- 11 Kasım 2023
- 684
- 1.383
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.041
Canımm şimdiden hayırlı olsun inşallahMerhaba hanımlar bugün doktor kontrolünden geldim haftaya pazartesi ayın 25inde Allahin izniyle transfer olucam benim doğal siklus tedavisiyle olucam aranızda bu tedaviyi olan varmi ilaç olarakta progestan tek yazdi lütfen dualarınıza benide katin
AmınnnnnnAmin aminmevlam bu eşsiz duyguyu herkese nasip etsin
Yok kuzum ya su içimini bu süreçte çok arttırdım hattaSu içmiyorsun sanırım cildin kurumaya başlamış gibi arada bnmde oluyor kaşıntı hemde
Amin aminnn Sagolun teşekkür ederim inşallah bende pozitifi gorucem böyle içim içime sığmıyorCanımm şimdiden hayırlı olsun inşallahaz kalmış transfere de , Rabbim yardımcın olsun ben de doğal rahim hazırlığı ile transfer olmuştum canım , dualarımız seninle ben transfer öncesi 4 gün antibiyotik prednol Protestan dex ve Protestan yumuşak kapsül kullanmıştım , transfer günü de dahil sadece progestan ilaçlara devam etmiştim
Amin amin inşallah çok heyecanlı süreçlerAmin aminnn Sagolun teşekkür ederim inşallah bende pozitifi gorucem böyle içim içime sığmıyor
Canım ya geçmiş olsun acaba egzama tarzı bir şey mi oldu ? Bende zaten hep egzama var ara ara nükseder, istersen bir cildiyeye görünYok kuzum ya su içimini bu süreçte çok arttırdım hatta
Ben baya su ıcıyorum ondan hep tuvalete kalkıyodum omcedende. Bakalım Artık cuma sonucuAldığımız ilaçlar yüzünden oluyor bence. Hormon hepsi sonucta. Ondan şişkinlik, sanci filan oluyor. Benim 4. Ve 5. Gun belim ağrımıştı. Başka bir belirti olmadı. Ama son iki haftadır gece tuvalete kalkıyorum 2 - 3 kere
Egzama var normalde kafamda ama bu terma mı ne diyorlar öyle bi şeymiş stresten çıkıyormuş galibaCanım ya geçmiş olsun acaba egzama tarzı bir şey mi oldu ? Bende zaten hep egzama var ara ara nükseder, istersen bir cildiyeye görün
Hakkında hayırlısı olsun canım mevlam en yakın zaman da yüzünü güldürsün amin amin aminMerhaba arkadaşlar benim olumsuz oldu adet oldum daha vakti varmis demekki
Amin çok çok çok teşekkür ederim amiiin inşallahMerhaba canım ben kullanmadım ama kullanan çok kişi vardı buralarda tutunma için etkili ve faydası varmış sanırım inşallah etkisini sende görürsün
merhabaaaa doktor bana 25i yada 26 si dedi 20 sinde kontrole gideceğim carsamba günü bana net 25 yada 26 si diyecekMerhaba bend3 25inde transfer olucam Allahın izniyle sizin kaç embriyo var bide kaç tane yerlestircekler inşallah bizde diğerleri gibi pozitifi görürüztransfer arkadaşı olduk desene
Bu arada Aralık ayı transfer topigimizzzz varrrrr gelmek istersenMerhaba bend3 25inde transfer olucam Allahın izniyle sizin kaç embriyo var bide kaç tane yerlestircekler inşallah bizde diğerleri gibi pozitifi görürüztransfer arkadaşı olduk desene
Canım kalp atışı için 7 haftada ben gittimKalp atışı duyuldu mu 16.günde canm ? beta kaçtı kalp atışına gitmeden önce yakın zamanda baktırmış mıydın
İlk kalp atışı 6 7 ve 8 ci haftada duyulur herkesin gebeligi aynı olmuyor canımKızlar perşembe günü randevum var tam 6+1 olucam o gün sizce kalp atışı duyulur mu
Kanamayla ilgili doktor ilaç verdiyse korkma bı sıkıntı çıkmaz ben ev işlerimi yapıyorum artık 14.haftaya kadar ilaçlara devam edicemSayılır ben transferde 1 hafta kaldım ablamda sonra bı kaç qunluqune kendi evime qectim kanamam olunca tekrar ablama qittim 1 aydır ordaydim dün akşam evime qectim inşallah herşey yolunda olur artık
Soğuk çatlaması gibi olmuş canım sürekli nemlendir bol bol su iç geçer benim özellikle dirseklerimde varEki Görüntüle 3354232 kızlar konudan bağımsız vücudumda böyle şeyler çıkmaya başladı ne olduğunu bilen var mı
Anladım canım ya onu hiç bilmiyorum acaba ne geçirir , geçmiş olsun hemen geçsin inşallahEgzama var normalde kafamda ama bu terma mı ne diyorlar öyle bi şeymiş stresten çıkıyormuş galiba