2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kötü insanlar kötülük bulur hayatı boyu buna çok inanıyorum. Kötü düşündüğünü hissettiğim herkesi hayatımdan çıkardım çok yakınım olsa bile tavsiye ederim. Direkt keserim ilişkimi bana kendimi bilerek kötü hissettirmeye çalışan biriyle hiç bir affı yok neden iletişimdesin ki sırf akraban diye

Takma insanları desem elimde değil dersin ve çok iyi anlarım seni ama gerçekten kimsenin lafını takma çünkü herkes her şeyi diyor nisanlaniyosun düğün ne zaman düğün bitti hani çocuk çocuk ölüyor eee hani ikinci bitmiyor canm hadsizin konuşması bitmez kolay başkasına ahkam kesmek ama bak sen kendinin ilacı dermanı olmalısın oda gereksiz insanları takmamak

Kizlarrrrr ben çok soru soruyorum sizlere affınıza sığınıyorum lütfen 5.gün embriyo transferinden sonda kan tahlili kaç gün sonra doktorunuz istiyor 10 mu 12 mi yoksa herkesin farklı mi

Kilonun nasıl bir etkisi var ki tutunmamasında 64 kilo da öyle çok fazla bir kilo değil bana doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemedi ki senden çok çok kilom var ve ayrıca ben ilk bebeğime normal yolla hamile kaldım ve şu anki kilomdan da daha fazlaydı kilom

Arkadaşlar merhaba 2 tane 5. Gün embrıyo transferi oldum ve bugün 5. Gün gün içerisinde test yaptım hafif bir kaza geçirdik arabayla çok korktum bişi oldu mu bebeğime diye o sebepten test yaptım eve gelir gelmez acaba önce pozitif sonra yavaş yavaş negatif mi olur diye ama negatif oldu sizce erken mi davrandım tutunmamış mıdır bebegım. Yaptığım test erken gebelik testiydi lütfen içim rahatlasın diye değil gerçek fikirlerinizi söyleyelim please

Öncelikle çok çok geçmiş olsun Allahim bir daha yaşatmasın sizlere de bir şey olmasıysa çok şükür benim fikrimce cok erken bu sonuca üzülüp kendinizi strese sokmayin lütfen erken gebelik testi olsa dahi bence 5.gün icin erken gönlünüzü ferah tutun Allah’ın izniyle güzel sonuçlar almak nasip olsun

Amin isteyen herkese inşAalllahhhh formda 5. Gün test yapıp pozitif gören çok olunca dedim ki benimki çift embrıyo belki de çıkar falan zaten kazada çok irkildim pozitifleşirim filan silik bişi çıkarsa ama malesef

Canım ben 6.gün test yaptım hiçbişey çıkmadı. Sakin ol bence testi cokk erkrn yapmışssın 7 veya 8.gün anca yapmalısın. Çok çok grçmiş olsun

Canım arkadaşlar uzun süredir giremedim ancak girebiliyorum olumlu haber alan arkadaşlar hayırlı olsun Allah devamında da yüzlerimizi güldürsün insallah, olumsuz haber alan arkadaşlarım üzülmeyin demek çok manasız çok üzüleceksiniz üzülün de ama çabuk toparlanın bu yol engebeli bir yol sürekli arkaya bakmanın hiç faydası olmuyor ben de yaşadım bu 4. Denememdi evet çok şükür bin şükür pozitif gördüm ama hala korkuyorum çünkü ilerisi de bilinmezlik daha keseyi görmeye gitmedik çok uzun bir süreç deli gibi korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan. Burda bizi en iyi biz anlarız hepimiz benzer süreçler yaşıyoruz ama önünde sonunda Allahım dediği oluyoruz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz her çabayı gösteriyoruz daha bizim yapabileceğimiz bir şey yok evet dışarda çok kötü çok anlayışsız insanlar var ben de çok ağlamıştım başkaları yüzünden ama noldu onlar hayatına bi güzel devam etti ben ağladığımla üzüldüğümle kaldım biraz sanırım bencil olmayı öğrenmemiz gerekiyor insanları püskürtmeyi takmamayi öğrenmemiz gerekiyor. Allah hepimize bu yolda sabır versin emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin. İnanın burda artık bebeğime sunu aldım ismini su koydumlari konuşmak istiyorum. Gerçekten hepimiz için duam insallah en kısa zamanda sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım. Sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…