- 5 Temmuz 2022
- 2.083
- 3.072
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.901
Ben Kasım ayinda aşılama olmustum istediğini sorabilirsinBugün yumurtalıklarma baktılar 19 mm dediler ve 1 Mart'ta aşılama dedi doktorum kızlar aşılma yaptıran varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim
Hayırlısı olsun kuzum inşallah hsg sonucun güzel cikar. Anestezi alacak misinSelam kızlar ben geldimbu ay hiç takip edemedim yumurtlamadan iki gün önce ve bi gün sonra ilişki olmuştu ama öncesinde depremden geldiğim için çok as değerlendirmiştik. Bugün hsg çektirmek için randevu aldım 7 marta verdi bakalım çok korkuyorum çektirenler bi ses verir misiniz ?
Ben de Femometer kullanıyorum hatta onun ateş ölçerini kullanıyorum çok işe yarıyor. Tüm belirtileri gereken şeyleri girersen harika bir günlükbendede femometer diye bi uygulama var yeni indirdim gerçi ovü testine göre 2 gün sonrasını gösteriyor ama benm iki önce yumurtlamam olmuştu
Kuzum hıc gırmıyorumkı cocuk olayıda rafa kalktı zaten durmadan sallanıyoruz.bu haftasonuda merkez üssü bura 4.7 ve 5.3 deprem oldu.gozumuz ışıkta dogru duzgun uyumuyoruz bıle.o yuzden pek keyfım yok psıkoljım ıyı degıl.inşallah hersey duzelır bende gerı gelırımimagination forever kuzum nerdesin ben bugün geldim artık de seni hiç göremedim
Öyle bi teklifte bulunmadılar direkt randevu verdi. İki gün önceden ilişki kesilecek bi gün önce hcg bakılacak çekileceği gün bi saat önce gel doktora giriş yaptır dedi sonra röntgen kısmına gel dedi kapattıHayırlısı olsun kuzum inşallah hsg sonucun güzel cikar. Anestezi alacak misin
Yani kendi hissiyatmla ve uygulama var ordan yapyorm canmEvet hayırlısı buymuş erken test yapmasaydım belkide öğrenmeyecektim yumurta takibi yapıyormusun sen
İnşallah kuzum ya gerçekten öyle oldu bende hiç aklıma gelmiyor şu an arada bildirim gelince giriyorum düzene gireriz inşallah güzel haber alalım tesellimiz olsunKuzum hıc gırmıyorumkı cocuk olayıda rafa kalktı zaten durmadan sallanıyoruz.bu haftasonuda merkez üssü bura 4.7 ve 5.3 deprem oldu.gozumuz ışıkta dogru duzgun uyumuyoruz bıle.o yuzden pek keyfım yok psıkoljım ıyı degıl.inşallah hersey duzelır bende gerı gelırım
İlişki hiç olmasın hsg'den önce. Zaten adetin biter bitmez gitmiş oluyorsun. Ben dayanamam diye almıştım ama genelde anestezi almadan çeken çok. Korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum bir kaç gün lekelenme oluyor, ağrı da tüplerin durumuna göre degisir eğer tıkalı ve açmışlarsa bir kaç gün hafif sancıların olabilirÖyle bi teklifte bulunmadılar direkt randevu verdi. İki gün önceden ilişki kesilecek bi gün önce hcg bakılacak çekileceği gün bi saat önce gel doktora giriş yaptır dedi sonra röntgen kısmına gel dedi kapattı
6kac gunun kaldı canım
ıkı gun bekle bıdaha yap kuzum o zaman bunlarda cızgılerın enlerıde cok ınce oldugu ıcın bıde sılık olunca cok az bellı oluyor ınsallah vardır6yumurtlama üzerinden 9 gün geçti
Erken öğrendiğin için beta düşük çıkmışÇatlatma iğnes gününü saymazsam 13.gün beta 5.33 çıktı.regl gününe 4 gün kaldı…Çıkma ihtimali var mı acaba çok düşük sonuç
Ben ilk 10 dkda hafif çizgi görüyorum ama sonradan koyuluyor. Evet yordu artık beni saldım hayırlısı neyse o olsun. 1 martta dr randevum vardı eğer varsa hiç gitmeyeyim diye öğrenmek istedim ama bilmiyorumBende aynı markayla yaptim sonradan o çizgi cikiyor canım benimkinde de oldu yani erken gebelik testlerinde topikte cok gördüm oluyor bu cizgi önemli olan ilk 5 10 dk çıkması ve hafif pembe olması hakkimizda hayırlısı olsun en iyisi regliyi beklemek o gün yapmak ben bugün başka test alıp yapacaktım vazgeçtim zaten surda 3 4 gün sonra regli olucam olmazsam yaparim bu testler cok yıpratiyor
Ben yeni kullanmaya basladm yeni yeni anlamaya başlıyorum bakalmBen de Femometer kullanıyorum hatta onun ateş ölçerini kullanıyorum çok işe yarıyor. Tüm belirtileri gereken şeyleri girersen harika bir günlük
Teşekkür ederim canım farklılık varmı diğer aylardanYani kendi hissiyatmla ve uygulama var ordan yapyorm canm
Hastanedeki cihaza bağlı herhalde anestezi olup olmayacağı c kollu olunca pek gerek olmuyor anesteziye ama hiç korkma 2 dakikalık birsey röntgenin çekilmesi toparlanman vs 15 dakika inşallah hayırlı sonuçlar alırsınSelam kızlar ben geldimbu ay hiç takip edemedim yumurtlamadan iki gün önce ve bi gün sonra ilişki olmuştu ama öncesinde depremden geldiğim için çok as değerlendirmiştik. Bugün hsg çektirmek için randevu aldım 7 marta verdi bakalım çok korkuyorum çektirenler bi ses verir misiniz ?
Aslnda farklılık varmı yokmu bilmiyorum bu ay pek anlayamadim psikolojim bozuldu . Ama sanrm yine gününde yumurtlamam oldu canmTeşekkür ederim canım farklılık varmı diğer aylardan
İnşallah teşekkür ederimErken öğrendiğin için beta düşük çıkmış
Hamilesinizinşallah guzel yükselir
cidden istemesek olcak kız vallaha cok istyoz diyeTeşekkür ederim canım farklılık varmı diğer aylardan
Adetim 4 gün sonra bitecek ama hsg randevusunu ayın 7sine verdiler.. bide doktor ilaç yazacak onu alın 4 gün önceden diyor bana doktor ilaç yazmamıştı geçen ay yer yok diye bu ay randevu alabildim. Ayrıca radyokontrast solüsyon diyor daha önce mr için almıştım kontrast maddeyi anaflaksk şoka sokmuştu beni. Yarına doktor randevusu aldım inşallah bi şey olmazİlişki hiç olmasın hsg'den önce. Zaten adetin biter bitmez gitmiş oluyorsun. Ben dayanamam diye almıştım ama genelde anestezi almadan çeken çok. Korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum bir kaç gün lekelenme oluyor, ağrı da tüplerin durumuna göre degisir eğer tıkalı ve açmışlarsa bir kaç gün hafif sancıların olabilir