2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

E EsrSvm canım doktor 2 gün sonra ver dedi ya acaba bugün hariç mi sen nasıl yaptın yani bugün 14. Acaba 17 simi verecem 16 mi

Kızlar birsey sorucam işlem odasında doktor rahime embriyo yerlestirdikten hemen sonra biraz kan gelebilir korkma dedi bende tamam derken kafamı kaldırdım bu sorun olur mu yaa burda forumda okumuştum biri teşekkür etmek için kafasını kaldırmış doktoruda dur napiyosun yapma öyle falan demiş cidden bu problem olur mu ya aklıma takıldı simdi

Canım bence birşey olmaz ya insanlar yurtdışında istirahat bile etmiyolarmis biž 20 dk fln yatiyoruzya onlarda hiç öyle birşey yok sen içini ferah tut

Kuzum benim hiç birşey olmaz bende kaldırmıştı refleksle yanlış hatırlamıyorsam inan tutanacaksa her şekilde tutunuyor kuzum

Kızlar merhaba bugün test verdim çok şükür tutturduk galiba bu kez299 çıktı siz naptınız bir kaç gündür bakamadım buralara grip oldum ilaç da alamadım perişanım yani

Kızlar merhaba bugün test verdim çok şükür tutturduk galiba bu kez299 çıktı siz naptınız bir kaç gündür bakamadım buralara grip oldum ilaç da alamadım perişanım yani
Tebrik ederim canım benim çok sevindim sağlıkla hayırla ilerlesin inşallah Benim de çok şükür değer artmış canım haftaya salı kese görmeye gideceğim İnşallah

Tebrik ederim canım benim çok sevindim sağlıkla hayırla ilerlesin inşallah Benim de çok şükür değer artmış canım haftaya salı kese görmeye gideceğim İnşallah
Teşekkür ederim canım benim Amin cümlemizin inşallah senin değer kaç çıktı canım kaç kez baktırdım benim doktorum da haftaya keseyi görürüz dedi de

Teşekkür ederim canım benim Amin cümlemizin inşallah senin değer kaç çıktı canım kaç kez baktırdım benim doktorum da haftaya keseyi görürüz dedi de
Kuzum benim çift transfer 10. Gün 350 12. 815 çıktı. 2 kez baktırdım .Senin de maşallah çok güzel değerin beta 1000 le 3000 arasında HCG görünüyormuş sanırım .İnşallah keselerimizi de görürürüz hayrılısıyla

HCG yazmışım kese görünüyor olacak

Kuzum ben yaşamadım ama bende birden yapamıyorum iğneyi yavaş yavaş batırıyorum.Sağlık ocağı yakınsa ve kendin yapamıyorsa orada yaptır kuzum stres olma
Hepinize teşekkürler umarım yapabilirim bu arada saglık ocagındaki hemsire bu doz fazla değil mi biraz dedi 275 gonal f vuruyorum çok mu fazla bu doz 5 kez vurucam o kadar kadın öyle deyince endiselendim ama doktor bilir diye düşündüm bide saçma bi sekilde yasın genç tüp bebek için dedi gözlerm doldu sadece olmuyo diyebildim kapıdan cıkar cıkmaz ağlamaya basladım istemsizce, iğneler değilde insanlar cok yoruyo beni . Kendi doktorum stres yapma dedi ben hergün ağlıyorum bu normal değil biliyorum yapmamalıyım ama duygularım cok değişik suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…