2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yoğun tedaviye geçelim dedi doktor. Bantı 2 günde bir değiştir dediler. Estrofemi günde 6 defa alacağım.
Salı kontrole gideceğim bakalım ne kadar kalınlaşma olacak

Ah iğneler inşallah sonu güzel olacak
İnşallah
Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Canim yanma batma gibi bisi varsa kork ama böyle akıntı ise normal gibi geliyor o yuzden korkma sen sakin
Ortaya karışık haldeyim
Bende varım 24 Kasım transfer oldum.8 Aralık test günüm hadi hayırlısı
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hoşgeldin
Arkadaşlar selam transferden 8 gün sonra ilk test sonucum 33 idi. 2 gün sonra tekrar test verdim. Sonuç 56 çıkmış. İyi mi kötü yorum yapabilir misiniz? Kafam karışık.
İyi bence canım hayırla ilerlesin inşallah sende hoşgeldin
Galiba hamileyim
Sabah neşesi oldun bana hoşgeldin anniş hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Sen bugün nasılsın canım ?
Bende orta halliyim regli olacak gibi şişlik ağrı var kanımda kasıklarıma değilde bacaklarıma bıcak sağlanıyor saki bütün vücudum kırılıyor resmen
Ayyy benim de sorma kendimi zor tutuyorum test alıp da yapmamk için . icim cok kıpır kıpır ve heyecanliyim ❤❤❤❤❤❤
İnşallah darısı sana olsun canım sendende gelsin hayırlı haberler
Hakkında hayırlısı olsun canım geçen gün fark ettim yazını diğer grupta inşallah bu defa olur sorunsuz ilerlesin
Kızlar transferin 7. Günü bugün ve lekelenme var çok az kırmızı pembe tonlarında, bunun üzerine erken gebelik testi yaptım bildiğin negatif,
Hakkında hayırlısı olsun cnm

Benim de dün bacaklarim çok sızladı canım. Gece de hissettim ağrıyı.
Kendimizi çok dinledigimizden bu sıra, her şeyi hissediyoruz normal zamanda hissetmeyecegimiz şeyleri bile

Benim de dün bacaklarim çok sızladı canım. Gece de hissettim ağrıyı.
Kendimizi çok dinledigimizden bu sıra, her şeyi hissediyoruz normal zamanda hissetmeyecegimiz şeyleri bile
Öyle gerçekten Allah yardım etsin ne yapalım nasibimizde varsa erde olsa geçte olsa bizi bulur inşallah ben boşlukta gibiyim birazda dengesiz

Bu iğneyi ilk defa gördüm bende transferden sonra bundan istiyim kalçadan olduğu için vurunmaya gidip gelmesi çok zor oluyor transfer sonrası

Bu iğneyi ilk defa gördüm bende transferden sonra bundan istiyim kalçadan olduğu için vurunmaya gidip gelmesi çok zor oluyor transfer sonrası
Canım afedersin kalçamda yuvarlak yuvarlak apse oluştu baya birde ben evimin orda her zaman ev doktoruna gidemiyom doktorumda mecbur değiştirdi günde 2 tane vurulacak
Bir tane de oksapar hele bakalım hayırlısı olsun

Sağol canım Allâh razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başina❤ değerim düşük olduğu için pek bi sevinemedim yarın tekrar kan vereceğim bakalım hayırlısı

Geç oldu biraz kusura bakma bana 450ml lik veriyorlardı her seferinde 450ml 3000₺ idi 900ml 6000 normal yani aynı şeye denk geliyor :)

Reactions: ztt
Merhaba, 26 Kasım da 3.gün embriyosu cift yumurta.. transfer oldum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 aşılama oldum. Sonrasında kendimiz 1 senedir aralıklı olarak korunmadık. Fakat olmadı. Bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Bugün 6. Günüm.. idrar testi yaptım dayanamadım. sonuç Negatif .. doktorum 12.gün yapmamı söyledi. kafam karıştı çok üzüldüm. Benim gibi yaşayan var mı? Sonradan pozitif olan? Erken mi yaptım

Cok sevindim canim hayirli olsun insallah kucagina almakta nasip olur bende 4 kasimda trasfer oldum aramizda 1 gun var ama ben cuma gidicem kalp atisi icin seni duyduktan sonra ben cumaya kadar nasil sabredicem

Bence erken canim benim gununu bekle insallah bebisin seninledir

3.cü gün embriyosu için çok erken

Canım erken sanırım üzülme.
Aslında stres olmamak için bu kadar erken test yapılmasa iyi olur ama heyecana yenik düşülüyor. Bu günden sonra her gün yap istersen 10. Gün de kannverirsin olup olmadigi kesin belli olur.

Cok sevindim canim hayirli olsun insallah kucagina almakta nasip olur bende 4 kasimda trasfer oldum aramizda 1 gun var ama ben cuma gidicem kalp atisi icin seni duyduktan sonra ben cumaya kadar nasil sabredicem
canım sabır et inşallah sağlıklı şekilde sende duyarsın Allahım herkesin yüzüne baksın bu yoldaki herkes inşallah sonunda mutlu haberler alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…