- 14 Aralık 2022
- 530
- 146
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.841
Lekelenme kac gun surdu benimde ayni sekil canm 1 bigun lekelenme oldu sonra ilk gun yogun diger ginler dedgn gibi olduAdetten bi gün önce test yaptım hemen kan verdim 38 civarında öğrendim cuma tekrar kontrol için kan vermiştim aile hekimine sonuç çıkmadan cumartesi lekelenme başladı acile gittim küçük olduğu için görünmez takip et dediler pazartesi kadın doğuma gittim değerim sıfırlanmıştı kanama 1 gün sürdü diğer günler çok az geldi 5 günde bitti
Bendede durum aynı..tüp bebek için adetli gitmeliyim..bir kaç güne gelmeli..bazen diyorum gitmeyim yine kendimiz deneyekBakalım mart 9 gebelik testi yap dedi inşallah gebelik oluşmuştur ): 23 de kontrölümdü akşamı ilişki werdi we dedği şekilde uyguladım 27 bugüne kadar ): değerlendirdik Gerisi Allaha kaldı artık umudumda kalmadı gitti kafa artık zombi gibi dolaşıyorum ilaç ilaç
İlk gün lekelenme gece kanamaya dönmüştü sabah fark ettim o gün kanama devam ettim çok değil di ama sonra 3 gün lekelenme şeklinde devam ettim hatta son iki gün peçeteye geliyordu bulanık şekilde toplamda 5 gün sürdüLekelenme kac gun surdu benimde ayni sekil canm 1 bigun lekelenme oldu sonra ilk gun yogun diger ginler dedgn gibi oldu
Vardır bunda da bir hayır rabbim ne eylerse güzel eyler yaşıyoruz, sağlıklıyız çok şükürAmin inşallah canımgerçekten çok zor bi süreç bebek istiyoruz uğraşıyoruz üstüne korkuyla yaşıyoruz
Amin inşallah canımVardır bunda da bir hayır rabbim ne eylerse güzel eyler yaşıyoruz, sağlıklıyız çok şükürrabbim bu acı günün tekrarını yaşatmasın
Cok afedersin canm benmde ayni sekl kanamam mukuslu akintili bulank gibiydi seninde oylemiydi peceteye sildgmde oyle geliyordu hepİlk gün lekelenme gece kanamaya dönmüştü sabah fark ettim o gün kanama devam ettim çok değil di ama sonra 3 gün lekelenme şeklinde devam ettim hatta son iki gün peçeteye geliyordu bulanık şekilde toplamda 5 gün sürdü
Evet aynı durumdayım bende aslında çok takmıyordum ama eşiminde çok isteğini görünce stres oluyorum. Herkes ilk denemede oldu, bi deneyelim dedik tuttu diye söyleyince insan böyle daha çok strese giriyor yanicok kafaya takiyoruz aslinda kuzu takmasak cocuk cok istemesek bi bakariz oluvermis . Benimle evlenen bi cogu insan hamile veya dogurdu bilebizede nasip etse rabbim hemencecik
Regli bittikten 5 gün sonra başlanıyor normalde ama ben biter bitmez başlıyordum çünkü kimisi hemen arkasından yumurtluyor garanti olması için yapıyordumKızlar bişi danışmak istiyorum, ilk defa bu ay ovulasyon testlerinden kullanmaya baslayacagım, adetimin bitmesini bekliyorum ancak bittikten hemen sonraki gün mü baslamam gerekiyor yoksa belirli bi gün var mı beklemem gereken?
Bende ayni sekl esimde cok isteynce depresifim artyor canmEvet aynı durumdayım bende aslında çok takmıyordum ama eşiminde çok isteğini görünce stres oluyorum. Herkes ilk denemede oldu, bi deneyelim dedik tuttu diye söyleyince insan böyle daha çok strese giriyor yani
Aynen bende de oldu sonra geçti şükür ilk defa ovülasyon testi yaptım ve yumurtlama günümü gördüm onun psikolojisi de olabilirSizde de yumurtlamadan hemen sonra mı oldu
Evet canım aynıydı o bitti hatta hemen yumurtlama akıntısı başladı kafam karıştı bnm o yüzden erken mi yumurtlama olacak diyeCok afedersin canm benmde ayni sekl kanamam mukuslu akintili bulank gibiydi seninde oylemiydi peceteye sildgmde oyle geliyordu hep
Regli bittikten 5 gün sonra başlanıyor normalde ama ben biter bitmez başlıyordum çünkü kimisi hemen arkasından yumurtluyor garanti olması için yapıyordum
Sen elinden geleni yaptin biz şahidiz
Amin amin kuzumcok kafaya takiyoruz aslinda kuzu takmasak cocuk cok istemesek bi bakariz oluvermis . Benimle evlenen bi cogu insan hamile veya dogurdu bilebizede nasip etse rabbim hemencecik
benmde baya mukusluydu endise ettm.hatta . Neyse hayirlisi buymus kuzuEvet canım aynıydı o bitti hatta hemen yumurtlama akıntısı başladı kafam karıştı bnm o yüzden erken mi yumurtlama olacak diye
Evet hayırlısı buymuş erken test yapmasaydım belkide öğrenmeyecektim yumurta takibi yapıyormusun senbenmde baya mukusluydu endise ettm.hatta . Neyse hayirlisi buymus kuzu
Benmde aksine akne oluşumu oluyor ve şuanda da yüzünde baya sivilce varHer zamankinden daha fazla ağrılarım oldu sürekli olarak o yüzden dikkatimi çekti beni düşündürdü evet bekliycem test yapmadım ama regl olabilirim bugün cildim çok güzel görünüyor ben regl olmadan 1 gün önce cildimden anlıyorum
meet you diye bir uygulama var ve fermonter gebelik düşündüğümden beri onları kullanıyorum hiç şaşmadıBenmde aksine akne oluşumu oluyor ve şuanda da yüzünde baya sivilce var
Sürekli kullandığım uygulama 1 mart yeni yüklediği'm uygulama 5 mart bat diyor hayırlısı olsun diyorum artık biz tedbiri aldık tabiri caizse takdir Allah'tan