- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.741
Bende pcos var eşimde sorun yok ama pcos engel değil dedi sebepsiz inferlite grubuna giriyorsun dediCnm herşeyin bir zamanı var kimsenin hayatı mükemmel değil, ben de tam 2 kez dış gebelik geçirdim 2 ameliyat oldum tüplerim alındı ama zamanı gelince hayırlısı ile olur pes etme. Olmazsa da bu dünyanın sonu değil herkesin çocuğu olmak zorunda da değil hayat eşinle de güzel tadını çıkar hayat çok kısa. Problem neydi tam olarak senin?
Ben niyeyse senden umutluyum ya öyle hissediyorum
Hayırlısı ile pozitif görüp buraya eskisi gibi geri dön artık
Az kaldı içini darlama hayırlısıyla güzel haber alacaksın inşallah
Ben muğla da yaşıyorum doktorum milasta ali kavas izmir irenbe de yumurtam toplandı ve transferim olduİçinin rahat etmesi için yap tabi ama bence çok ümitli bir rakam değil. Nerede tedavi gördün problem neydi
Bende sebebsiz infertiliteyim bizimde sorunumuz yok kayıtlar öyle hepBende pcos var eşimde sorun yok ama pcos engel değil dedi sebepsiz inferlite grubuna giriyorsun dedi
İyi yönden bakın yahu, hergün insanlar ölümcül hastalıklara yakalnıyor yine de çare arıyor umutları var. Tutun ki hiç çocuk olmadı tamam tabiki çok üzücü tarif edilemez belki ama iyi yönden bakmazsanız bu hayat hem eşinize hem size zehir olur. Daha 20 30 lu yaşlarda hayat bitmiş gibi davranmak neden. Ölümlü dünya hayat çok kısa eşlerinizle hayatın tadını çıkarın çocuk olursa ne ala olmazsa da son değilAynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum 8 yıllık evliyim benim üzerime gelinimiz iki defa hamile kaldı teyze kızlarım hamile kaldı iki eltim hamile kaldı eşimin dayısın teyzesinin kızları hamile kaldı böyle böyle saya saya geçti ömrüm benimde henüz 28 yaşındayım ama içim ölü gibi sanki bütün dalım budağım kırılmış gibi çok zor tedaviye başlama kararı aldım ben son umudum test sonucum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama beklemedeyim haşa isyan ettiğim kendimi eve kapattığım çok oldu eşim sorun bendense boşanalım dedi yıllar sonra bir kere daha yıkıldım kendimi suçladım ama umudum hep içimde kıvılcımlandı az çok süreçlerimi biliyorsunuz kimseyi etkilememek adına susuyorum gülüp geçiyorum şuan çevrem hep bildiği için sürekli baskı altında gibi hissediyorum olmazsa ben ne yaparım nasıl yaparım kime ne derim diyeüzül ağla hırpala kendini ama ayağa yeniden kalk brnşm yaptığımı yapma asla...
Anlıyorum seni hepimiz bi sınavdayız dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yokİnşallah kuzum benim şuan öyle noktadayımki boğazım düğüm düğüm
Bu süreç hem maddi hem manevi çok yıpratıcı malesef bende 3 kez olumsuz tüp bebek sürecim oldu çok yıpranmıştım 5 yıllık evliyim ve hiç bi sorun yoktu ama tutmuyordu bu son dedim bırakıcaktım artık evlat edinirim dedim ve o son tedavim tuttu şukür bi kızım oldu şimdi inş buda bana tutunur diye dua ediyorum o süreçler çok zor çünküAynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum 8 yıllık evliyim benim üzerime gelinimiz iki defa hamile kaldı teyze kızlarım hamile kaldı iki eltim hamile kaldı eşimin dayısın teyzesinin kızları hamile kaldı böyle böyle saya saya geçti ömrüm benimde henüz 28 yaşındayım ama içim ölü gibi sanki bütün dalım budağım kırılmış gibi çok zor tedaviye başlama kararı aldım ben son umudum test sonucum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama beklemedeyim haşa isyan ettiğim kendimi eve kapattığım çok oldu eşim sorun bendense boşanalım dedi yıllar sonra bir kere daha yıkıldım kendimi suçladım ama umudum hep içimde kıvılcımlandı az çok süreçlerimi biliyorsunuz kimseyi etkilememek adına susuyorum gülüp geçiyorum şuan çevrem hep bildiği için sürekli baskı altında gibi hissediyorum olmazsa ben ne yaparım nasıl yaparım kime ne derim diyeüzül ağla hırpala kendini ama ayağa yeniden kalk brnşm yaptığımı yapma asla...
