2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah tutunmuştur kuzum. Haklısın biraz erken ama İşte daha önceki olumsuz deneyimler beni biraz strese soktu ama azıcık kendime geldim eşim sağolsun bana çok destek oluyor.

Benim olmuştu opudan 2 ay sonra gel demisti gittim hem rahim istenilen gibi kalinlasmadi hem de 3.pattern yoktu. Biraz ara vermekte fayda var

Merhaba. Aynı durumdayız Hemşirem bana 10. Gün kan testi yapabilirsin demişti. İdrar testinde emin değilim ama erken yapan arkadaşlar var
İnşallah olumlu sonuçlanır çok heyecanlıyım hep pozitif düşünüyorum inşallah Allah’ın izniyle olacak. Sizde sonucunuzu yazarsanız çok mutlu olurum inşallah hepsi sağlıkla tutunur

Sağol canım benim ilk beta değerim 48.02 tek embriyo transferi oldum . Doktorum transferden 1 hafta sonra kan ver demişti bende öle yaptım evde de 5.ve 6.gun kaset test yaptım silik çıkmıştı

Benim 2 ay iptal oldu canım bu ay estrofem ve bant kullandım 10mm oldu 1 haftadır kontrole gitmedim 5 Aralık transfer günüm inş incelme olmamıştır

Arkadaşlar selam transferden 8 gün sonra ilk test sonucum 33 idi. 2 gün sonra tekrar test verdim. Sonuç 56 çıkmış. İyi mi kötü yorum yapabilir misiniz? Kafam karışık.
Güzel artık var sende testini erken yapmışsın o yüzden çok normal tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın

Güzel artık var sende testini erken yapmışsın o yüzden çok normal tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın
Dayanırım 1 testim vsrdi evde onu bulamadım kan testi için de zaten 13.gun verecekmişim sabırla bekliycem
Valla dayan ya ben dayanamadım pozitif silik çizgi çıktı ama çok stres yaptım keşke hiç yapmasaydım diyorum kan verene kadar geçmiyor asla zaman. Gereksiz stres yalanci pozitif mi gerçek mi ertesi gün yapıyorsun koyulaştı mı acaba yok yok aynı gibi vs diye diye zor geçti zaman.

Benim 2 ay iptal oldu canım bu ay estrofem ve bant kullandım 10mm oldu 1 haftadır kontrole gitmedim 5 Aralık transfer günüm inş incelme olmamıştır
Evet bana da bant verdiler. Estrofem günde kaç tane içiyorsun?
Rahim kalınlığı 7.1mm yazmışlar. Transfer için Olması gereken değeri biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…