- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.861
İnşallah kuzum benim çok gerginim bugun kan vericemDualarım seninleinşallah güzel haberini alıcaz burda hep beraber
Test mi yaptınGaliba hamileyim
Canım ben senin mesajları anlamadım.Kızlar test sonucu pozitif olanlar bir daha nezaman test yapacaksınız ikigune bir mi?
Dün test sonucum 21 çıktı, salıyı bekleyecektim ama yarın tekrar yapıcam. Kimyasaldan korkuyorum.Kızlar test sonucu pozitif olanlar bir daha nezaman test yapacaksınız ikigune bir mi?
Korkma canım çok güzel değerin.Dün test sonucum 21 çıktı, salıyı bekleyecektim ama yarın tekrar yapıcam. Kimyasaldan korkuyorum.
Tebrik ederim canım. Sağlıcakla kucağına al5. Gün embriyosu 5aa çift transfer 8. Gün test yaptm böyle çıktı
Evet pazartesi verin kan sen iyisi.Laboratuvar var evime yakın 330 tl beta dedi sonç pazartesi çıkar diyo eee ben pazartesi sağlk ocağnda ücretsiz beta baktırırım zaten yanlş çkarmı bu testler 5 tane dha test alcam yarnda yapıcam
Sen bugün nasılsın canım ?Maşallah maşallah ayyyy nasılda umut doluyor içim böyle güzel mesajlar görünce
Allah razı olsun gerçekten yorumlarınız iyi geliyor banaKorkma canım çok güzel değerin.
Maşallah maşallah
Rabbim korktiguna ugratmasin canım.Allah razı olsun gerçekten yorumlarınız iyi geliyor banaben bu yoldan daha önce geçtim malesef herşey çok benzer. Kimyasal olabilir ne yazık ki
Canım benim doktor en az 7 olmasını beklerim 7 altı olursa iptal ederim demiştiEvet bana da bant verdiler. Estrofem günde kaç tane içiyorsun?
Rahim kalınlığı 7.1mm yazmışlar. Transfer için Olması gereken değeri biliyor musun