💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bugün yumurtalıklarma baktılar 19 mm dediler ve 1 Mart'ta aşılama dedi doktorum kızlar aşılma yaptıran varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar bişi danışmak istiyorum, ilk defa bu ay ovulasyon testlerinden kullanmaya baslayacagım, adetimin bitmesini bekliyorum ancak bittikten hemen sonraki gün mü baslamam gerekiyor yoksa belirli bi gün var mı beklemem gereken?
adet bittikten 1 gün sonra deniyor genelde canım. bazen erken yumurtlama olabiliyor onu kaçırmamak için başla bence hemen

Hhahhaha yerim sizi.
Kızlar birsey dicem arkadaşım gebe olduğunu ogrendi beraber deniyorduk takip ediyorduk😀 ovulasyon testi kullandı bir gebenin günlüğü sadece 2 ilişki ile hamile kaldı 💜🧿 bu ay bende ovulasyon testi yapacağım
Bende bu ay onu kullandım, bu ay olmadı bakalım Mart ayı olur inşallah.

kızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler. :KK43: sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı
Canım bence psikolojik sana tavsiyem eşin uykuya daldıktan sonra onu ateşlemen sorunu çözecektir uykulu uykulu sadece onu düşünecek kafası rahat olacak bu şekilde :) test edildi :)

Kızlar ben diofol folik asitini kullanıyordum bitti ama onu kullanmak istemiyorum çok fazla ödem yapıyor bende bu marka nasıl, eczanelerde satılıyor mu bilginiz varmı? Ya da önerdiğiniz bir marka varmı eczanede satılanlardan

Eklentiler

• Screenshot_20230227_152324_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230227_152324_com.android.gallery3d.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba kizlar bende elendim Şubat ayindan 15 inde olmam gerekirken bugün adet oldum söktürücü ile bugün ovulasyon testi testere dişli aslan pençesi ve hayıt otu sipariş ettim önümüzdeki ayda bunları deneyeceğim inşallah Mart ayında hamiş kalırım pcos var bende umarım yumurtlamam olur da gebe kalırım stres yapmamak istiyorum düşünmek istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ya stres yönetimim sıfır gerçekten 🥺🥺🥺🥺

X