- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.021
Benşm hatamın aynısını yapmışsın
Kuzum çok güzel haberAz önce kese görmeye gittim çok şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı duymaya gideceğim inşaAllah ve İKİZZZZ
Canım benim 8. Günümde çıkmıştı erken gebelikte. 6. Gün çok erkenMerhaba benımde 6. Gunum evde test yaptım ıdrarda Hıcbırsey cıkmadı. Morelım bozuldu braz siz evde uapmsmydınz ıdrar
İşte saf gıbı duramadım Erken gebelık yaptım evde o da hıcbıse cıkmadı canımmskldı Yyınede erken tabı morelımı bozmak ıstemıyormCanım benim 8. Günümde çıkmıştı erken gebelikte. 6. Gün çok erken
Aynen sakın canını sıkma kan testine kadar tut kendini canımİşte saf gıbı duramadım Erken gebelık yaptım evde o da hıcbıse cıkmadı canımmskldı Yyınede erken tabı morelımı bozmak ıstemıyorm
Canım ıkız oldugunu nasıl anladı doktor beta danmı Yoksa Kesede gorundumuuAz önce kese görmeye gittim çok şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı duymaya gideceğim inşaAllah ve İKİZZZZ
Tutucam ınsaAllah. Cuma test gunumAynen sakın canını sıkma kan testine kadar tut kendini canım
Iron Butterfly canım sen evde Gebelık testi yapmısmıydın Kaçıncı gun yaptın bde
Bende 6.ci gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı çok üzüldüm hatta koptum bursan biraz sonra 10.cu gün kan testi verdim ve pozitif çıkmıştı ki benim hiç belirtim yoktu ne batma ne bu ne şu 6.cı gün yüzünden umudum bile yoktu yaniBende tam sana yazıyodum. Ya canım skıldı ama Kasıklarımda sancı felan var Baya batma var bazende ıdrarda cıkmazmıs dıyorlar.
Anladım canım dogru dıyosun ıste ben hata yaptım kımınde 6. Gun cıkıyoya ıdrarda belkı bendede cıkar dedım. Ama belırtı olarak Bende kasıkda batma Yanma felan var boyle sıcaklık Bebegımın sıcaklıgıdır ınsaAllahBende 6.ci gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı çok üzüldüm hatta koptum bursan biraz sonra 10.cu gün kan testi verdim ve pozitif çıkmıştı ki benim hiç belirtim yoktu ne batma ne bu ne şu 6.cı gün yüzünden umudum bile yoktu yani
Amin bende bir heves yapmıştım zaten herkes yapıp paylaşınca daha çok hevese gelmiştim hatta üzüntümü eşime belli etmemeye çalıştım ama anladı nasıl anladıysa hala düşünüyorum şimdi ise kese görmeye gideceğiz şaka gibi geliyor hala inanası gelmiyor insanın şuan bile bir ağrım sızım bişim yok iyi mi kötü mü bilmiyorum bileAnladım canım dogru dıyosun ıste ben hata yaptım kımınde 6. Gun cıkıyoya ıdrarda belkı bendede cıkar dedım. Ama belırtı olarak Bende kasıkda batma Yanma felan var boyle sıcaklık Bebegımın sıcaklıgıdır ınsaAllah
Merhaba bend3 25inde transfer olucam Allahın izniyle sizin kaç embriyo var bide kaç tane yerlestircekler inşallah bizde diğerleri gibi pozitifi görürüzMerhabalarsizlere birsey sormak istiyorum transfer sürecindeyim 25 i yada 26 si transferim bugün climare ford diye bir bant yapıştıracağım göbeğime kullanan var mi aranızda genelde transfer sonrası kullanılır gibi okudum ama transfer öncesi benim gibi kullanan varsa yazabilir mi
İnşallah pozitif haberlerinizi duyarız amin amin aminMerhaba bend3 25inde transfer olucam Allahın izniyle sizin kaç embriyo var bide kaç tane yerlestircekler inşallah bizde diğerleri gibi pozitifi görürüztransfer arkadaşı olduk desene
İnşallahhhhhhhİnşallah pozitif haberlerinizi duyarız amin amin amin
Her zaman dualarımdasın Rabbim güzel haberler almanı nasip etsinMerhaba hanımlar bugün doktor kontrolünden geldim haftaya pazartesi ayın 25inde Allahin izniyle transfer olucam benim doğal siklus tedavisiyle olucam aranızda bu tedaviyi olan varmi ilaç olarakta progestan tek yazdi lütfen dualarınıza benide katin
Pozitif benim. Çarşamba günü muayene var. Benim de karnımda hep sancı var. Düzensiz bagirsak sendromum var benim ondan sanırım. Bebek bu kadar sanci yapmaz herhalde.Anladım canım transfer sonucun bellı oldumu pekı
Nerden nereye ıste canım bakalım Bende guzel seyler yasarım ınsaAllahAmin bende bir heves yapmıştım zaten herkes yapıp paylaşınca daha çok hevese gelmiştim hatta üzüntümü eşime belli etmemeye çalıştım ama anladı nasıl anladıysa hala düşünüyorum şimdi ise kese görmeye gideceğiz şaka gibi geliyor hala inanası gelmiyor insanın şuan bile bir ağrım sızım bişim yok iyi mi kötü mü bilmiyorum bile
Amin aminNerden nereye ıste canım bakalım Bende guzel seyler yasarım ınsaAllah
Rabbım sıfa versın canım. Bende sıcaklık bar karnımda baskı var iştePozitif benim. Çarşamba günü muayene var. Benim de karnımda hep sancı var. Düzensiz bagirsak sendromum var benim ondan sanırım. Bebek bu kadar sanci yapmaz herhalde.