2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım önceden hamile olim herşey biter saniyodum kese oldumu olduysa bebek varmı varsa kalp atışı varmı yani tam daha sevinmiş degilim

Moralini sakın ama sakın bozma bende ilk gittiğimde sadece kese vardı 1 hafta sonra gittim kese büyümüştü bebekte oluşmuştu ben 5 haftalıkken gördüm bebeği

Yaa masaAllah cnm kandan bir hfta sonra keseyi gördün o zaman degilmi Rbbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah embryo kalitesini söylediler mi
Evet canim oyle oldu. Transfer sonrSi 18. Gunumde keseyi gorduk karindan. 10 gun sonra da kalp icin gel dedi doktorum, amin insallah cumlemize canim embriyo kalitesi galiba 4aa gibi bisey demisti ama dr transfer zamani cok iyi demisti. Ben cok kez sordum ama net bisey ogrenememistim malesef

bugun 10. Günümdü yine beta verdim 1.20 çıktı..
yine negatif..
Maalesef tutmamış. Pek de iyi değilim. 3. Gün emriyosu idi. Zor tutunur demişlerdi. Benim bebeğim tutunamamis.. duygularım felç. 2 buçuk haftadır işe gitmiyorum. Stres olmayayım tutunsun diye. Bugün is yerinden yeni evlenen bir arkadaşımın 5 haftalık hamile
Olduğunu öğrendim. Rabbim
Sağlıkla eline almayı nasip etsin. Beni beklerken o hamilelik haberi vermiş benim yerime :) Allah ol der ve olur. Bize nasip değilmiş..

Rabbim hepimize sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallah ben de etrafımdakilere sürekli çocuk düğünmüyoruz diyorum herkes yaşın gitti olmaz daha diyor bilmiyorlar ki içim kan ağlıyor kimseye anlatmadığım bi şey sadece buralarda yazıp içimi dökebiliyorum rabbim hem sabırlar hem sağlıklı bebişler versin cümlemize

Benim de aynı. 6 senelik evliyim neredeyse. Artık yıldım sorularından. Düşünmüyoruz dedim herkese ama canım yana yana. Bu duygu çok başkaymış. Ben çok umutluydum. Eşim de öyle. Yıkıldık. Ne desek boş bu duygunun tarifi yokmuş gerçekten. Can acısı ‘

Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en yakın zamanda kendiliğinden bir hamilelik nasip etsin inşallah o mutlu haberi tüm sevdiklerinize tez zamanda vermeyi nasip etsin Rabbim

Canımm selamlar ben son regl tarihime göre 5+1 deyken içinde embriyolojik oluşumlar yeni yeni oluşuyor dedi doktorum nokta gibiydi sadece kesenin içinde görünen minik , 4. Haftada o kadar normal ki bebişin görünmemesi. Sen hiç kendini üzme lütfen çok erken bence henüz

Kendini üzmemeye çalış lütfen bak en azından kayınvaliden laf söyleyen biri olursa cevabını veriyormuş. Malesef bizlerin tek derdi cocuğumuz olmaması değil

Geçtiğimiz ramazan bayramında eşimin bir aile büyüğünü ziyarete gidiyorduk.
Eşim ben görümcem kayınvalidem kaynım ve onun 2 yaşındaki oğlu ile beraber yolda yürüyoruz evin önüne doğru yaklaşınca kayınvalidem çocuğun elinden tutmuş yanıma iyice yaklaştı ve kulağıma doğru eğilerek Onur'un elinden tutta da şimdi orada sorarlar, sorduklarında bu benim oğlum dersin" dedi.
Başımdan kaynar sular döküldü, eve dönmek istedim insanlar balkondan geldiğimizi gördü kapıyı açtı eşimin hatrına dönemedim, Ağlamak istedim ağlayamadım, kızıp bağırmak istedim kızamadım. Ama 4 yıldır bu mesele ile uğraşıyorum hiçbir lafa söze bu kadar kırılmamıştım. kendimi o kadar küçük düşürülmüş o kadar aşağılanmış hissetim ki anlatamam sorana laf söyleyene he deyip geçiyordum ama umrumda olmuyordu bu hareket beni yıktı resmen.
Keşke oradada çocuk var mı deselerdi bende yok der geçerdim

Evet çocuğum olsun çok istiyorum ama asla bunu kapatılması gereken bir kusur eksiklik olarak görmedim. Ama kayınvalidem demek ki çocuğum olmamasını kusur olarak görüyormuş ki akamasına giderken kapatmaya çalıştı

Normalde ben eşimin ailesini severim iyi zararsız insanlardır ama bu hareketinden beri ne kayınvalideme gitmek geliyor içimden ne de onu bana çağırmak daha doğrusu yüzünü bile görmek istemiyorum. Üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen yüzünü her gördüğümde o gün yaşadığım acı içime oturuyor, sanki her seferinde o anı yeniden yaşıyorum ve bir saniyesini bile unutmuyorum.
Ve her hatırladığımda saatlerce ağlıyorum. Yine başladım

Benim de benzer sonuç çıktı. cuma çok geç değil mi iki günde bir ikiye katlıyor mu diye bakılıyor genelde. Yarın sabah tekrar kan vercem ben
Bilmiyorumki normalde benim aslında bugün 9. Gun testi o zaman verme gerekiyordu benim ilaçlar bitiyor ona göre alayım dedim erken yaparsam olur mu demiştim yap dedi belki çarşambaya göre düşünerek cuma demiştir yarınki sonucunu paylaşır mısın ben dakikayı geçiremiyorum hep kafamda nolxu olacak mı diye diye

Tamam merak etme yazarım çıkınca. 100ü geçince kimyasal riski kalkıyordu sanırım onu görmek istedi belkide. 40 50 çıkınca da kesin bir anlam ifade etmiyor diye. Genelde test tarihini geç vermelerinin sebebi de bence bu

Canım kız kardeşlerim diye başlamak istiyorum lafa çünkü bu acıyı yaşayan bu hasreti çeken bu uğurda bu kadar çabalayan herkesi hiç tanımasam bile kardeşim gibi görüyorum artık…. Bizi en çok yıpratan hiç haddi olmadığı halde hala daha bu soruları soran bize bu baskıyı yapan insanlar aslında. Bugün transferimin 5.günüyken ben aldığım onlarca ilacın stresini sinirini bebeğim bana tutundu mu tutunmadı mı kaygısını yaşarken bir yandan da kimsenin haberi yok diye belli etmemeye çalışırken eltim bana gelip durduk yere naptınız bebek işini korunuyor musunuz diyebiliyor. Ve aynı insan daha 3 aylık evliyken doktora git de bebek sevelim diyen insan. Daha 3 aylık evliyken çocuk bile düşünmeye başlamamışken doktora gitmeden çocuğun olmaz düşüncesini kafama sokan insan. Ve ben bugün daha 27 yaşında çok hafif pcos lu olmama rağmen insanların bana 2 senedir yaptığı doktora git hacamat yaptır şunu ye bunu iç baskısı yüzünden tüp bebek tedavisine başladım. Bana bunları yapmasalardı belkide pcos olduğumu farketmeden çocuğum olacaktı çünkü ne fazla kilom var ne de adet düzensizliğim… keşke başka türlü insanların olduğu bi dünyada yaşamak mümkün olsaydı.. herkese sabırlar diliyorum inşallah gönlünüzden geçen her şeyi misli güzellikte yaşarsınız…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…