Bende sebebsiz infertiliteyim bizimde sorunumuz yok kayıtlar öyle hep
Sebepsiz interfilitelerin çoğu kendiliğinden gebe kalıyor Demet Akalın da öyleydi sanırım. Önce kafayı boşaltıp rahatlamak lazım. Bu kadar stres ile vücut nasıl başedecekBen muğla da yaşıyorum doktorum milasta ali kavas izmir irenbe de yumurtam toplandı ve transferim oldu
Gerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz allah birgün bunun karşılığını vericel inşallah ama ben senden çok ümitliyim kuzum bak buraya yazıyorum bir kaç güne hamileyim yazıcaksın buraya inanıyorumAynı şeyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum 8 yıllık evliyim benim üzerime gelinimiz iki defa hamile kaldı teyze kızlarım hamile kaldı iki eltim hamile kaldı eşimin dayısın teyzesinin kızları hamile kaldı böyle böyle saya saya geçti ömrüm benimde henüz 28 yaşındayım ama içim ölü gibi sanki bütün dalım budağım kırılmış gibi çok zor tedaviye başlama kararı aldım ben son umudum test sonucum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama beklemedeyim haşa isyan ettiğim kendimi eve kapattığım çok oldu eşim sorun bendense boşanalım dedi yıllar sonra bir kere daha yıkıldım kendimi suçladım ama umudum hep içimde kıvılcımlandı az çok süreçlerimi biliyorsunuz kimseyi etkilememek adına susuyorum gülüp geçiyorum şuan çevrem hep bildiği için sürekli baskı altında gibi hissediyorum olmazsa ben ne yaparım nasıl yaparım kime ne derim diyeüzül ağla hırpala kendini ama ayağa yeniden kalk brnşm yaptığımı yapma asla...
İşte sebep yok ama neden olmuyorBende sebebsiz infertiliteyim bizimde sorunumuz yok kayıtlar öyle hep
tekrar yap ve üzme kendini normal yolla çocuğun bu süreçte olamayacağını öğrenmeden önce hep aklımda evlat edinmek vardı bir gün gerçekten ümidim kesilirse dedim düşüncem çünkü Rabbimin her zaman bir bildiği vardır çok zor bir süreç daha ilk denemeden pes edemezsin insanlar bunu bir çok kere deniyorlar ve illa anne olmak için doğurmak gerekmiyor bu sözüm aslında hepimiz için geçerliEşimde hala ümitli diyorki ben hissediyorum var diyor ne yapcağımı bilemiyorum şaştım kaldım araştıryor 5in üstü hamilelik olma ihtimali var diyor 2 gğn sonra birdaha yapalım diyor sizce yapmalımıyım?
Aynen kuzum başka çaremiz yok malesefAnlıyorum seni hepimiz bi sınavdayız dua edip bekleyeceğiz başka çaremiz yok
Zaten olmazsa artık bırakıcam kafayı boşaltmak istiyorum hemen 2.tüp bebeğe geçemem tekrar süreç için benim vucudumu dinlendirmem lazım belki allah nasip eder o süreçteSebepsiz interfilitelerin çoğu kendiliğinden gebe kalıyor Demet Akalın da öyleydi sanırım. Önce kafayı boşaltıp rahatlamak lazım. Bu kadar stres ile vücut nasıl başedecek
Haklısın kuzum pes etmicem tabikide ama 2.si için hemen düşünmücem kafamı boşaltmam lazım vucudumu dinlendirmem lazım çok yıprandım çok yoruldum kafam allah bullaktekrar yap ve üzme kendini normal yolla çocuğun bu süreçte olamayacağını öğrenmeden önce hep aklımda evlat edinmek vardı bir gün gerçekten ümidim kesilirse dedim düşüncem çünkü Rabbimin her zaman bir bildiği vardır çok zor bir süreç daha ilk denemeden pes edemezsin insanlar bunu bir çok kere deniyorlar ve illa anne olmak için doğurmak gerekmiyor bu sözüm aslında hepimiz için geçerli
Cankuşummmm çok doğru söylüyorsun ama işte bazen çok yıpranıyor insanİyi yönden bakın yahu, hergün insanlar ölümcül hastalıklara yakalnıyor yine de çare arıyor umutları var. Tutun ki hiç çocuk olmadı tamam tabiki çok üzücü tarif edilemez belki ama iyi yönden bakmazsanız bu hayat hem eşinize hem size zehir olur. Daha 20 30 lu yaşlarda hayat bitmiş gibi davranmak neden. Ölümlü dünya hayat çok kısa eşlerinizle hayatın tadını çıkarın çocuk olursa ne ala olmazsa da son değil
