2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba benim cumartesi e2 69 çıkmıştı iğbelere başlamadan önce bugün sabah test verdim e2 3000 küsürlerde çıkmış, doktorum ooo çok yumurta oldu akşam gel muayeneye dedi, sizinde bu kadar mıydı değeriniz heyecanlandım her guruba yazıyorummm :)

hayır benim ki bi bin küsürlerdeydi. e2 nin yüksek olması iyi bir şey opu öncesi için

Benim başıma hiç böyle birşey gelmedi canım yaşayan biri çıkar umarım karşına yeni tedavimde raporlu olduğum için rapor üzerinden işledi tedavim

çok acıdı mı acaba işleminiz, şimdi mesela 13 yumurta alındı ya 3 tanesi i kaliteli çıktı
İşlemde hiç birşey hissetmedim sadece ışıkları hatırlıyorum tepemde sonra uyandım sedyedetim odaya götürüyorlar 3 tanesi için iyi kalitede olduğu söylendi daha önceki tedavimde (devlette) 6 adet toplandı ve 2.ci gün 2 adet donduruldu hiç bir sonuç alamadım direk negatif gördüm burada umudum çok yüksek Rabbim nasip etsin inşallah

amiiiiiiiiin dualarım sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…