- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.861
Evet oluyor cnmSabahları karın ağrısı ve gaz sansınız oluyor mu sizindebenim test verme günüm regli olma günümle aynı Allah hepimizin yardımcısı olsun
umarım canım umarımDualarım seninle umarım süpriz olur olur sana
İnan hiç bilmiyorumKilonun nasıl bir etkisi var ki tutunmamasında 64 kilo da öyle çok fazla bir kilo değil bana doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi ki senden çok çok kilom var ve ayrıca ben ilk bebeğime normal yolla hamile kaldım ve şu anki kilomdan da daha fazlaydı kilom
Evet oluyor cnm
Üzülme canım Rabbim önüne hayırlı kapılar açsın inşallah evlat hasretimiz son bulsunumarım canım umarım
104 kiloyum ben şuanİnan hiç bilmiyorumben de kendime göbeğim fazla diyordum ama etrafımda hamile kalanları görünce benim de olur diye düşünüyordum şimdi sıkı bi diyete giricem kromozom testi verdim o sonuçlanana kadar 60a düşerim inşallah
Kuzum benim 9. Günde test sonucum 236,35 di 12. Gün test sonucum 951,81 tek yumurta transferi oldum Ama tek yumurtanın çifte döneceğini sanmıyorum benGünaydın kızlar şükür benim de yükselmiş22 den 89a tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı acaba 4 kat artmış ikinci testi yaptıranlar sizlerin artışı nasıl olmuş tam iki kat mı ?
Ya artık insan bi neden kalmasın diye de zayıflamak istiyor zayıflayınca da olumlu olacağı kesin değil o zaman da başka bi şey der doktor heralde bilmiyorumbana da çok dediler kilo ver diye ama bu sefer dayanamadım ve transfer için başlamak istiyorum dedim riski olduğunu söylediler. bilemiyorum her dr farklı söylüyor.
Herkesin yarası çok derin kuzucumbenim ilk tedavi sürecimde yine az çok herkes biliyordu ve ben annemlerde kalmıştım küçük kaynım eşime eltimde bana bu videoyu attı düşün ilk sürecim ve sizde kaynım bilmeden atmış ama eltim bildiği halde attı bana bende kayınvalideme söyledim bana böyle yaptılar oğluna atmışlar birde dedim eşim o gün öyle kötü olmuş ki kaç yaşında adam gözleri dolu dolu olmuş hiç unutmam ve unutmayacağım ahtım oldu ama ben onlar gibi kötü değilim Rabbim bana kimsenin acısını göstermesin öteki tarafta yüzleşeceğim ben acılarımla sadece hakkım helal değil
İnşallah darısı isteyen herkese gönlüne göre olsun herşeyMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
İkisini birlikte görürsün belki kuzucumKuzum benim 9. Günde test sonucum 236,35 di 12. Gün test sonucum 951,81 tek yumurta transferi oldum Ama tek yumurtanın çifte döneceğini sanmıyorum bengerçekten var mı öyle bir şey iki hafta sonra ultrasona girmek için çağırdı bu arada doktorum sizce çok geç değil mi yoksa kese ile birlikte kalp atışıda duyulabilir mi o gün
Benim kuzenim de 105 kilo ve şu an 5 aylık hamile doğal yollardan hemde. bi tarafım inanmıyor kilo olayına ama bi tarafım da çok hareketsiz çalıştığım için göbek bölgen yağlı bundan tutunma olmuyordur diyor104 kiloyum ben şuanve 90larla başlamıştım her sürecime
Bende kiloluyum kızlar dış görünüşte beni tek kurtaran şey boyum aslında zayıf olmak önemli olan değil önemli olan sağlıklı olmak sağlık olduktan sonra kilonun bi önemi yokBenim kuzenim de 105 kilo ve şu an 5 aylık hamile doğal yollardan hemde. bi tarafım inanmıyor kilo olayına ama bi tarafım da çok hareketsiz çalıştığım için göbek bölgen yağlı bundan tutunma olmuyordur diyor
Bizim gelin 110 kilo ile hamile kaldı 120 ile doğum yaptı şuan tam bilmiyorum ama belki 130 vardı 2 çocuklu hemde herşey nasip nasip gerçekten çabamız yanımıza kar kalıyorBenim kuzenim de 105 kilo ve şu an 5 aylık hamile doğal yollardan hemde. bi tarafım inanmıyor kilo olayına ama bi tarafım da çok hareketsiz çalıştığım için göbek bölgen yağlı bundan tutunma olmuyordur diyor
Bence iki hafta sonra kalp atışıyla birlikte görürsün. Çünkü 1500 2000 betalarda kese gözüküyor. Tek yumurta ikizi olma ihtimali oluyormuş tek embriyoda da bu arada 4 kat şaşırttı bilmiyorum belki normaldirKuzum benim 9. Günde test sonucum 236,35 di 12. Gün test sonucum 951,81 tek yumurta transferi oldum Ama tek yumurtanın çifte döneceğini sanmıyorum bengerçekten var mı öyle bir şey iki hafta sonra ultrasona girmek için çağırdı bu arada doktorum sizce çok geç değil mi yoksa kese ile birlikte kalp atışıda duyulabilir mi o gün
Aynen öyleBende kiloluyum kızlar dış görünüşte beni tek kurtaran şey boyum aslında zayıf olmak önemli olan değil önemli olan sağlıklı olmak sağlık olduktan sonra kilonun bi önemi yok
İnşallahAyyy sağlıcakla güzel haberler alırsınız Allah’ın izniyle
insan böyle arada bu tıp neden bulamıyor bi sonuç diyor ya madem her şey yolunda o zaman olması lazım diyor ama nasip dediğin gibi burda diyecek bi şey bulamıyorum işteBizim gelin 110 kilo ile hamile kaldı 120 ile doğum yaptı şuan tam bilmiyorum ama belki 130 vardı 2 çocuklu hemde herşey nasip nasip gerçekten çabamız yanımıza kar kalıyor
İnşallah pozitif haberi alırsınız bu denemede. İyi düşünün iyi olsun8
Tabikide öyle nasipten öte yok Bi yandan hani geriye 1 tane daha yumurtam var diyorum bakalim hayırlısı olsun benim için ve hepimiz icin