-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.881
Bilmiyorum ki ama gecen ay ilk 5 mm idi diğer hafta 4 e düşmüştü bende anlamamıştım niye incelme olduğunu ondan biraz korkuyoruminşallah. Adet görmeden incelme olur mu zaten
Yok benim negatif son denememdi Ben arkadaşlara sordum Ramses salı baktiracagini söylemişti iki güne bir değil.mi diye merak ettim.Canım ben senin mesajları anlamadım.
Hamile misin ?
Kan testi verdiysen diger testi 2 gün sonra verebilirsin.
1 gün önden gidiyorum benBu gün benim de 7. Günüm oldu
Benim evdeki erken gebelik testim 3 ay öncesine aitmiş acaba ben de yapsam mi dedim skt sine bakinca vazgeçtim simdi eczaneden acaba test alip yapsam mi diyorum seni görünce umut doldum canim maşallah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin RabbimSağol canım benim ilk beta değerim 48.02 tek embriyo transferi oldum . Doktorum transferden 1 hafta sonra kan ver demişti bende öle yaptım evde de 5.ve 6.gun kaset test yaptım silik çıkmıştı
Tebrik ederim canım kötü şeyler düşünme evrene güzel mesajlar gönderelim sağlıcakla kucağına al inşallahÖlene kadar hamile olamam sanıyodum
Cok haklisin canim ama soyle düşün artık içinde guzel bir bebek var tutmuş yani oluyor guzel seyler içini nolur Ferah tut en son idrarda cikar demekki kan versen daha da iyi bir değer çıkabilir demek gibi geliyorValla dayan ya ben dayanamadım pozitif silik çizgi çıktı ama çok stres yaptım keşke hiç yapmasaydım diyorum kan verene kadar geçmiyor asla zaman. Gereksiz stres yalanci pozitif mi gerçek mi ertesi gün yapıyorsun koyulaştı mı acaba yok yok aynı gibi vs diye diye zor geçti zaman.
Canim kendimden biliyorum 10mm olduğumda climara bant verdiler . Gunde 2 estroferm ve 4 gudne 1 değişen bant kullandim bant zaten ostrobejeni kanınızda sbt tutmak için tercih ediliyor. transfer sonrasi 3 estroferm e ciktim banta devam ediyorum içiniz rahat olsun T tadella E Esra2015Evet bana da bant verdiler. Estrofem günde kaç tane içiyorsun?
Rahim kalınlığı 7.1mm yazmışlar. Transfer için Olması gereken değeri biliyor musun
Hiiçç gerilme. Olumlu düşün derin derin nefes al ver rahatlat vücudunuİnşallah kuzum benim çok gerginim bugun kan vericem
Guzel haberlerini bekliyoruz aşkım ❤İnşallah kuzum benim çok gerginim bugun kan vericem
Bende 1.5 sene önce almıştım testi. Son kullanma tarihi de yazmıyor üstünde. Yarın test yapacaktım. Her durumda çıksa da cikmasada pazartesi kan verip ilaca ya devam edip ya bırakacağım. Ondan yarın evdeki testlerden yapmaya karar verdim.Benim evdeki erken gebelik testim 3 ay öncesine aitmiş acaba ben de yapsam mi dedim skt sine bakinca vazgeçtim simdi eczaneden acaba test alip yapsam mi diyorum seni görünce umut doldum canim maşallah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim❤
Aynen kuzum onu demisrim madem erken yaptin 2 gün sonra gene yaptir artış oranına bakalim demistim 4 gün bekliycem demistin yapma bence öyle bu arada idrar testi de yaptin mi?Dün test sonucum 21 çıktı, salıyı bekleyecektim ama yarın tekrar yapıcam. Kimyasaldan korkuyorum.
