2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben acıbadem maslak yiğit beye yaptırdım memnundum. Tüp bebekte de kesenin yapısı vs bozulma ihtimali mi oluyor? Genetik yaptırmış mıydınız ona rağmen mi böyle şeyler yaşanabiliyor?

Hepimiz sanki aynı kaderi yaşamışız gibi şuan hala içimde bir korku var tamam hamileyim ama sonu ne olacak hala bir muamma 1 sene psikiyatri tedavisi gördüm ah bide bizim şu toplum baskısı denen nalet şey empati duygusu olmayan insanların söylemleri her kafadan bir ses hala hamile olduğuma bile sevinemiyorum ben duygularıni asla belli etmeyen biriyim o yüzden hep kendi içimi cürüttüm yıllarca

İnşallah birtanem inşallah 2 gün sonra son kan tahlili vericem sonuca göre ilaçları bırakmıcam 2 gün daha

Canım benim kime ne kötülük edesin benim buradaki arkadaşlarımın hepsinin kalbinin pırlanta gibi olduğuna o kadar eminim ki. Herkes kendi işine baksa hepimiz daha huzurlu olacağız ama maalesef toplumumuz böyle değil canım benim 2 gün sonra tekrar kan ver hem eşinin içi rahat etsin, Rabbim en hayırlısını nasip etsin, hep yanındayız

Çok sağol bitanem benim aynen 2 gün sonra vercem yoksa zaten 5.58in altı çıkar artık yükselme olmaz diye düşünüyorum eğer var ise üstene çıkar bakalım

Çok geçmiş olsun canım inan o kadar üzüldüm ki kendi sonucumu hatırladım bi an benim de böyle oldu ilk 1.8 sonra 6.8 sonra 3.4 gibi bi şeydi hala neden olduğunu araştırıyorum doktor zaten bi neden bulamadı en son kilo ver dedi 64 kiloyum, 60 kiloya düşerseniz çok iyi olur dedi çok üzülüyorum gerçekten bu sonucu alan herkes adına üzülüyorum rabbim sabır ve tekrar deneme gayreti versin hepimize

Aminnn kuzum benim inşallah yakın zamanda bizlerde pozitif haberleri alırız

İyiyim canım niye böle bişey söyledin canını sıkma lütfen
Hiç öyle canım sen gittin mi doktora saat 4
Öyle çevre hiç susmaz asla
İnşallah birtanem inşallah 2 gün sonra son kan tahlili vericem sonuca göre ilaçları bırakmıcam 2 gün daha

Bende şimdi hastaneden geldim adet tarihine göre 7 haftalık bebek ultrasonda 2 gün ileri gözüktü çok şükür kalp atışında vardı
Maşallah , hayırlı olsunSat ne zaman sizin? Benim sat 19 Ekim transfer 6 Kasım . Her doktor farklı hesaplıyo sanırım o yüzden emin olamadım ben haftasından, ben de yarın gidicem kalp atışı için inş her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…