Kuzum olur öyle,Şuan elin ayağına dolaşıyor normal yani.Ben doğumdan önce emzirme eğitimi almıştım sırf bu yüzden ve etrafımdaki tüm çatlak seslere kulağımı tıkadım tüm arkadaşlarıma da destek oldum o süreçte.muhtemelen bebiş sık uyandığı İçin sende uyuyup dinlenip enerji toplayamıyosun sütün çoğalması için motivasyon ve uyku çok önemlihemşirenin dediği gibi mamayı arttır kuzum bebiş zaten midesinin almadığını içemez fazlasını kusar.ona takviye yaptıkça sende gücünü toparlarsın dinlenip bide beslenmene helva,irmik,dereotu,süt arttırıcı damlalar(galactago,bestlak vs)da eklersen sütün de çoğalır sonra düzene girer herşey inşallahEvet canım maalesef benim 90/120 ml arası vermem lazımmış artık 3 saat uyur uyandıkça da emzirmeye devam et dedi hemşire. Bezi 5 def değiştiriyorsam 4 tanesi kuru bazen nadir oluyor dolu dolu bez. Ama hiç o kadar çok doldurmadı bezini. Mesela değiştiriyorum 4 saat sonra açıyorum bezi kupkuru. Sizde de öyle oluyor mu. Midesi de büyüdü artık ben doğduğundan beri aynı ölçüde veriyorum. Kendi sütümde fazla değil biliyorum. Çok doluyken sağdıpım zaman 20 ml 30 ml arası çıkmıştı. 1 aylık bebekler 120 ml içebiliyormuş. Yani çocuğu resmen aç bırakmışım kimsede bana arttır falan demedi ölçeğini
.