💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Selam kızlar ben geldim 🫶 bu ay hiç takip edemedim yumurtlamadan iki gün önce ve bi gün sonra ilişki olmuştu ama öncesinde depremden geldiğim için çok as değerlendirmiştik. Bugün hsg çektirmek için randevu aldım 7 marta verdi bakalım çok korkuyorum çektirenler bi ses verir misiniz ?
Hayırlısı olsun kuzum inşallah hsg sonucun güzel cikar. Anestezi alacak misin

bendede femometer diye bi uygulama var yeni indirdim gerçi ovü testine göre 2 gün sonrasını gösteriyor ama benm iki önce yumurtlamam olmuştu
Ben de Femometer kullanıyorum hatta onun ateş ölçerini kullanıyorum çok işe yarıyor. Tüm belirtileri gereken şeyleri girersen harika bir günlük

imagination forever imagination forever kuzum nerdesin ben bugün geldim artık de seni hiç göremedim
Kuzum hıc gırmıyorumkı cocuk olayıda rafa kalktı zaten durmadan sallanıyoruz.bu haftasonuda merkez üssü bura 4.7 ve 5.3 deprem oldu.gozumuz ışıkta dogru duzgun uyumuyoruz bıle.o yuzden pek keyfım yok psıkoljım ıyı degıl.inşallah hersey duzelır bende gerı gelırım💕

Hayırlısı olsun kuzum inşallah hsg sonucun güzel cikar. Anestezi alacak misin
Öyle bi teklifte bulunmadılar direkt randevu verdi. İki gün önceden ilişki kesilecek bi gün önce hcg bakılacak çekileceği gün bi saat önce gel doktora giriş yaptır dedi sonra röntgen kısmına gel dedi kapattı

Kuzum hıc gırmıyorumkı cocuk olayıda rafa kalktı zaten durmadan sallanıyoruz.bu haftasonuda merkez üssü bura 4.7 ve 5.3 deprem oldu.gozumuz ışıkta dogru duzgun uyumuyoruz bıle.o yuzden pek keyfım yok psıkoljım ıyı degıl.inşallah hersey duzelır bende gerı gelırım💕
İnşallah kuzum ya gerçekten öyle oldu bende hiç aklıma gelmiyor şu an arada bildirim gelince giriyorum düzene gireriz inşallah güzel haber alalım tesellimiz olsun 😍🤲🏻

Öyle bi teklifte bulunmadılar direkt randevu verdi. İki gün önceden ilişki kesilecek bi gün önce hcg bakılacak çekileceği gün bi saat önce gel doktora giriş yaptır dedi sonra röntgen kısmına gel dedi kapattı
İlişki hiç olmasın hsg'den önce. Zaten adetin biter bitmez gitmiş oluyorsun. Ben dayanamam diye almıştım ama genelde anestezi almadan çeken çok. Korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum bir kaç gün lekelenme oluyor, ağrı da tüplerin durumuna göre degisir eğer tıkalı ve açmışlarsa bir kaç gün hafif sancıların olabilir

Bende aynı markayla yaptim sonradan o çizgi cikiyor canım benimkinde de oldu yani erken gebelik testlerinde topikte cok gördüm oluyor bu cizgi önemli olan ilk 5 10 dk çıkması ve hafif pembe olması hakkimizda hayırlısı olsun en iyisi regliyi beklemek o gün yapmak ben bugün başka test alıp yapacaktım vazgeçtim zaten surda 3 4 gün sonra regli olucam olmazsam yaparim bu testler cok yıpratiyor
Ben ilk 10 dkda hafif çizgi görüyorum ama sonradan koyuluyor. Evet yordu artık beni saldım hayırlısı neyse o olsun. 1 martta dr randevum vardı eğer varsa hiç gitmeyeyim diye öğrenmek istedim ama bilmiyorum

Selam kızlar ben geldim 🫶 bu ay hiç takip edemedim yumurtlamadan iki gün önce ve bi gün sonra ilişki olmuştu ama öncesinde depremden geldiğim için çok as değerlendirmiştik. Bugün hsg çektirmek için randevu aldım 7 marta verdi bakalım çok korkuyorum çektirenler bi ses verir misiniz ?
Hastanedeki cihaza bağlı herhalde anestezi olup olmayacağı c kollu olunca pek gerek olmuyor anesteziye ama hiç korkma 2 dakikalık birsey röntgenin çekilmesi toparlanman vs 15 dakika inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

İlişki hiç olmasın hsg'den önce. Zaten adetin biter bitmez gitmiş oluyorsun. Ben dayanamam diye almıştım ama genelde anestezi almadan çeken çok. Korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum bir kaç gün lekelenme oluyor, ağrı da tüplerin durumuna göre degisir eğer tıkalı ve açmışlarsa bir kaç gün hafif sancıların olabilir
Adetim 4 gün sonra bitecek ama hsg randevusunu ayın 7sine verdiler.. bide doktor ilaç yazacak onu alın 4 gün önceden diyor bana doktor ilaç yazmamıştı geçen ay yer yok diye bu ay randevu alabildim. Ayrıca radyokontrast solüsyon diyor daha önce mr için almıştım kontrast maddeyi anaflaksk şoka sokmuştu beni. Yarına doktor randevusu aldım inşallah bi şey olmaz

X