-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.921
Korkmayın. İncelme olmaz inşallah bu ay peş peşe transferlerimizi olalım güzel haberi alalım inşallahBilmiyorum ki ama gecen ay ilk 5 mm idi diğer hafta 4 e düşmüştü bende anlamamıştım niye incelme olduğunu ondan biraz korkuyorum
5. Gün canımkaçıncı gün embriyosu
Yoğun tedaviye geçelim dedi doktor. Bantı 2 günde bir değiştir dediler. Estrofemi günde 6 defa alacağım.
İnşallahAh iğnelerinşallah sonu güzel olacak
Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif❤ salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi
Ortaya karışık haldeyimCanim yanma batma gibi bisi varsa kork ama böyle akıntı ise normal gibi geliyor o yuzden korkma sen sakin❤
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hoşgeldinBende varım 24 Kasım transfer oldum.8 Aralık test günüm hadi hayırlısı
İyi bence canım hayırla ilerlesin inşallah sende hoşgeldinArkadaşlar selam transferden 8 gün sonra ilk test sonucum 33 idi. 2 gün sonra tekrar test verdim. Sonuç 56 çıkmış. İyi mi kötü yorum yapabilir misiniz? Kafam karışık.
Sabah neşesi oldun bana hoşgeldin annişGaliba hamileyim
Bende orta halliyim regli olacak gibi şişlik ağrı var kanımda kasıklarıma değilde bacaklarıma bıcak sağlanıyor saki bütün vücudum kırılıyor resmenSen bugün nasılsın canım ?
İnşallah darısı sana olsun canım sendende gelsin hayırlı haberlerAyyy benim de sorma kendimi zor tutuyorum test alıp da yapmamk için . icim cok kıpır kıpır ve heyecanliyim ❤❤❤❤❤❤
Hakkında hayırlısı olsun canım geçen gün fark ettim yazını diğer grupta inşallah bu defa olur sorunsuz ilerlesinMerhaba canım ben bugün regl oldum Kasım'da başlar surecim diye düşünüyordum nasip aralikmis. Allah'ım hepimize isteyen herkese sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin . Aralık ayı topigine geçiyorum. Bekleyen herkesin sonucu pozitif olurda inşaallah sizlerde anneler topiklerine geçersiniz canlar
Hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar transferin 7. Günü bugün ve lekelenme var çok az kırmızı pembe tonlarında, bunun üzerine erken gebelik testi yaptım bildiğin negatif,
Benim de dün bacaklarim çok sızladı canım. Gece de hissettim ağrıyı.İnşallah
Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ortaya karışık haldeyim
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hoşgeldin
İyi bence canım hayırla ilerlesin inşallah sende hoşgeldin
Sabah neşesi oldun bana hoşgeldin annişhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende orta halliyim regli olacak gibi şişlik ağrı var kanımda kasıklarıma değilde bacaklarıma bıcak sağlanıyor saki bütün vücudum kırılıyor resmen
İnşallah darısı sana olsun canım sendende gelsin hayırlı haberler
Hakkında hayırlısı olsun canım geçen gün fark ettim yazını diğer grupta inşallah bu defa olur sorunsuz ilerlesin
Hakkında hayırlısı olsun cnm
Öyle gerçekten Allah yardım etsin ne yapalım nasibimizde varsa erde olsa geçte olsa bizi bulur inşallahBenim de dün bacaklarim çok sızladı canım. Gece de hissettim ağrıyı.
Kendimizi çok dinledigimizden bu sıra, her şeyi hissediyoruz normal zamanda hissetmeyecegimiz şeyleri bile
benım ılk gebelığimde erken gebelık testınde çıkmamıştı canım5.gun embrıyosuydu normal gebelıkte çıktı o yuzden takılma en garantısı kan esti5. Gün canım
Bende orta halliyim regli olacak gibi şişlik ağrı var kanımda kasıklarıma değilde bacaklarıma bıcak sağlanıyor saki bütün vücudum kırılıyor resmen
[/QUOTE
Merhaba canım bacak ağrısı bende de olmuştu inşallah tutunma belirtisidir çok çok dikkat edin
Bu iğneyi ilk defa gördüm bende transferden sonra bundan istiyim kalçadan olduğu için vurunmaya gidip gelmesi çok zor oluyor transfer sonrasıHerkese merhaba arkadaşlar çok şükür bugün kalp atşımızı da duyduk Allahım böyle güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin
Bebeğin boyu 0.79 cm dedi doktor 6+5 günlük dedi benim regl hesaplamama göre 6+6 bence iyi uyumlu
Progestan dex başladı doktorum
Ampul olanı vurdurmaya yerim yoktu
Canım afedersin kalçamda yuvarlak yuvarlak apse oluştu baya birde ben evimin orda her zaman ev doktoruna gidemiyom doktorumda mecbur değiştirdi günde 2 tane vurulacakBu iğneyi ilk defa gördüm bende transferden sonra bundan istiyim kalçadan olduğu için vurunmaya gidip gelmesi çok zor oluyor transfer sonrası
Sağol canım Allâh razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başina❤İnşallah
Ayyy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ortaya karışık haldeyim
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah hoşgeldin
İyi bence canım hayırla ilerlesin inşallah sende hoşgeldin
Sabah neşesi oldun bana hoşgeldin annişhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah darısı sana olsun canım sendende gelsin hayırlı haberler
Hakkında hayırlısı olsun canım geçen gün fark ettim yazını diğer grupta inşallah bu defa olur sorunsuz ilerlesin
Hakkında hayırlısı olsun cnm
Geç oldu biraz kusura bakma bana 450ml lik veriyorlardı her seferinde 450ml 3000₺ idi 900ml 6000 normal yani aynı şeye denk geliyor :)Sağ ol canım, bende ilaçlar çok pahalı grlince bu kadar yeter belki diye düşünmüşüm, hadi hayırlısı artık, gonal f 900 ne kadara aldınız? Benden bir tanesi için 6000 a yakın söyledi, heryerde aynıdır de mi
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28
