- 23 Ocak 2019
- 2.971
- 10.065
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.081
Canım benim şu günlerde mutlu haberlere çok ihtiyacımız var. İnşallah arka arkaya güzel haber alırızBenim için grubun önemi yok mutluluk paylaşınca çoğalır inşallah sizlerden bizlere geçer mutluluk Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah
Amin amin sabhtan beri haberler sosyal medya çok kötü etkiliyor insanı Rabbim yardım etsin dayanma gücü versinCanım benim şu günlerde mutlu haberlere çok ihtiyacımız var. İnşallah arka arkaya güzel haber alırız
BenKızlar Kasım'da trasfer bekleyem kimler beni etiket yapabilir mi?
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun size uğur getirsin bebek getirsinKızlar bugün embriyolog aradı beni. Sadece bir embriyom var ve dondurulmuş. 2. Kalite. 2. Kalitenin ne demek olduğunu bile bilmiyorum. O an soramadan kapadım hemenDoktorla randevum da regl olunca. Zaten sonrasında kasımda transfer olucak nasipse. 2. Kalite ne oluyor bilen var mı? Bir de zaten bugün normalde 4. Günüm. Dün aradıklarında istediğimiz verimi alamadık bir gün daha izleyeceğiz gelişirse yarın donduracağız demişlerdi. Baştan 3 adetti. Diğerleri tamamlayamamış kaldı elimizde tek 2. Kalite embriyo. Ay ilk denemem ama inanın insan düşünmeden edemiiyor
Teşekkür ederimÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun size uğur getirsin bebek getirsinçok kaliteli embriyolar bile tutmayabiliyor kendinizi üzmeyin ben 20 yumurta toplanıpda 0 a düşeni bile gördüm kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyin Siz hangi doktora gidiyorsunuz yanlış anlamazsanız problem neydi?
Hoşgeldin minikooommm yaş deneme ne süreçtesin yazarmısınbona göre listeye ekleyeyim
hiçç canını sıkma canım olacaksa bi embriyo ile de olur. inşallah sana tutunur.. düşünüp sıkılıp embriyo sayısını yükseltemezsin suan tek düşüncen o bir tanenin tutunabilmesi olsun olumlu düşünelimKızlar bugün embriyolog aradı beni. Sadece bir embriyom var ve dondurulmuş. 2. Kalite. 2. Kalitenin ne demek olduğunu bile bilmiyorum. O an soramadan kapadım hemenDoktorla randevum da regl olunca. Zaten sonrasında kasımda transfer olucak nasipse. 2. Kalite ne oluyor bilen var mı? Bir de zaten bugün normalde 4. Günüm. Dün aradıklarında istediğimiz verimi alamadık bir gün daha izleyeceğiz gelişirse yarın donduracağız demişlerdi. Baştan 3 adetti. Diğerleri tamamlayamamış kaldı elimizde tek 2. Kalite embriyo. Ay ilk denemem ama inanın insan düşünmeden edemiiyor
Benşm arkdaşım en sıkıntılı zamanında elinde 1 embriyo ile hamile kaldı oplu şuan 1 yaşında umut Allah'tan dayanıp sabretmek bizden inşallahKızlar bugün embriyolog aradı beni. Sadece bir embriyom var ve dondurulmuş. 2. Kalite. 2. Kalitenin ne demek olduğunu bile bilmiyorum. O an soramadan kapadım hemenDoktorla randevum da regl olunca. Zaten sonrasında kasımda transfer olucak nasipse. 2. Kalite ne oluyor bilen var mı? Bir de zaten bugün normalde 4. Günüm. Dün aradıklarında istediğimiz verimi alamadık bir gün daha izleyeceğiz gelişirse yarın donduracağız demişlerdi. Baştan 3 adetti. Diğerleri tamamlayamamış kaldı elimizde tek 2. Kalite embriyo. Ay ilk denemem ama inanın insan düşünmeden edemiiyor
İnşallaaahhhhhiçç canını sıkma canım olacaksa bi embriyo ile de olur. inşallah sana tutunur.. düşünüp sıkılıp embriyo sayısını yükseltemezsin suan tek düşüncen o bir tanenin tutunabilmesi olsun olumlu düşünelim
Böyle mesajlar bana umut veriyor teşekkür ederiiim. Kendimi daha iyi hissetmeye başladımBenşm arkdaşım en sıkıntılı zamanında elinde 1 embriyo ile hamile kaldı oplu şuan 1 yaşında umut Allah'tan dayanıp sabretmek bizden inşallah
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah Rabbim bu konuda herkesin yar yardımcısı olsun gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz dayanmak çok zor ama Rabbim inşallah bizi dayanma gücünü versinBöyle mesajlar bana umut veriyor teşekkür ederiiim. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım
AmiiiiinGüzel düşünelim güzel olsun inşallah Rabbim bu konuda herkesin yar yardımcısı olsun gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz dayanmak çok zor ama Rabbim inşallah bizi dayanma gücünü versin
Ben sadece hazır gıda yememeye çalışıyorum onun dışında şuanlık normal hayat devamPeki kızlar kasımda birçoğumuzun nasipse transferi var. Beslenme şekilleriniz nasıl gün içinde. Diş telim olduğu için fındık fıstık yiyemiyorum
Burası birbirimize destek olabilmek için var ben birçok tüp bebek konusunu hep burada öğrendim doktordan alamadığım bilgileri buradaki insanlardan toplayıp kendimi geliştirmeye çalıştım ve çok şükür diye az da olsa bazı şeyleri öğrendiğimi fark ettim o yüzden burayı ben de çok seviyorumAmiiiiinRabbim her kim bekliyorsa kucağını boş bırakmasın. Burda birbirimize bu şekilde pozitif destek olmak ne hoş Allah hepinizden razı olsun.
Yaaaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun embriyon inşallah çift transfer mi olacaksın tek mikızlar selammm dün doktor kontrolüm vardı veeee cumartesi günü transfer oluyorummmm
çift yavrum çocukları alcaz gelcez inşallah cumartesi günüYaaaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun embriyon inşallah çift transfer mi olacaksın tek mi
İyiki de varsınız. Benim tüp bebek olayım bir anda gelişti ve hiçbirşey bilmeden kendimi opuda buldumBurası birbirimize destek olabilmek için var ben birçok tüp bebek konusunu hep burada öğrendim doktordan alamadığım bilgileri buradaki insanlardan toplayıp kendimi geliştirmeye çalıştım ve çok şükür diye az da olsa bazı şeyleri öğrendiğimi fark ettim o yüzden burayı ben de çok seviyorum