2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

bende aynıyım sürekli bi korku ya olmazsa ya kalp sesi duyulmazsa diye çok korkuyorum fazla bilmekte iyi değilmiş demek ki ben hamile olucam ve bitecek sanıyordum sonra ilerleyen süreçleri duydukça gözüm korkmaya başladı

Kızlar transferden kaç gün sonra ağrı hissettiniz kasıkta ve belde yada başka bi belirti oldumu
İlk iki üç gün gaz sancısı, ertesi gün kasıkta iğne batmaları ara ara ve regl olacak gibi bel ağrısı yine ertesi gün başlamıştı. Her zaman değil ara ara oluyordu

Suan
Çok üzgünsün Allah sabrını versin sana belki kırzacaklksın bana beni anlamıyorsun da diyebilirsin ama olmuyorsa da vardır bir sebebi vardır rabbimin bir bildigi sınavın cokl zor çok ağır biliyorum rabbim güzel kalbine ferahlık versin çok üzgünüm

Kızlar bişey soracağım benim 17 kasımda opu yumurta toplama işlemim yapılmıştı adet olana kadar da ilişki yasağı verildi ve ben adet oldum bitti ve şuan 8.günüm ama ilişkiden sonra hem zorlandım yanma oldu hem de bir kanama yaşadım bu normal mi korktum biraz

Merhaba kızlar geçenlerse size içimi dökmüştüm. Doktor kontrolüne gittim 2 embriyom transfer edilmişti bana ama doktorum 1 tane kese gördü sadece onun da içinde bebek dokusu yok dedi ama haftaya yeniden kontrol için randevu verdi erken dönem olduğu için. 4. Haftada sadece kese görüp sonra bebeği gören oldu mu ara ara kanamaları da devam ediyor moralimi bozamamaya çalışıyorum

Zaten çok normal değil mi. Bildiğim kadarı ile 4. Haftada bebek görülmesi imkansız, doktor bu şekilde söylemedi mi? Ben 5+2 de gördüm keseyi doktor 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı ve bebeği görmek için mesela

Tam 4 de değil de 5. Haftaya yakındım ama doktor kese oluşmuş ama daha erken dedi o yüzden pazartesiye tekrar randevu verdi inşallah kalp atışlarını duymak nasip olur

Sağol canım 18 Ekim son adet tarihim bugün tam 7haftalik ultrasonda 7+2dedi doktor yolundadır herşey canım moralini bozma ben muayene olana kadarda içimde bir korku vardı çok şükür şimdi iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…