- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.781
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin novafertil konya dogrumu hangi doktor yaptıEvet canım çok şükür pozitif
bende aynıyım sürekli bi korku ya olmazsa ya kalp sesi duyulmazsa diye çok korkuyorum fazla bilmekte iyi değilmiş demek ki ben hamile olucam ve bitecek sanıyordum sonra ilerleyen süreçleri duydukça gözüm korkmaya başladıHepimiz sanki aynı kaderi yaşamışız gibi şuan hala içimde bir korku var tamam hamileyim ama sonu ne olacak hala bir muamma 1 sene psikiyatri tedavisi gördüm ah bide bizim şu toplum baskısı denen nalet şey empati duygusu olmayan insanların söylemleri her kafadan bir ses hala hamile olduğuma bile sevinemiyorum ben duygularıni asla belli etmeyen biriyim o yüzden hep kendi içimi cürüttüm yıllarca
Canım maşallah darısı başımızaBende şimdi hastaneden geldim adet tarihine göre 7 haftalık bebek ultrasonda 2 gün ileri gözüktü çok şükür kalp atışında vardı
Canım ben ilk 5 gün hiçbir şey hissetmedim sadece ayaklarım hiç ısınmadı , ama 6. ve 7. Gün kasık ağrım şiddetlenmişti ara araKızlar transferden kaç gün sonra ağrı hissettiniz kasıkta ve belde yada başka bi belirti oldumu
Umarım öyledirKahverengi lekelenme sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum canım senin test günün ne zaman
İyiyim canım benim çok şükürNasılsınız kızlar
ben tası tarağı toplayıp gitmek istiyom
hala hissediyorum kasık bel ara ara regl sancısı batmalarda var geçer mi geçmez mi onuda bilmiyorum ara ara iş yerinde uzanıyorumKızlar transferden kaç gün sonra ağrı hissettiniz kasıkta ve belde yada başka bi belirti oldumu
yaa çok sevindim darısı bizlerin başına olsun inşallah :)Bende şimdi hastaneden geldim adet tarihine göre 7 haftalık bebek ultrasonda 2 gün ileri gözüktü çok şükür kalp atışında vardı
İlk iki üç gün gaz sancısı, ertesi gün kasıkta iğne batmaları ara ara ve regl olacak gibi bel ağrısı yine ertesi gün başlamıştı. Her zaman değil ara ara oluyorduKızlar transferden kaç gün sonra ağrı hissettiniz kasıkta ve belde yada başka bi belirti oldumu
Ay maşallah darısı başımızaBende şimdi hastaneden geldim adet tarihine göre 7 haftalık bebek ultrasonda 2 gün ileri gözüktü çok şükür kalp atışında vardı
Çok üzgünsün Allah sabrını versin sana belki kırzacaklksın bana beni anlamıyorsun da diyebilirsin ama olmuyorsa da vardır bir sebebi vardır rabbimin bir bildigi sınavın cokl zor çok ağır biliyorum rabbim güzel kalbine ferahlık versin çok üzgünümKime ne kötülük ettim ki ben kimseye benim ne kötü sözüm oldu ne lafım neden olmuyor 6 yıldır her ay tek 1 ay sekmeden negatif görmekten yoruldum yüzüme karşı laf eden oldu sustum saygısızlık etmedim çocuğun neden olmuyor dediler sustum etrafımdaki arkadaşlar hamileyim dedi art niyet düşünmedim kendim hamileymişim gibi sevindim hep hep dua ettim allahım banada annelik duygusunu eşime babalık duygusunu yaşat dedim isyan etmiyorum ama neden olmuyor
Canım genetiğinize bıktırdınız mi benim elimde kromozom bozukluğu mu ne var demişlerdi her tup bebeği dusukle sonuçlanmıştıBende pcos var eşimde sorun yok ama pcos engel değil dedi sebepsiz inferlite grubuna giriyorsun dedi
Zaten çok normal değil mi. Bildiğim kadarı ile 4. Haftada bebek görülmesi imkansız, doktor bu şekilde söylemedi mi? Ben 5+2 de gördüm keseyi doktor 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı ve bebeği görmek için meselaMerhaba kızlar geçenlerse size içimi dökmüştüm. Doktor kontrolüne gittim 2 embriyom transfer edilmişti bana ama doktorum 1 tane kese gördü sadece onun da içinde bebek dokusu yok dedi ama haftaya yeniden kontrol için randevu verdi erken dönem olduğu için. 4. Haftada sadece kese görüp sonra bebeği gören oldu mu ara ara kanamaları da devam ediyor moralimi bozamamaya çalışıyorum
Tam 4 de değil de 5. Haftaya yakındım ama doktor kese oluşmuş ama daha erken dedi o yüzden pazartesiye tekrar randevu verdi inşallah kalp atışlarını duymak nasip olurZaten çok normal değil mi. Bildiğim kadarı ile 4. Haftada bebek görülmesi imkansız, doktor bu şekilde söylemedi mi? Ben 5+2 de gördüm keseyi doktor 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı ve bebeği görmek için mesela
Amin , inşallahTam 4 de değil de 5. Haftaya yakındım ama doktor kese oluşmuş ama daha erken dedi o yüzden pazartesiye tekrar randevu verdi inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur
Sağol canımMaşallah , hayırlı olsunSat ne zaman sizin? Benim sat 19 Ekim transfer 6 Kasım . Her doktor farklı hesaplıyo sanırım o yüzden emin olamadım ben haftasından, ben de yarın gidicem kalp atışı için inş her şey yolundadır