- 2 Aralık 2023
- 1.239
- 1.436
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.761
Ben acıbadem maslak yiğit beye yaptırdım memnundum. Tüp bebekte de kesenin yapısı vs bozulma ihtimali mi oluyor? Genetik yaptırmış mıydınız ona rağmen mi böyle şeyler yaşanabiliyor?Merhaba arkadaşlar ben buradan yazıyorum ben ilk tüp bebeğimi acıbademde yaptırdım çift transfer oldum 1 tanesi tutu 12 haftaya kadar yaşadı sonra kesenin yapısın bozulunca ilaçla düşük yaptım
2 cisi bursa bahçecide yaptırdım 1 tane embriyo koydular olmadı orası kalan 7 embriyomu dondurdu ve ben 1 yıl sonra embriyolarımı uludag üniversitesine taşıdım 6 gün önce transferim oldu bekliyorum inşallah olumlu sonuç alırız buradada çift transfer yapıldı prosedüre uygun olarak inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin üniversitede yaptırıp olumlu sonuç alan var mı
İyiyim canım niye böle bişey söyledin canını sıkma lütfenNasılsınız kızlar
ben tası tarağı toplayıp gitmek istiyom
Kimyasal olduğu zaman sıfırlanması gerekiyor diye biliyorum benİlk denememdi canım bende bilmiyorum dengezsiz ilk 1.84 çıktı sonra 4.22 bugun ise 5.58 çıktı kimyasal olsa düşmesi gerekmiyor mu değerin
Hepimiz sanki aynı kaderi yaşamışız gibi şuan hala içimde bir korku var tamam hamileyim ama sonu ne olacak hala bir muamma 1 sene psikiyatri tedavisi gördüm ah bide bizim şu toplum baskısı denen nalet şey empati duygusu olmayan insanların söylemleri her kafadan bir ses hala hamile olduğuma bile sevinemiyorum ben duygularıni asla belli etmeyen biriyim o yüzden hep kendi içimi cürüttüm yıllarcaAynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum 8 yıllık evliyim benim üzerime gelinimiz iki defa hamile kaldı teyze kızlarım hamile kaldı iki eltim hamile kaldı eşimin dayısın teyzesinin kızları hamile kaldı böyle böyle saya saya geçti ömrüm benimde henüz 28 yaşındayım ama içim ölü gibi sanki bütün dalım budağım kırılmış gibi çok zor tedaviye başlama kararı aldım ben son umudum test sonucum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama beklemedeyim haşa isyan ettiğim kendimi eve kapattığım çok oldu eşim sorun bendense boşanalım dedi yıllar sonra bir kere daha yıkıldım kendimi suçladım ama umudum hep içimde kıvılcımlandı az çok süreçlerimi biliyorsunuz kimseyi etkilememek adına susuyorum gülüp geçiyorum şuan çevrem hep bildiği için sürekli baskı altında gibi hissediyorum olmazsa ben ne yaparım nasıl yaparım kime ne derim diyeüzül ağla hırpala kendini ama ayağa yeniden kalk brnşm yaptığımı yapma asla...
İnşallah birtanem inşallah 2 gün sonra son kan tahlili vericem sonuca göre ilaçları bırakmıcam 2 gün dahaCankuşummmm çok doğru söylüyorsun ama işte bazen çok yıpranıyor insan
İnşallah sana sımsıkı tutunuz bizimle kafanı bulandırma sen anne olacaksınbende inanıyorum
Ben iyiydim hatta çok boşladım kendimi kafa dağıttım süreç yine etkiledi beni sanırım
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun sürecin inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsun bu defa sana
5 se tutunmaya çalışıyor belki de annesi sil gözyaşlarını üzülme sabır sabır dedik 2 gün sonra güzel artış olur bakarsın düşmemiş bence tutunmaya çalışıyor
İsyan yok Allah var gam yok nasip olmasa bu durumlar olmazdı. Hangimiz bilebilirdik ki anne olmak için bu yollardan geçeçeğiz
İnşallah kuzum dualarımız seninleBen de irenbe'de yaptırdım yumurta toplama ve transferi. Benim doktorum ümit hanım. Çok iyi davrandı bana, elimi tuttu, saçımı okşadı. Çok memnun kaldım. Isallah sonuç da güzel olur.
