- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.801
Aynen öyle canım önceden hamile olim herşey biter saniyodum kese oldumu olduysa bebek varmı varsa kalp atışı varmı yani tam daha sevinmiş degilimbende aynıyım sürekli bi korku ya olmazsa ya kalp sesi duyulmazsa diye çok korkuyorum fazla bilmekte iyi değilmiş demek ki ben hamile olucam ve bitecek sanıyordum sonra ilerleyen süreçleri duydukça gözüm korkmaya başladı
Amin canım sağolCanım maşallah darısı başımızaRabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah canım benimyaa çok sevindim darısı bizlerin başına olsun inşallah :)
Amin canım rabbim yüzünü güldürsün inşallahAy maşallah darısı başımıza
Moralini sakın ama sakın bozma bende ilk gittiğimde sadece kese vardı 1 hafta sonra gittim kese büyümüştü bebekte oluşmuştu ben 5 haftalıkken gördüm bebeğiMerhaba kızlar geçenlerse size içimi dökmüştüm. Doktor kontrolüne gittim 2 embriyom transfer edilmişti bana ama doktorum 1 tane kese gördü sadece onun da içinde bebek dokusu yok dedi ama haftaya yeniden kontrol için randevu verdi erken dönem olduğu için. 4. Haftada sadece kese görüp sonra bebeği gören oldu mu ara ara kanamaları da devam ediyor moralimi bozamamaya çalışıyorum
Transferden sonra 18. Gun gitmis oldum. Son adete gore hesaplayinca da 5+1 kenKeseyi kaç gün sonra görmeye gittin
Evet canim oyle oldu. Transfer sonrSi 18. Gunumde keseyi gorduk karindan. 10 gun sonra da kalp icin gel dedi doktorum, amin insallah cumlemize canimYaa masaAllah cnm kandan bir hfta sonra keseyi gördün o zaman degilmi Rbbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallahembryo kalitesini söylediler mi
Benim de benzer sonuç çıktı. cuma çok geç değil mi iki günde bir ikiye katlıyor mu diye bakılıyor genelde. Yarın sabah tekrar kan vercem ben8. Gun beta hcg 21.68 doktor erken yatirmissin dedi ama pozitif dedi cuma tekrar ver kan dedi değer biraz düşük geldi bna
Rabbim hepimize sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallahbugun 10. Günümdü yine beta verdim 1.20 çıktı..
yine negatif..
Maalesef tutmamış. Pek de iyi değilim. 3. Gün emriyosu idi. Zor tutunur demişlerdi. Benim bebeğim tutunamamis.. duygularım felç. 2 buçuk haftadır işe gitmiyorum. Stres olmayayım tutunsun diye. Bugün is yerinden yeni evlenen bir arkadaşımın 5 haftalık hamile
Olduğunu öğrendim. Rabbim
Sağlıkla eline almayı nasip etsin. Beni beklerken o hamilelik haberi vermiş benim yerime :) Allah ol der ve olur. Bize nasip değilmiş..
Rabbim hepimize sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallahben de etrafımdakilere sürekli çocuk düğünmüyoruz diyorum herkes yaşın gitti olmaz daha diyor bilmiyorlar ki içim kan ağlıyor kimseye anlatmadığım bi şey sadece buralarda yazıp içimi dökebiliyorum rabbim hem sabırlar hem sağlıklı bebişler versin cümlemize
Amin canım benim hepimizin inşallahAmin canım sağolRabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallah
Canım hayırlısı olsun inşallahbugun 10. Günümdü yine beta verdim 1.20 çıktı..
yine negatif..
Maalesef tutmamış. Pek de iyi değilim. 3. Gün emriyosu idi. Zor tutunur demişlerdi. Benim bebeğim tutunamamis.. duygularım felç. 2 buçuk haftadır işe gitmiyorum. Stres olmayayım tutunsun diye. Bugün is yerinden yeni evlenen bir arkadaşımın 5 haftalık hamile
Olduğunu öğrendim. Rabbim
Sağlıkla eline almayı nasip etsin. Beni beklerken o hamilelik haberi vermiş benim yerime :) Allah ol der ve olur. Bize nasip değilmiş..
