2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu süreci ben çok kısa süre önce arkadaşım canım olan eltimden gördüm ister eş dolayı akraba ol ister eşinin annesi olsun hiç kimse senin kardeşin ve annen gibi olamaz. evlenmeden önce nasıl iyilerdi bir bilseniz evlendik her kes 180 derece değişti. kaynım eltim çok faklı oldular. kayınvalidem kaynım aşağı kaynım yukarı eşimle normaldir. son zamanlarda artık bizi yıldıran bazı olaylar oldu ve koptum eşim de bazı şeyler ben söylesem de yeni gördü. bizim bu sürecimizde eşimin babasına ait (babası rahatsız bu arada) arabayı eşimin altından aldılar ona sormadan. kaynım şehir dışında yaşıyor diye verdi maaile dönmeleri için tek araba kaldık eşim işe giderken zorlanıyor babasını hastanede çok da göremiyor ben işe giderken mecbur araba alıyorum. çok uzattım ama herkesi Allaha havale ediyorum. siz kız kardeşlerimi çok iyi anlıyorum. umarım sınav yaşadığımız bu uğurda rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun her şey güzel olsun. hepimizin ödülü yakındır öyle yada böyle Rabbi bizi bebeğimizle ödüllendirecektir.

bana da çok dediler kilo ver diye ama bu sefer dayanamadım ve transfer için başlamak istiyorum dedim riski olduğunu söylediler. bilemiyorum her dr farklı söylüyor.

Kizlarrrrr ben çok soru soruyorum sizlere affınıza sığınıyorum lütfen 5.gün embriyo transferinden sonda kan tahlili kaç gün sonra doktorunuz istiyor 10 mu 12 mi yoksa herkesin farklı mi
bana 13. gün gel dediler canım herkese farklı benle aynı anda transfer olan arkadaşlara 11.gün gel dediler.

Herkesin yarası çok derin kuzucum benim ilk tedavi sürecimde yine az çok herkes biliyordu ve ben annemlerde kalmıştım küçük kaynım eşime eltimde bana bu videoyu attı düşün ilk sürecim ve sizde kaynım bilmeden atmış ama eltim bildiği halde attı bana bende kayınvalideme söyledim bana böyle yaptılar oğluna atmışlar birde dedim eşim o gün öyle kötü olmuş ki kaç yaşında adam gözleri dolu dolu olmuş hiç unutmam ve unutmayacağım ahtım oldu ama ben onlar gibi kötü değilim Rabbim bana kimsenin acısını göstermesin öteki tarafta yüzleşeceğim ben acılarımla sadece hakkım helal değil

Günaydın kızlar şükür benim de yükselmiş 22 den 89a tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı acaba 4 kat artmış ikinci testi yaptıranlar sizlerin artışı nasıl olmuş tam iki kat mı ?

Eklentiler

• IMG_3903.jpeg
    8,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_3919.jpeg
    10,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…