Olsun hepimiz tek embiriyodan olmayız 1 tanede iş görüyor yeterki olsun inşallahKadın cok zor durumun iyiye gitmesi demis hayırlısı bakalım tek embriyo kaldı
Hayırlısı olsun inşallah benimde transferin 4.günü 4.denemem ngsli 5.gün embriyosu verildi. Hepimizin kucağını doldursun inşallah RabbimBugün transfer oldum, 5. gün 2 embriyo..2 embriyo da dondurduk..3.denemem bu, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Tamam kuzum bende öyle yapım o zaman16 sı kuzumBen den bu şekilde istediler .Ben mesela bir pazar verdim bir de bugün
Canım bence birşey olmaz ya insanlar yurtdışında istirahat bile etmiyolarmis biž 20 dk fln yatiyoruzya onlarda hiç öyle birşey yok sen içini ferah tutKızlar birsey sorucam işlem odasında doktor rahime embriyo yerlestirdikten hemen sonra biraz kan gelebilir korkma dedi bende tamam derken kafamı kaldırdım bu sorun olur mu yaa burda forumda okumuştum biri teşekkür etmek için kafasını kaldırmış doktoruda dur napiyosun yapma öyle falan demiş cidden bu problem olur mu ya aklıma takıldı simdi
Kuzum benim hiç birşey olmaz bende kaldırmıştı refleksle yanlış hatırlamıyorsam inan tutanacaksa her şekilde tutunuyor kuzumKızlar birsey sorucam işlem odasında doktor rahime embriyo yerlestirdikten hemen sonra biraz kan gelebilir korkma dedi bende tamam derken kafamı kaldırdım bu sorun olur mu yaa burda forumda okumuştum biri teşekkür etmek için kafasını kaldırmış doktoruda dur napiyosun yapma öyle falan demiş cidden bu problem olur mu ya aklıma takıldı simdi
Tebrik ederim canım benim çok sevindim sağlıkla hayırla ilerlesin inşallahKızlar merhaba bugün test verdim çok şükür tutturduk galiba bu kez299 çıktı siz naptınız bir kaç gündür bakamadım buralara grip oldum ilaç da alamadım perişanım yani
Evet canım bazı yerler öyleymiş ya. Hemen işlem sonrası kaldırınca Bi tereddüt etmedim değilCanım bence birşey olmaz ya insanlar yurtdışında istirahat bile etmiyolarmis biž 20 dk fln yatiyoruzya onlarda hiç öyle birşey yok sen içini ferah tut
İnşallah canım iyice pimpirikli oldum bisey okuyunca hemen takıyorumKuzum benim hiç birşey olmaz bende kaldırmıştı refleksle yanlış hatırlamıyorsam inan tutanacaksa her şekilde tutunuyor kuzum
Canım gözün aydın Allah sağlıkla doğmasını nasip etsinKızlar merhaba bugün test verdim çok şükür tutturduk galiba bu kez299 çıktı siz naptınız bir kaç gündür bakamadım buralara grip oldum ilaç da alamadım perişanım yani
Teşekkür ederim canım benim Amin cümlemizin inşallahTebrik ederim canım benim çok sevindim sağlıkla hayırla ilerlesin inşallahBenim de çok şükür değer artmış canım haftaya salı kese görmeye gideceğim İnşallah
Amin canım teşekkür ederimCanım gözün aydın Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin
Hiç takılma kuzum benim hayırlısıyla olacak inşallahİnşallah canım iyice pimpirikli oldum bisey okuyunca hemen takıyorum
Kuzum benim çift transfer 10. Gün 350 12. 815 çıktı. 2 kez baktırdım .Senin de maşallah çok güzel değerin beta 1000 le 3000 arasında HCG görünüyormuş sanırım .İnşallah keselerimizi de görürürüz hayrılısıylaTeşekkür ederim canım benim Amin cümlemizin inşallahsenin değer kaç çıktı canım kaç kez baktırdım benim doktorum da haftaya keseyi görürüz dedi de
HCG yazmışım kese görünüyor olacakKuzum benim çift transfer 10. Gün 350 12. 815 çıktı. 2 kez baktırdım .Senin de maşallah çok güzel değerin beta 1000 le 3000 arasında HCG görünüyormuş sanırım .İnşallah keselerimizi de görürürüz hayrılısıyla
sonuc ne oldu sızın ınsallah olumludurAy benim de 14 MartAma ben evde yapmıcam kuzum ya çok etkileniyorum çıkmayınca eğrisi doğrusu 14 Mart da belli olsun Tıp bayramı uğurlu gelsin bize
Kuzum ben yaşamadım ama bende birden yapamıyorum iğneyi yavaş yavaş batırıyorum.Sağlık ocağı yakınsa ve kendin yapamıyorsa orada yaptır kuzum stres olma
Hepinize teşekkürlerKuzum merhaba bende ilk yaparken sanki cerrahi ameliyat yapıyormuşum gibi korktum yapmak istemedim ama bugün ikinci transferimi yaptırdım belki onlarca iğne yaptım zamanla alışıyor insan ilk başta eşinden yardımcı olmasını isteyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?