- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.101
Hadi inşallahçift yavrum çocukları alcaz gelcez inşallah cumartesi günü
Benim 2021 de de tüp bebek transfer topiğim vardı bi çok kişi gebe kalmıştı oradaİyiki de varsınız. Benim tüp bebek olayım bir anda gelişti ve hiçbirşey bilmeden kendimi opuda buldumSayenizde öğreniyorum bende
İnşallaaahhhHadi inşallah
Benim 2021 de de tüp bebek transfer topiğim vardı bi çok kişi gebe kalmıştı oradadarısı bırada da olsun inşallah
ayy cok az kalmış 3. gün mü 5 mikızlar selammm dün doktor kontrolüm vardı veeee cumartesi günü transfer oluyorummmm
Senin adına Çok sevindim çiçeğimmbeni de hastaneden aradılar ben 3.gün taze transfer olmuştum 2 tane gerşye bi tane kalmıştı o da 5.güne gelmiş cok cok iyi kalite dediler bugun dondurma işlemi için gideceğiz merkeze cok sevindim
maşallah herşey gönlünüzce olsunbeni de hastaneden aradılar ben 3.gün taze transfer olmuştum 2 tane gerşye bi tane kalmıştı o da 5.güne gelmiş cok cok iyi kalite dediler bugun dondurma işlemi için gideceğiz merkeze cok sevindim
cokkk teşekkür ederim canımmmmSenin adına Çok sevindim çiçeğimm
hayır benim ki bi bin küsürlerdeydi. e2 nin yüksek olması iyi bir şey opu öncesi içinarkadaşlar merhaba benim cumartesi e2 69 çıkmıştı iğbelere başlamadan önce bugün sabah test verdim e2 3000 küsürlerde çıkmış, doktorum ooo çok yumurta oldu akşam gel muayeneye dedi, sizinde bu kadar mıydı değeriniz heyecanlandım her guruba yazıyorummm :)
Benim başıma hiç böyle birşey gelmedi canım yaşayan biri çıkar umarım karşına yeni tedavimde raporlu olduğum için rapor üzerinden işledi tedavimarkadaşlar merhaba benim cumartesi e2 69 çıkmıştı iğbelere başlamadan önce bugün sabah test verdim e2 3000 küsürlerde çıkmış, doktorum ooo çok yumurta oldu akşam gel muayeneye dedi, sizinde bu kadar mıydı değeriniz heyecanlandım her guruba yazıyorummm :)
yaaaaaaa o zaman cumartesi toplanır büyük ihtimalle, çatlatma iğnesi vericem dedi o ne için olucakhayır benim ki bi bin küsürlerdeydi. e2 nin yüksek olması iyi bir şey opu öncesi için
bu estradiol değerim kanda bakılıyor yumurtaların ne kadar çok olduğunu gösterirBenim başıma hiç böyle birşey gelmedi canım yaşayan biri çıkar umarım karşına yeni tedavimde raporlu olduğum için rapor üzerinden işledi tedavim
Evet doğru ben raporla işlem gördüm en son değerlerimi hatırlamıyorum bile onu demek istedimbu estradiol değerim kanda bakılıyor yumurtaların ne kadar çok olduğunu gösterir
13 yumurtam topladı benim 3ü 5.ci güne gitti donduruldu mesela.bu estradiol değerim kanda bakılıyor yumurtaların ne kadar çok olduğunu gösterir
çok acıdı mı acaba işleminiz, şimdi mesela 13 yumurta alındı ya 3 tanesi i kaliteli çıktı13 yumurtam topladı benim 3ü 5.ci güne gitti donduruldu mesela.
İşlemde hiç birşey hissetmedim sadece ışıkları hatırlıyorum tepemdeçok acıdı mı acaba işleminiz, şimdi mesela 13 yumurta alındı ya 3 tanesi i kaliteli çıktı
amiiiiiiiiin dualarım sizinle :)İşlemde hiç birşey hissetmedim sadece ışıkları hatırlıyorum tepemdesonra uyandım sedyedetim odaya götürüyorlar 3 tanesi için iyi kalitede olduğu söylendi daha önceki tedavimde (devlette) 6 adet toplandı ve 2.ci gün 2 adet donduruldu hiç bir sonuç alamadım direk negatif gördüm burada umudum çok yüksek Rabbim nasip etsin inşallah
iğneyi vuracagınız saatı soyler tam o satte vurulun vuruldugunuz saaten 35 saat sonra fln opu olursunuzyaaaaaaa o zaman cumartesi toplanır büyük ihtimalle, çatlatma iğnesi vericem dedi o ne için olucak
Teşekkür ederim iyi haberlerinizi duyarız inşallahamiiiiiiiiin dualarım sizinle :)