💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

fnd_50 @Merveecn bakın kızlar biraz bekleyince böyle oluyor yaptığım testler. Acaba daha erken o yüzden mi ? Yada bu predictorde kuruma cizgisi oluyor
Canım erken olduğu için olabilir ama ben predictor çok kullandım hiç bende kuruma çizgisi çıkarmadı dümdüz beyazdı hep. Bence sen birkaç gün sonra tekrar yap

Öncesinde sonrasında antibiyotik kullanmak gerekiyor mu? Bana verdikleri kağıtta öyle yazıyor

Bahsettigin ilacı hsg çekerken tuplerine gönderecek. Bu durumu mutlaka görüş doktorunla ve hsg öncesi dediğim gibi ilişki olmamali. Ben antibiyotik kullandım sonrasında

Şimdi baktım prespektus e sen diyince netten bı kendin okumalisin bence sağlıksız gebelik kaybedilmiş bebek v.s varsa çok etken bı ilacmis fln sen oku daha iyi anlamış olursun eksiksiz
Aldım

Eklentiler

• Screenshot_20230227_173017_com.android.gallery3d.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum benim gönlüne göre olsun inşallah o çift çizgileri bize de görmek nasip olur inşallah en kısa zamanda

Kızlar hamilelik belirtilerinde bacak ve popo ağrısı oluyor mu ? Benim bat yarın regl mi olucam

Canım erken olduğu için olabilir ama ben predictor çok kullandım hiç bende kuruma çizgisi çıkarmadı dümdüz beyazdı hep. Bence sen birkaç gün sonra tekrar yap
Bende daha önce kullandım onlardada hiç olmamıştı o yüzden emin olamıyorum en iyisi 1 martta yapmak adete 3-4 gün varken varsa çıkar

İnşAllah hamileyimdir 2 gün bekleyip yapayım diyorum biraz daha koyulaşsın heveslenmekte istemiyorum testin markası laboquik yalancı pozitif çıkartımı hiç bilginiz var mı
Laboquickse ona güven. Ben ilk gebeliğimi onunla öğrendim 15 ay hep o testi kullandım hep olmadığında negatif çıkmıştı hamile kaldığım ay senin gibi silik çıkardı hamile olduğumu öğrendim

Ay ağzından bal damlıyor inşallah vardır şuan kasıklarımda da ağrı var çok yürüdüğüm zaman ağrı giriyor

Ben ilk 10 dkda hafif çizgi görüyorum ama sonradan koyuluyor. Evet yordu artık beni saldım hayırlısı neyse o olsun. 1 martta dr randevum vardı eğer varsa hiç gitmeyeyim diye öğrenmek istedim ama bilmiyorum
Bende erken öğrenmek istiyorum varsa ilaclarim var başlamak için ama iste bu testlerden bıktım 1 yıldan fazladır olmuyor son bir kaç aydır da resmen test bataklığına düştüm hakkimizda hayırlısı olsun ilk 5 dakikada görüyorsan vardır umarım soyle düşün varsa 2 gün sonra 2 kati olacaktır o değer 2 gün sonra netleşir testinde

Bende 8-9 aydır uğraşıyorum gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…