İnşallah sana sımsıkı tutunuz bizimle kafanı bulandırma sen anne olacaksınBu süreç hem ma
Bu süreç hem maddi hem manevi çok yıpratıcı malesef bende 3 kez olumsuz tüp bebek sürecim oldu çok yıpranmıştım 5 yıllık evliyim ve hiç bi sorun yoktu ama tutmuyordu bu son dedim bırakıcaktım artık evlat edinirim dedim ve o son tedavim tuttu şukür bi kızım oldu şimdi inş buda bana tutunur diye dua ediyorum o süreçler çok zor çünkü
Ben iyiydim hatta çok boşladım kendimi kafa dağıttım süreç yine etkiledi beni sanırımSebepsiz interfilitelerin çoğu kendiliğinden gebe kalıyor Demet Akalın da öyleydi sanırım. Önce kafayı boşaltıp rahatlamak lazım. Bu kadar stres ile vücut nasıl başedecek
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun sürecin inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsun bu defa sanaMerhaba arkadaşlar ben buradan yazıyorum ben ilk tüp bebeğimi acıbademde yaptırdım çift transfer oldum 1 tanesi tutu 12 haftaya kadar yaşadı sonra kesenin yapısın bozulunca ilaçla düşük yaptım
2 cisi bursa bahçecide yaptırdım 1 tane embriyo koydular olmadı orası kalan 7 embriyomu dondurdu ve ben 1 yıl sonra embriyolarımı uludag üniversitesine taşıdım 6 gün önce transferim oldu bekliyorum inşallah olumlu sonuç alırız buradada çift transfer yapıldı prosedüre uygun olarak inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin üniversitede yaptırıp olumlu sonuç alan var mı
5 se tutunmaya çalışıyor belki de annesi sil gözyaşlarını üzülme sabır sabır dedik 2 gün sonra güzel artış olur bakarsın düşmemiş bence tutunmaya çalışıyorGerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz allah birgün bunun karşılığını vericel inşallah ama ben senden çok ümitliyim kuzum bak buraya yazıyorum bir kaç güne hamileyim yazıcaksın buraya inanıyorumçevremdeki insanlar özellikle büyükler her gördüklerin eee çocuk yok mu kaç yıl oldu yap artık bak çocuk olmazsa yuvan olmaz diyenler oldu aldırış etmedim gelip yüzüme karşı sorun sende mi ondan mı olmuyor diyenler oldu eşime laf ednler oldu hep mahallenin pis lafçıları kayınvalideme gidip gidip sende babanne ol artık söyle çocuklara diyip kışkırtan oldu ben hiç saygızılık etmedim ama benim yerime kayınvalim cevap verdi onlara sustular ama bunlar bile insanın canını çok sıkıyor gece kafanı yastığa koyduğumda sessizce ağladığım çok oldu eşime belli etmedim hep allahıma sığındım yardım istedim bi kapı açıldı tüp bebek için oda olumsuz oldu zaten bu değerin çokta yükseleceğini sanmıyorum eşim çok ümitli olduğu için 2 gün sonra son testimi vericem bugun bile dedim 4.22in altı çıkarsa bitti negatif diye ama 5.58 arafta bıraktı bizi giderkende dua ettim allahım yoksa negatifi göster diye ama bu seferde üstü çıktı şaştım kaldım
İsyan yok Allah var gam yok nasip olmasa bu durumlar olmazdı. Hangimiz bilebilirdik ki anne olmak için bu yollardan geçeçeğizİşte sebep yok ama neden olmuyor
Aaaa öyle mi insallah o kadar uzun sürmez teşekkür ediyorumBu ilacı bıraktıktan 10 gün sonra adet görüyorsun cnm
Ben muğla da yaşıyorum doktorum milasta ali kavas izmir irenbe de yumurtam toplandı ve transferim oldu
İnşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınsımsıkı
Kahverengi lekelenme sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum canım senin test günün ne zamanKorkmana gerek yok sadece test gününü bekle dedi. Başka bişey söylemedi