Canim acile git istersen yakınsa. Ama zaten fotolarda cift çizgi cikmis masallah hamilesin iste tebrikleeeer❤Laboratuvar var evime yakın 330 tl beta dedi sonç pazartesi çıkar diyo eee ben pazartesi sağlk ocağnda ücretsiz beta baktırırım zaten yanlş çkarmı bu testler 5 tane dha test alcam yarnda yapıcam
Ayyy benim de sorma kendimi zor tutuyorum test alıp da yapmamk için . icim cok kıpır kıpır ve heyecanliyim ❤❤❤❤❤❤Maşallah maşallah ayyyy nasılda umut doluyor içim böyle güzel mesajlar görünce
Canim lutfen kendini hirpalama böyle sen 10.gun yine kan versene rica ediyorum cok pozitif hissediyorum seninle ilgiliAllah razı olsun gerçekten yorumlarınız iyi geliyor banaben bu yoldan daha önce geçtim malesef herşey çok benzer. Kimyasal olabilir ne yazık ki
Sabah erken olsa haydi dene derdim kuzum ama şimdi hcg o kadar belli olmaz idrarda sabah ilk idrarda net sonuç verir. bende 2 sene önce almıştım zamani iste gecmis , ama yarına artık ben de düşünüyorum yapmayiBende 1.5 sene önce almıştım testi. Son kullanma tarihi de yazmıyor üstünde. Yarın test yapacaktım. Her durumda çıksa da cikmasada pazartesi kan verip ilaca ya devam edip ya bırakacağım. Ondan yarın evdeki testlerden yapmaya karar verdim.
canım doğal sıkılmış nar suyu iç rahım kalınlığına iyi geliyor bilgin olsunBugün Transfer öncesi kontrol için gittim. 7 aralıkta transfer planlanıyordu ancak rahim istenen kalınlığa ulaşmamış. Estrofemi günde 6 taneye çıkardılar. Ayrıca redostim adında bir hap verdiler. Rahim kalınlığını istenen kalınlığa gelmediği için transferi iptal edilen oldu mu
Merhaba canım ben bugün regl oldum Kasım'da başlar surecim diye düşünüyordum nasip aralikmis. Allah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin . Aralık ayı topigine geçiyorum. Bekleyen herkesin sonucu pozitif olurda inşaallah sizlerde anneler topiklerine geçersiniz canlar
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28
Kasım@merry06 26 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@nesem35 35 2.ci deneme 5.ci
gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci
gün15
Kasım@1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü
gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci
gün20
KasımGulumse90 33 2.ci deneme 3.cü
gün
çiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci
gün18
Kasım@Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo24
Kasım@Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü
gün31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü
gün2
KasımA alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci
gün24
Kasım@perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü
gün1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci
gün7
Kasım@minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci
gün22
Kasım@brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29
Kasım@LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü
gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci
gün3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci
gün6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci
gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü
gün10
Kasım@Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü
gün
Çift10
Kasım@hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci
gün10
Kasım@1649y 22 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci
gün12
Kasım@Glz1 24 4.cü deneme 3.cü
gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10
Kasım@Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci
gün9
Kasım@partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü
gün
Çift18
Kasım@Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci
gün8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@cupc 24 2.ci deneme 5.ci
gün17
Kasım@gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci
gün16
Kasım@lalih022 27 2.ci deneme 5.ci
gün20
KasımSafransari 38 1.ci
deneme3.cü
gün23
Kasım@astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
Kasım@Dfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
gün4
Aralık@Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18
Kasım@ramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16
Kasım@aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6
Kasım@ellanr 30 2.ci
deneme3.cü
gün14
KasımI Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci
gün28
Kasım@tattat 32 1.ci deneme 5.ci
gün2
KasımA Ay Isigi16 28 1.ci deneme 5.ci
gün27
KasımS smu 32 4.cü deneme 5.ci
gün22
Kasım@nasinp kismet 35 1.ci deneme 5.ci
gün29
Kasım@User5li 36 5.ci
gün
çift18
Kasım@CNN Kaya 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift24
Kasım
Minübüs kullanmam gerekecek hiç cesaret edemedim hastaneye gitmeye evimin arka sokağı sağlık ocağı pazartesiye kadar bekliyim dedim kan vermek için inşallah test yanlış değildir tedirginlikler hiç bitmiyormuşCanim acile git istersen yakınsa. Ama zaten fotolarda cift çizgi cikmis masallah hamilesin iste tebrikleeeer❤
Askim belliydi cift çizgi normal kaset testti dimi senin erken gebelik testi degildi dimi? Tamam pazartesi sabahtan hemen kan ver saglikla haberlerini alalim ınsallah ❤Minübüs kullanmam gerekecek hiç cesaret edemedim hastaneye gitmeye evimin arka sokağı sağlık ocağı pazartesiye kadar bekliyim dedim kan vermek için inşallah test yanlış değildir tedirginlikler hiç bitmiyormuş