Canımm selamlar ben son regl tarihime göre 5+1 deyken içinde embriyolojik oluşumlar yeni yeni oluşuyor dedi doktorum nokta gibiydi sadece kesenin içinde görünen minik , 4. Haftada o kadar normal ki bebişin görünmemesi. Sen hiç kendini üzme lütfen çok erken bence henüzMerhaba kızlar geçenlerse size içimi dökmüştüm. Doktor kontrolüne gittim 2 embriyom transfer edilmişti bana ama doktorum 1 tane kese gördü sadece onun da içinde bebek dokusu yok dedi ama haftaya yeniden kontrol için randevu verdi erken dönem olduğu için. 4. Haftada sadece kese görüp sonra bebeği gören oldu mu ara ara kanamaları da devam ediyor moralimi bozamamaya çalışıyorum
Kendini üzmemeye çalış lütfen bak en azından kayınvaliden laf söyleyen biri olursa cevabını veriyormuş. Malesef bizlerin tek derdi cocuğumuz olmaması değilGerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz allah birgün bunun karşılığını vericel inşallah ama ben senden çok ümitliyim kuzum bak buraya yazıyorum bir kaç güne hamileyim yazıcaksın buraya inanıyorumçevremdeki insanlar özellikle büyükler her gördüklerin eee çocuk yok mu kaç yıl oldu yap artık bak çocuk olmazsa yuvan olmaz diyenler oldu aldırış etmedim gelip yüzüme karşı sorun sende mi ondan mı olmuyor diyenler oldu eşime laf ednler oldu hep mahallenin pis lafçıları kayınvalideme gidip gidip sende babanne ol artık söyle çocuklara diyip kışkırtan oldu ben hiç saygızılık etmedim ama benim yerime kayınvalim cevap verdi onlara sustular ama bunlar bile insanın canını çok sıkıyor gece kafanı yastığa koyduğumda sessizce ağladığım çok oldu eşime belli etmedim hep allahıma sığındım yardım istedim bi kapı açıldı tüp bebek için oda olumsuz oldu zaten bu değerin çokta yükseleceğini sanmıyorum eşim çok ümitli olduğu için 2 gün sonra son testimi vericem bugun bile dedim 4.22in altı çıkarsa bitti negatif diye ama 5.58 arafta bıraktı bizi giderkende dua ettim allahım yoksa negatifi göster diye ama bu seferde üstü çıktı şaştım kaldım
Bilmiyorumki normalde benim aslında bugün 9. Gun testi o zaman verme gerekiyordu benim ilaçlar bitiyor ona göre alayım dedim erken yaparsam olur mu demiştim yap dedi belki çarşambaya göre düşünerek cuma demiştir yarınki sonucunu paylaşır mısın ben dakikayı geçiremiyorum hep kafamda nolxu olacak mı diye diyeBenim de benzer sonuç çıktı. cuma çok geç değil mi iki günde bir ikiye katlıyor mu diye bakılıyor genelde. Yarın sabah tekrar kan vercem ben
Tamam merak etme yazarım çıkınca. 100ü geçince kimyasal riski kalkıyordu sanırım onu görmek istedi belkide. 40 50 çıkınca da kesin bir anlam ifade etmiyor diye. Genelde test tarihini geç vermelerinin sebebi de bence buBilmiyorumki normalde benim aslında bugün 9. Gun testi o zaman verme gerekiyordu benim ilaçlar bitiyor ona göre alayım dedim erken yaparsam olur mu demiştim yap dedi belki çarşambaya göre düşünerek cuma demiştir yarınki sonucunu paylaşır mısın ben dakikayı geçiremiyorum hep kafamda nolxu olacak mı diye diye