Kasım@merry06 26 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@nesem35 35 2.ci deneme 5.ci
gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci
gün15
Kasım@1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü
gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci
gün20
Kasım@cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü
gün
çiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci
gün18
Kasım@Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo24
Kasım@Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü
gün31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü
gün2
Kasım@alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci
gün24
Kasım@perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü
gün1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci
gün7
Kasım@minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci
gün22
Kasım@brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29
Kasım@LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
KasımE Elbaykrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü
gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
KasımM mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci
gün3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci
gün6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci
gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü
gün10
Kasım@Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü
gün
Çift10
Kasım@hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci
gün10
Kasım@1649y 22 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci
gün12
Kasım@Glz1 24 4.cü deneme 3.cü
gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10
Kasım@Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci
gün9
Kasım@partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü
gün
Çift18
Kasım@Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci
gün8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@cupc 24 2.ci deneme 5.ci
gün17
Kasım@gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci
gün16
Kasım@lalih022 27 2.ci deneme 5.ci
gün20
KasımSafransari 38 1.ci
deneme3.cü
gün23
Kasım@astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
Kasım@Dfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
gün4
Aralık@Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18
Kasımramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16
Kasım@aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6
Kasım@ellanr 30 2.ci
deneme3.cü
gün14
Kasım@Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci
gün28
KasımK kasimannesi 32 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@Ay Isigi16 28 1.ci deneme 5.ci
gün27
KasımS smu 32 4.cü deneme 5.ci
gün22
Kasım@nasinp kismet 35 1.ci deneme 5.ci
gün29
Kasım@User5li 36 5.ci
gün
çift18
Kasım@CNN Kaya 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift24
Kasım31 1.ci deneme 3.gün çift 26 kasım
Cok sevindim canim hayirli olsun insallah kucagina almakta nasip olur bende 4 kasimda trasfer oldum aramizda 1 gun var ama ben cuma gidicem kalp atisi icin seni duyduktan sonra ben cumaya kadar nasil sabredicemHerkese merhaba arkadaşlar çok şükür bugün kalp atşımızı da duyduk Allahım böyle güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin
Bebeğin boyu 0.79 cm dedi doktor 6+5 günlük dedi benim regl hesaplamama göre 6+6 bence iyi uyumlu
Progestan dex başladı doktorum
Ampul olanı vurdurmaya yerim yoktu
Bence erken canim benim gununu bekle insallah bebisin seninledirMerhaba, 26 Kasım da 3.gün embriyosu cift yumurta.. transfer oldum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 aşılama oldum. Sonrasında kendimiz 1 senedir aralıklı olarak korunmadık. Fakat olmadı. Bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Bugün 6. Günüm.. idrar testi yaptım dayanamadım. sonuç Negatif .. doktorum 12.gün yapmamı söyledi. kafam karıştı çok üzüldüm. Benim gibi yaşayan var mı? Sonradan pozitif olan? Erken mi yaptım
3.cü gün embriyosu için çok erkenMerhaba, 26 Kasım da 3.gün embriyosu cift yumurta.. transfer oldum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 aşılama oldum. Sonrasında kendimiz 1 senedir aralıklı olarak korunmadık. Fakat olmadı. Bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Bugün 6. Günüm.. idrar testi yaptım dayanamadım. sonuç Negatif .. doktorum 12.gün yapmamı söyledi. kafam karıştı çok üzüldüm. Benim gibi yaşayan var mı? Sonradan pozitif olan? Erken mi yaptım
Canım erken sanırım üzülme.Merhaba, 26 Kasım da 3.gün embriyosu cift yumurta.. transfer oldum. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 aşılama oldum. Sonrasında kendimiz 1 senedir aralıklı olarak korunmadık. Fakat olmadı. Bizde tüp bebek denemeye karar verdik. Bugün 6. Günüm.. idrar testi yaptım dayanamadım. sonuç Negatif .. doktorum 12.gün yapmamı söyledi. kafam karıştı çok üzüldüm. Benim gibi yaşayan var mı? Sonradan pozitif olan? Erken mi yaptım
canım sabır et inşallah sağlıklı şekilde sende duyarsın Allahım herkesin yüzüne baksın bu yoldaki herkes inşallah sonunda mutlu haberler alırCok sevindim canim hayirli olsun insallah kucagina almakta nasip olur bende 4 kasimda trasfer oldum aramizda 1 gun var ama ben cuma gidicem kalp atisi icin seni duyduktan sonra ben cumaya kadar nasil sabredicem