- 26 Aralık 2015
- 11.565
- 18.570
- 34
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.921
Canım erken olduğu için olabilir ama ben predictor çok kullandım hiç bende kuruma çizgisi çıkarmadı dümdüz beyazdı hep. Bence sen birkaç gün sonra tekrar yap
Anladım canım hayırlısı artıkAslnda farklılık varmı yokmu bilmiyorum bu ay pek anlayamadim psikolojim bozuldu . Ama sanrm yine gününde yumurtlamam oldu canm
Öncesinde sonrasında antibiyotik kullanmak gerekiyor mu? Bana verdikleri kağıtta öyle yazıyorHastanedeki cihaza bağlı herhalde anestezi olup olmayacağı c kollu olunca pek gerek olmuyor anesteziye ama hiç korkma 2 dakikalık birsey röntgenin çekilmesi toparlanman vs 15 dakika inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Bahsettigin ilacı hsg çekerken tuplerine gönderecek. Bu durumu mutlaka görüş doktorunla ve hsg öncesi dediğim gibi ilişki olmamali. Ben antibiyotik kullandım sonrasındaAdetim 4 gün sonra bitecek ama hsg randevusunu ayın 7sine verdiler.. bide doktor ilaç yazacak onu alın 4 gün önceden diyor bana doktor ilaç yazmamıştı geçen ay yer yok diye bu ay randevu alabildim. Ayrıca radyokontrast solüsyon diyor daha önce mr için almıştım kontrast maddeyi anaflaksk şoka sokmuştu beni. Yarına doktor randevusu aldım inşallah bi şey olmaz
AldımŞimdi baktım prespektus e sen diyince netten bı kendin okumalisin bence sağlıksız gebelik kaybedilmiş bebek v.s varsa çok etken bı ilacmis fln sen oku daha iyi anlamış olursun eksiksiz
Kuzum benim gönlüne göre olsun inşallah o çift çizgileri bize de görmek nasip olur inşallahKızlar merakıma yenik düşük yaptim bende bu saatte resmen uyku uyuyamadım tabiki keske çift çizgi görmek nasip olsaydi güzel olurdu ama hayırlısı nasip artık regliyi bekliycez zaten diğer battan girmiştim direk topige artık nasıl umutsuzsam 31 mart yeni bat gec veya erken regli olursam yeni tarihi bildiririm size güzel haberler almak nasip olsun
Bende daha önce kullandım onlardada hiç olmamıştı o yüzden emin olamıyorum en iyisi 1 martta yapmak adete 3-4 gün varken varsa çıkarCanım erken olduğu için olabilir ama ben predictor çok kullandım hiç bende kuruma çizgisi çıkarmadı dümdüz beyazdı hep. Bence sen birkaç gün sonra tekrar yap
Laboquickse ona güven. Ben ilk gebeliğimi onunla öğrendim 15 ay hep o testi kullandım hep olmadığında negatif çıkmıştı hamile kaldığım ay senin gibi silik çıkardı hamile olduğumu öğrendimİnşAllah hamileyimdir2 gün bekleyip yapayım diyorum biraz daha koyulaşsın heveslenmekte istemiyorum testin markası laboquik yalancı pozitif çıkartımı hiç bilginiz var mı
Ay ağzından bal damlıyor inşallah vardırLaboquickse ona güven. Ben ilk gebeliğimi onunla öğrendim 15 ay hep o testi kullandım hep olmadığında negatif çıkmıştı hamile kaldığım ay senin gibi silik çıkardı hamile olduğumu öğrendim
Bende erken öğrenmek istiyorum varsa ilaclarim var başlamak için ama iste bu testlerden bıktım 1 yıldan fazladır olmuyor son bir kaç aydır da resmen test bataklığına düştüm hakkimizda hayırlısı olsun ilk 5 dakikada görüyorsan vardır umarım soyle düşün varsa 2 gün sonra 2 kati olacaktır o değer 2 gün sonra netleşir testindeBen ilk 10 dkda hafif çizgi görüyorum ama sonradan koyuluyor. Evet yordu artık beni saldım hayırlısı neyse o olsun. 1 martta dr randevum vardı eğer varsa hiç gitmeyeyim diye öğrenmek istedim ama bilmiyorum
Amin canım inşallahKuzum benim gönlüne göre olsun inşallah o çift çizgileri bize de görmek nasip olur inşallahen kısa zamanda
Yok bana vermediler ilişki olmasn dediler çekildikten sonrada 3 gün olmasn dediler o kadr herkese aynı olmayabilirÖncesinde sonrasında antibiyotik kullanmak gerekiyor mu? Bana verdikleri kağıtta öyle yazıyor
Bende 8-9 aydır uğraşıyorum gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun teşekkür ederimBende erken öğrenmek istiyorum varsa ilaclarim var başlamak için ama iste bu testlerden bıktım 1 yıldan fazladır olmuyor son bir kaç aydır da resmen test bataklığına düştüm hakkimizda hayırlısı olsun ilk 5 dakikada görüyorsan vardır umarım soyle düşün varsa 2 gün sonra 2 kati olacaktır o değer 2 gün sonra netleşir testinde
Bende merak ediyorumKızlar doktor kontrolü olmadan klomen kullanılır mı
Merhabalar bende geldimm inşallah herkese uğurlu gelirr hadi bismillahhoş geldin bebeğim umarım bu son ayın olur :)
Teşekkür ederim sağolunhayır sorun olmaz o şekilde eklerim batı boş bırakırız.
Ne olcak bizim bu halimiz yaBen asla iflah olmam. Çıktım evden eczane yolundayım test depolayacağım