2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sağol canım benim ilk beta değerim 48.02 tek embriyo transferi oldum . Doktorum transferden 1 hafta sonra kan ver demişti bende öle yaptım evde de 5.ve 6.gun kaset test yaptım silik çıkmıştı
Benim evdeki erken gebelik testim 3 ay öncesine aitmiş acaba ben de yapsam mi dedim skt sine bakinca vazgeçtim simdi eczaneden acaba test alip yapsam mi diyorum seni görünce umut doldum canim maşallah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim

Cok haklisin canim ama soyle düşün artık içinde guzel bir bebek var tutmuş yani oluyor guzel seyler içini nolur Ferah tut en son idrarda cikar demekki kan versen daha da iyi bir değer çıkabilir demek gibi geliyor masallah diyelim

Evet bana da bant verdiler. Estrofem günde kaç tane içiyorsun?
Rahim kalınlığı 7.1mm yazmışlar. Transfer için Olması gereken değeri biliyor musun
Canim kendimden biliyorum 10mm olduğumda climara bant verdiler . Gunde 2 estroferm ve 4 gudne 1 değişen bant kullandim bant zaten ostrobejeni kanınızda sbt tutmak için tercih ediliyor. transfer sonrasi 3 estroferm e ciktim banta devam ediyorum içiniz rahat olsun T tadella E Esra2015

Bende 1.5 sene önce almıştım testi. Son kullanma tarihi de yazmıyor üstünde. Yarın test yapacaktım. Her durumda çıksa da cikmasada pazartesi kan verip ilaca ya devam edip ya bırakacağım. Ondan yarın evdeki testlerden yapmaya karar verdim.

Laboratuvar var evime yakın 330 tl beta dedi sonç pazartesi çıkar diyo eee ben pazartesi sağlk ocağnda ücretsiz beta baktırırım zaten yanlş çkarmı bu testler 5 tane dha test alcam yarnda yapıcam
Canim acile git istersen yakınsa. Ama zaten fotolarda cift çizgi cikmis masallah hamilesin iste tebrikleeeer❤

Allah razı olsun gerçekten yorumlarınız iyi geliyor bana ben bu yoldan daha önce geçtim malesef herşey çok benzer. Kimyasal olabilir ne yazık ki
Canim lutfen kendini hirpalama böyle sen 10.gun yine kan versene rica ediyorum cok pozitif hissediyorum seninle ilgili

Sabah erken olsa haydi dene derdim kuzum ama şimdi hcg o kadar belli olmaz idrarda sabah ilk idrarda net sonuç verir. bende 2 sene önce almıştım zamani iste gecmis , ama yarına artık ben de düşünüyorum yapmayi ❤ dualarim seninle kuzum

canım doğal sıkılmış nar suyu iç rahım kalınlığına iyi geliyor bilgin olsun

Merhaba canım ben bugün regl oldum Kasım'da başlar surecim diye düşünüyordum nasip aralikmis. Allah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin . Aralık ayı topigine geçiyorum. Bekleyen herkesin sonucu pozitif olurda inşaallah sizlerde anneler topiklerine geçersiniz canlar

Canim acile git istersen yakınsa. Ama zaten fotolarda cift çizgi cikmis masallah hamilesin iste tebrikleeeer❤
Minübüs kullanmam gerekecek hiç cesaret edemedim hastaneye gitmeye evimin arka sokağı sağlık ocağı pazartesiye kadar bekliyim dedim kan vermek için inşallah test yanlış değildir tedirginlikler hiç bitmiyormuş

Askim belliydi cift çizgi normal kaset testti dimi senin erken gebelik testi degildi dimi? Tamam pazartesi sabahtan hemen kan ver saglikla haberlerini alalim ınsallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…