💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bugün yumurtalıklarma baktılar 19 mm dediler ve 1 Mart'ta aşılama dedi doktorum kızlar aşılma yaptıran varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim

adet bittikten 1 gün sonra deniyor genelde canım. bazen erken yumurtlama olabiliyor onu kaçırmamak için başla bence hemen

Aynen cnm ikisini kullanıyorum piki ikisine de girdim mert you 1mart
Femometer 5 mart diyor hayırlı olsun bekleyeceğiz yoksada regli olurum zaten dua edelim birbirimize
regli beklemek dünyanın en zor şeyiymiş önceden gelse de kurtulsam şişlikten sivilceden sinirden diyordum şimdi keşke gelmese

Bende bu ay onu kullandım, bu ay olmadı bakalım Mart ayı olur inşallah.

Canım bence psikolojik sana tavsiyem eşin uykuya daldıktan sonra onu ateşlemen sorunu çözecektir uykulu uykulu sadece onu düşünecek kafası rahat olacak bu şekilde :) test edildi :)

Kızlar ben diofol folik asitini kullanıyordum bitti ama onu kullanmak istemiyorum çok fazla ödem yapıyor bende bu marka nasıl, eczanelerde satılıyor mu bilginiz varmı? Ya da önerdiğiniz bir marka varmı eczanede satılanlardan

Eklentiler

• Screenshot_20230227_152324_com.android.gallery3d.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba kizlar bende elendim Şubat ayindan 15 inde olmam gerekirken bugün adet oldum söktürücü ile bugün ovulasyon testi testere dişli aslan pençesi ve hayıt otu sipariş ettim önümüzdeki ayda bunları deneyeceğim inşallah Mart ayında hamiş kalırım pcos var bende umarım yumurtlamam olur da gebe kalırım stres yapmamak istiyorum düşünmek istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ya stres yönetimim sıfır gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…