- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.861
Bugün yumurtalıklarma baktılar 19 mm dediler ve 1 Mart'ta aşılama dedi doktorum kızlar aşılma yaptıran varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyyy ağzından bal damlıyor inşallah yakonuyla alakasız olabilir ama birşey dikkatimi çekti genelde topik açan herkes topik açtığı ay hamile kalmış bebekheyecani sıradaki talihli olabilir misin acaba
adet bittikten 1 gün sonra deniyor genelde canım. bazen erken yumurtlama olabiliyor onu kaçırmamak için başla bence hemenKızlar bişi danışmak istiyorum, ilk defa bu ay ovulasyon testlerinden kullanmaya baslayacagım, adetimin bitmesini bekliyorum ancak bittikten hemen sonraki gün mü baslamam gerekiyor yoksa belirli bi gün var mı beklemem gereken?
Aynen cnm ikisini kullanıyorum piki ikisine de girdim mert you 1martmeet you diye bir uygulama var ve fermonter gebelik düşündüğümden beri onları kullanıyorum hiç şaşmadı
inşallah bu ay topikten %95lik performas bekliyorumAyyyyyyy ağzından bal damlıyor inşallah ya
regli beklemek dünyanın en zor şeyiymiş önceden gelse de kurtulsam şişlikten sivilceden sinirden diyordum şimdi keşke gelmeseAynen cnm ikisini kullanıyorum piki ikisine de girdim mert you 1mart
Femometer 5 mart diyor hayırlı olsun bekleyeceğiz yoksada regli olurum zaten dua edelim birbirimize
Hafif silik gördüm gibi canım ama testi tekrarlamak gerekfnd_50 göremedim sanırım bu testte
Takvimim canım ismiHangi uygulama canm
bendede femometer diye bi uygulama var yeni indirdim gerçi ovü testine göre 2 gün sonrasını gösteriyor ama benm iki önce yumurtlamam olmuştuTakvimim canım ismi
fermonter bir kaç düzenli veri girince şaşma yapmadı bende ben beğendimbendede femometer diye bi uygulama var yeni indirdim gerçi ovü testine göre 2 gün sonrasını gösteriyor ama benm iki önce yumurtlamam olmuştu
benim belki yeni olduğu için öyle dedifermonter bir kaç düzenli veri girince şaşma yapmadı bende ben beğendim
Bende bu ay onu kullandım, bu ay olmadı bakalım Mart ayı olur inşallah.Hhahhaha yerim sizi.
Kızlar birsey dicem arkadaşım gebe olduğunu ogrendi beraber deniyorduk takip ediyorduk ovulasyon testi kullandı bir gebenin günlüğü sadece 2 ilişki ile hamile kaldı bu ay bende ovulasyon testi yapacağım
18. Ocak. Son adet tarihim pkos olduğum düzensiz oluyor günü gününe değil ama uygulamaya göre 5 gün geçmiş bir sorun olur muson adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazarsan eklerim :)
Canım bence psikolojik sana tavsiyem eşin uykuya daldıktan sonra onu ateşlemen sorunu çözecektir uykulu uykulu sadece onu düşünecek kafası rahat olacak bu şekilde :) test edildi :)kızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler. sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı
Bende bu ay onu kullandım, bu ay olmadı bakalım Mart ayı olur inşallah.
bendede femometer diye bi uygulama var yeni indirdim gerçi ovü testine göre 2 gün sonrasını gösteriyor ama benm iki önce yumurtlamam olmuştu
hayır sorun olmaz o şekilde eklerim batı boş bırakırız.18. Ocak. Son adet tarihim pkos olduğum düzensiz oluyor günü gününe değil ama uygulamaya göre 5 gün geçmiş bir sorun olur mu
Amin amin inşallah valla beklemek zorHadi insallah kuzum ya bıktım demek istemiyorum Rabbimin gucune gider lakin Allah isteyen kimseyi bekletmesin amin ne diyelm