- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.841
Kan vermeye gidiyorum dostlar. Böyle bir heyecan olamaz ter basıyor
Dualarım sizlerle inşallahKızlar kan verdim sonuç bekliyorum, heyecandan olucem galiba
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum, heyecandan olucem galiba
Pozitif haberle gel inş canımKan vermeye gidiyorum dostlar. Böyle bir heyecan olamaz ter basıyor
Kötü insanlar kötülük bulur hayatı boyu buna çok inanıyorum. Kötü düşündüğünü hissettiğim herkesi hayatımdan çıkardım çok yakınım olsa bile tavsiye ederim. Direkt keserim ilişkimi bana kendimi bilerek kötü hissettirmeye çalışan biriyle hiç bir affı yok neden iletişimdesin ki sırf akraban diye
Bu süreci ben çok kısa süre önce arkadaşım canım olan eltimden gördüm ister eş dolayı akraba ol ister eşinin annesi olsun hiç kimse senin kardeşin ve annen gibi olamaz. evlenmeden önce nasıl iyilerdi bir bilseniz evlendik her kes 180 derece değişti. kaynım eltim çok faklı oldular. kayınvalidem kaynım aşağı kaynım yukarı eşimle normaldir. son zamanlarda artık bizi yıldıran bazı olaylar oldu ve koptum eşim de bazı şeyler ben söylesem de yeni gördü. bizim bu sürecimizde eşimin babasına ait (babası rahatsız bu arada) arabayı eşimin altından aldılar ona sormadan. kaynım şehir dışında yaşıyor diye verdi maaile dönmeleri için tek araba kaldık eşim işe giderken zorlanıyor babasını hastanede çok da göremiyor ben işe giderken mecbur araba alıyorum. çok uzattım ama herkesi Allaha havale ediyorum. siz kız kardeşlerimi çok iyi anlıyorum. umarım sınav yaşadığımız bu uğurda rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun her şey güzel olsun. hepimizin ödülü yakındır öyle yada böyle Rabbi bizi bebeğimizle ödüllendirecektir.Canım kız kardeşlerim diye başlamak istiyorum lafa çünkü bu acıyı yaşayan bu hasreti çeken bu uğurda bu kadar çabalayan herkesi hiç tanımasam bile kardeşim gibi görüyorum artık…. Bizi en çok yıpratan hiç haddi olmadığı halde hala daha bu soruları soran bize bu baskıyı yapan insanlar aslında. Bugün transferimin 5.günüyken ben aldığım onlarca ilacın stresini sinirini bebeğim bana tutundu mu tutunmadı mı kaygısını yaşarken bir yandan da kimsenin haberi yok diye belli etmemeye çalışırken eltim bana gelip durduk yere naptınız bebek işini korunuyor musunuz diyebiliyor. Ve aynı insan daha 3 aylık evliyken doktora git de bebek sevelim diyen insan. Daha 3 aylık evliyken çocuk bile düşünmeye başlamamışken doktora gitmeden çocuğun olmaz düşüncesini kafama sokan insan. Ve ben bugün daha 27 yaşında çok hafif pcos lu olmama rağmen insanların bana 2 senedir yaptığı doktora git hacamat yaptır şunu ye bunu iç baskısı yüzünden tüp bebek tedavisine başladım. Bana bunları yapmasalardı belkide pcos olduğumu farketmeden çocuğum olacaktı çünkü ne fazla kilom var ne de adet düzensizliğim… keşke başka türlü insanların olduğu bi dünyada yaşamak mümkün olsaydı.. herkese sabırlar diliyorum inşallah gönlünüzden geçen her şeyi misli güzellikte yaşarsınız…
bana da çok dediler kilo ver diye ama bu sefer dayanamadım ve transfer için başlamak istiyorum dedim riski olduğunu söylediler. bilemiyorum her dr farklı söylüyor.Kilonun nasıl bir etkisi var ki tutunmamasında 64 kilo da öyle çok fazla bir kilo değil bana doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi ki senden çok çok kilom var ve ayrıca ben ilk bebeğime normal yolla hamile kaldım ve şu anki kilomdan da daha fazlaydı kilom
bana 13. gün gel dediler canım herkese farklı benle aynı anda transfer olan arkadaşlara 11.gün gel dediler.Kizlarrrrr ben çok soru soruyorum sizlere affınıza sığınıyorum lütfen5.gün embriyo transferinden sonda kan tahlili kaç gün sonra doktorunuz istiyor 10 mu 12 mi yoksa herkesin farklı mi
verdim
Herkesin yarası çok derin kuzucumBu süreci ben çok kısa süre önce arkadaşım canım olan eltimden gördüm ister eş dolayı akraba ol ister eşinin annesi olsun hiç kimse senin kardeşin ve annen gibi olamaz. evlenmeden önce nasıl iyilerdi bir bilseniz evlendik her kes 180 derece değişti. kaynım eltim çok faklı oldular. kayınvalidem kaynım aşağı kaynım yukarı eşimle normaldir. son zamanlarda artık bizi yıldıran bazı olaylar oldu ve koptum eşim de bazı şeyler ben söylesem de yeni gördü. bizim bu sürecimizde eşimin babasına ait (babası rahatsız bu arada) arabayı eşimin altından aldılar ona sormadan. kaynım şehir dışında yaşıyor diye verdi maaile dönmeleri için tek araba kaldık eşim işe giderken zorlanıyor babasını hastanede çok da göremiyor ben işe giderken mecbur araba alıyorum. çok uzattım ama herkesi Allaha havale ediyorum. siz kız kardeşlerimi çok iyi anlıyorum. umarım sınav yaşadığımız bu uğurda rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun her şey güzel olsun. hepimizin ödülü yakındır öyle yada böyle Rabbi bizi bebeğimizle ödüllendirecektir.
Dualarım seninle umarım süpriz olur olur sanaverdim
Canım hayırlı olsun. Bende verdim cok heyecanlıyım ya. Kalbim fena çarpıyor 2 saat cıkar dediler 2 asır gibiverdim
Hayırlı olsun canım benim. Sağ salim kucağına al bebeğiniKızlar çok şükür sonucum çıktı yükselmiş değerim
Maşallah canım sağlıklı ilerlesin inşallahKızlar çok şükür sonucum çıktı yükselmiş değerim
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşKızlar çok şükür sonucum çıktı yükselmiş değerim
Darısı isteyen herkese hepinize olsun inşallahMaşallah canım sağlıklı ilerlesin inşallah
Kuzum e nabza bak istersen benim test vereli bi saat olmadan çıktı sonuç hemenCanım hayırlı olsun. Bende verdim cok heyecanlıyım ya. Kalbim fena çarpıyor 2 saat cıkar dediler 2 asır gibi
Hayırlı olsun canım benim. Sağ salim kucağına al bebeğinibana da et dua olur mu
İnşAllah bebeğin senınledir inşAlllahhhhCanım ben 6.gün test yaptım hiçbişey çıkmadı. Sakin ol bence testi cokk erkrn yapmışssın 7 veya 8.gün anca yapmalısın. Çok çok grçmiş olsun
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar şükür benim de yükselmiş22 den 89a tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı acaba 4 kat artmış ikinci testi yaptıranlar sizlerin artışı nasıl olmuş tam iki kat mı ?