Bende öyle biliyorum ama doktorum ümit bağlama dedi ilaçları bırak dedi ama ben bırakmıcam 2 gün daha kullanıcamKimyasal olduğu zaman sıfırlanması gerekiyor diye biliyorum ben
Çıktı canım çıktı çok şükür 218 çıktı bugün 10. Gün çok şükürKan sonucun çıktı mıbenim yarın beta 40 50 arası olması lazım içimde bir korku var inşallah ikiye katlar. Genetikten sağlam çıkıp kimyasal dönüşme ihtimali oluyor mu acaba
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28
Kasım@merry06 26 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@nesem35 35 2.ci deneme 5.ci
gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci
gün15
Kasım1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü
gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci
gün20
Kasım@Derinmis 31 1.ci deneme 3.cü
gün
çift26
KasımGizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci
gün18
Kasım@Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
KasımR Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo24
Kasım@Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü
gün31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü
gün2
Kasım@alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci
gün24
Kasım@perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü
gün1
KasımE Esra2015 32 2.ci deneme 5.ci
gün5
AralıkM minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci
gün22
Kasım@brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29
Kasım@LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü
gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci
gün3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci
gün6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci
gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü
gün10
Kasım@Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü
gün
Çift10
Kasım@hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci
gün10
Kasım@1649y 22 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci
gün12
Kasım@Glz1 24 4.cü deneme 3.cü
gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10
Kasım@Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci
gün9
Kasım@partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü
gün
Çift18
Kasım@Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci
gün8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@cupc 24 2.ci deneme 5.ci
gün17
Kasım@gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci
gün16
Kasım@lalih022 27 2.ci deneme 5.ci
gün20
Kasım@Safransari 38 1.ci
deneme3.cü
gün23
Kasım@astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
Kasım@Dfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
gün4
Aralık@Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18
Kasım@ramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16
KasımA aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6
Kasım@ellanr 30 2.ci
deneme3.cü
gün14
Kasım@Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci
gün28
Kasım@tattat 32 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@Ay Isigi16 28 1.ci deneme 5.ci
gün27
Kasım@smu 32 4.cü deneme 5.ci
gün22
Kasım@nasinp kismet 35 1.ci deneme 5.ci
gün29
Kasım@User5li 36 5.ci
gün
çift18
Kasım@CNN Kaya 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift24
KasımStardust- 33 1.ci deneme 5.ci
gün29
Kasım@ztt 26 1.ci deneme 5.ci
gün25
Kasım@ozge2408 30 1.ci
deneme5.ci
gün30
Kasım
Canım benim kime ne kötülük edesin benim buradaki arkadaşlarımın hepsinin kalbinin pırlanta gibi olduğuna o kadar eminim ki. Herkes kendi işine baksa hepimiz daha huzurlu olacağız ama maalesef toplumumuz böyle değilKime ne kötülük ettim ki ben kimseye benim ne kötü sözüm oldu ne lafım neden olmuyor 6 yıldır her ay tek 1 ay sekmeden negatif görmekten yoruldum yüzüme karşı laf eden oldu sustum saygısızlık etmedim çocuğun neden olmuyor dediler sustum etrafımdaki arkadaşlar hamileyim dedi art niyet düşünmedim kendim hamileymişim gibi sevindim hep hep dua ettim allahım banada annelik duygusunu eşime babalık duygusunu yaşat dedim isyan etmiyorum ama neden olmuyor
Çok sağol bitanem benim aynen 2 gün sonra vercem yoksa zaten 5.58in altı çıkar artık yükselme olmaz diye düşünüyorum eğer var ise üstene çıkar bakalımCanım benim kime ne kötülük edesin benim buradaki arkadaşlarımın hepsinin kalbinin pırlanta gibi olduğuna o kadar eminim ki. Herkes kendi işine baksa hepimiz daha huzurlu olacağız ama maalesef toplumumuz böyle değilcanım benim 2 gün sonra tekrar kan ver hem eşinin içi rahat etsin, Rabbim en hayırlısını nasip etsin, hep yanındayız
Süper hayırlı olsunÇıktı canım çıktı çok şükür 218 çıktı bugün 10. Gün çok şükür
Çok geçmiş olsun canım inan o kadar üzüldüm ki kendi sonucumu hatırladım bi anBende onu sorguluyorum kendimde olmasa 4.22den düşük çıkması lazım diye ama doktorum olumsuz konuştu ilaçları bırak dedi adet olunca gel yanıma dedi ama eşimde bıraktırmıyor ilaçları bi umut var diyor
Aminnn kuzum benimÇok geçmiş olsun canım inan o kadar üzüldüm ki kendi sonucumu hatırladım bi anbenim de böyle oldu ilk 1.8 sonra 6.8 sonra 3.4 gibi bi şeydi hala neden olduğunu araştırıyorum doktor zaten bi neden bulamadı en son kilo ver dedi 64 kiloyum, 60 kiloya düşerseniz çok iyi olur dedi çok üzülüyorum gerçekten bu sonucu alan herkes adına üzülüyorum rabbim sabır ve tekrar deneme gayreti versin hepimize
Hiç öyle canım sen gittin mi doktora saat 4İyiyim canım niye böle bişey söyledin canını sıkma lütfen
Öyle çevre hiç susmaz aslaHepimiz sanki aynı kaderi yaşamışız gibi şuan hala içimde bir korku var tamam hamileyim ama sonu ne olacak hala bir muamma 1 sene psikiyatri tedavisi gördüm ah bide bizim şu toplum baskısı denen nalet şey empati duygusu olmayan insanların söylemleri her kafadan bir ses hala hamile olduğuma bile sevinemiyorum ben duygularıni asla belli etmeyen biriyim o yüzden hep kendi içimi cürüttüm yıllarca
İnşallah birtanem inşallah 2 gün sonra son kan tahlili vericem sonuca göre ilaçları bırakmıcam 2 gün daha
Sen bilirsin canım rabbimin belki mucizesi olurBende öyle biliyorum ama doktorum ümit bağlama dedi ilaçları bırak dedi ama ben bırakmıcam 2 gün daha kullanıcam
Maşallah , hayırlı olsunBende şimdi hastaneden geldim adet tarihine göre 7 haftalık bebek ultrasonda 2 gün ileri gözüktü çok şükür kalp atışında vardı