı bakalım içim buruk ama bi yandan da demek hayırlı degilmis diyorum

Yok ilk kanımdı kuzum. Bilmiyorum ki kadın esime demis galiba dun deger yuksekti bugun dusmus demis onu nasıl biliyor bilmiyorum. Ya yerlesti geri dusecek ya da baska biyere yere yerleşmiş olabilir demiş. Haftaya salı yine kan versin bakalım demis. Hayırlısı bakalım içim buruk ama bi yandan da demek hayırlı degilmis diyorum
Allah Allah 😔 Çok üzüldüm kuzum benim Rabbim hayra çıkarsın inşallah ❤️ Salı günü bir daha ver bakalım kuzum belki artış olur neler görüyoruz burada imkansız diye birşey yok ❤️

Back