💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Lekelenme kac gun surdu benimde ayni sekil canm 1 bigun lekelenme oldu sonra ilk gun yogun diger ginler dedgn gibi oldu

Bendede durum aynı..tüp bebek için adetli gitmeliyim..bir kaç güne gelmeli..bazen diyorum gitmeyim yine kendimiz deneyekEşim diyor yeter her şeyi denedik mecbur gitmeliyiz..aslında haklıda artık bıktık onu bunu al et

Lekelenme kac gun surdu benimde ayni sekil canm 1 bigun lekelenme oldu sonra ilk gun yogun diger ginler dedgn gibi oldu
İlk gün lekelenme gece kanamaya dönmüştü sabah fark ettim o gün kanama devam ettim çok değil di ama sonra 3 gün lekelenme şeklinde devam ettim hatta son iki gün peçeteye geliyordu bulanık şekilde toplamda 5 gün sürdü

Kızlar bişi danışmak istiyorum, ilk defa bu ay ovulasyon testlerinden kullanmaya baslayacagım, adetimin bitmesini bekliyorum ancak bittikten hemen sonraki gün mü baslamam gerekiyor yoksa belirli bi gün var mı beklemem gereken?

Cok afedersin canm benmde ayni sekl kanamam mukuslu akintili bulank gibiydi seninde oylemiydi peceteye sildgmde oyle geliyordu hep

cok kafaya takiyoruz aslinda kuzu takmasak cocuk cok istemesek bi bakariz oluvermis . Benimle evlenen bi cogu insan hamile veya dogurdu bile bizede nasip etse rabbim hemencecik
Evet aynı durumdayım bende aslında çok takmıyordum ama eşiminde çok isteğini görünce stres oluyorum. Herkes ilk denemede oldu, bi deneyelim dedik tuttu diye söyleyince insan böyle daha çok strese giriyor yani

Regli bittikten 5 gün sonra başlanıyor normalde ama ben biter bitmez başlıyordum çünkü kimisi hemen arkasından yumurtluyor garanti olması için yapıyordum

Evet aynı durumdayım bende aslında çok takmıyordum ama eşiminde çok isteğini görünce stres oluyorum. Herkes ilk denemede oldu, bi deneyelim dedik tuttu diye söyleyince insan böyle daha çok strese giriyor yani
Bende ayni sekl esimde cok isteynce depresifim artyor canm umarm rabbm isteyen kimseyi cok bekletmez

Sizde de yumurtlamadan hemen sonra mı oldu
Aynen bende de oldu sonra geçti şükür ilk defa ovülasyon testi yaptım ve yumurtlama günümü gördüm onun psikolojisi de olabilir
Bebek düşünmeden önce yumurtlama günümü akıntıdan anlayabiliyordum ama hamile olma psikolojisi ile onu bile göremez oldum
Sizde başka ne gibi belirtiler var?

Cok afedersin canm benmde ayni sekl kanamam mukuslu akintili bulank gibiydi seninde oylemiydi peceteye sildgmde oyle geliyordu hep
Evet canım aynıydı o bitti hatta hemen yumurtlama akıntısı başladı kafam karıştı bnm o yüzden erken mi yumurtlama olacak diye

Benmde aksine akne oluşumu oluyor ve şuanda da yüzünde baya sivilce var
Sürekli kullandığım uygulama 1 mart yeni yüklediği'm uygulama 5 mart bat diyor hayırlısı olsun diyorum artık biz tedbiri aldık tabiri caizse takdir Allah'tan

meet you diye bir uygulama var ve fermonter gebelik düşündüğümden beri onları kullanıyorum hiç şaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…