- 30 Ocak 2023
- 122
- 203
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.881
Dr yazdı devlet karşılamıyor ama içeriği mg güzel dedi eczacıKızlar ben diofol folik asitini kullanıyordum bitti ama onu kullanmak istemiyorum çok fazla ödem yapıyor bende bu marka nasıl, eczanelerde satılıyor mu bilginiz varmı? Ya da önerdiğiniz bir marka varmı eczanede satılanlardan
Devlet bu tür takviye edici gıdaları karşılamıyor ilaç olmadıkları içinDr yazdı devlet karşılamıyor ama içeriği mg güzel dedi eczacı
Ben de bunu kullanıyorum buradaki kızların önerisiyle almıştım, herhangi bir yan etki görmedimDr yazdı devlet karşılamıyor ama içeriği mg güzel dedi eczacı
Süper o zaman bundan aldırayım eşime çok teşekkür ederimBen de bunu kullanıyorum buradaki kızların önerisiyle almıştım, herhangi bir yan etki görmedimL A L
Bende aynı her lavaboya gidişimde inş regli olmamışımdır diyorumregli beklemek dünyanın en zor şeyiymiş önceden gelse de kurtulsam şişlikten sivilceden sinirden diyordum şimdi keşke gelmese
Şimdi baktım prespektus e sen diyince netten bı kendin okumalisin bence sağlıksız gebelik kaybedilmiş bebek v.s varsa çok etken bı ilacmis fln sen oku daha iyi anlamış olursun eksiksizDevlet bu tür takviye edici gıdaları karşılamıyor ilaç olmadıkları içiniçlerinden bahseder misin biraz yazıyordur arkasında
Evet baktım az önce ama uykusuzluk yapıyormuş cilt kuruluğu vs sizde hiç böyle bir etki oldu mu?Şimdi baktım prespektus e sen diyince netten bı kendin okumalisin bence sağlıksız gebelik kaybedilmiş bebek v.s varsa çok etken bı ilacmis fln sen oku daha iyi anlamış olursun eksiksiz
Bugun adetten kaçıncı günündü cnm?Bugün yumurtalıklarma baktılar 19 mm dediler ve 1 Mart'ta aşılama dedi doktorum kızlar aşılma yaptıran varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim
Bende aynı markayla yaptim sonradan o çizgi cikiyor canım benimkinde de oldu yani erken gebelik testlerinde topikte cok gördüm oluyor bu cizgi önemli olan ilk 5 10 dk çıkması ve hafif pembe olması hakkimizda hayırlısı olsun en iyisi regliyi beklemek o gün yapmak ben bugün başka test alıp yapacaktım vazgeçtim zaten surda 3 4 gün sonra regli olucam olmazsam yaparim bu testler cok yıpratiyor
Çok sağol canım bu şekilde görünüyor pik olmamış sanırım daha ama anlamadım bir koyu bir açık gibiDünle bugün testini atar mısın çatlamış olabilir bazı testler silik pik gösterebiliyor
Su alımına dikkat ediyor musun? 26sı pik olmuş gibi ertesi gün baya silinmiş çünküÇok sağol canım bu şekilde görünüyor pik olmamış sanırım daha ama anlamadım bir koyu bir açık gibi
26 sı pik canım senin 27de catlamısÇok sağol canım bu şekilde görünüyor pik olmamış sanırım daha ama anlamadım bir koyu bir açık gibi
Bu arada bugün regl oldumSelam kızlar ben geldimbu ay hiç takip edemedim yumurtlamadan iki gün önce ve bi gün sonra ilişki olmuştu ama öncesinde depremden geldiğim için çok as değerlendirmiştik. Bugün hsg çektirmek için randevu aldım 7 marta verdi bakalım çok korkuyorum çektirenler bi ses verir misiniz ?