- 19 Kasım 2020
- 138
- 147
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.241
İnşallah canım sakın korkma kendini o büyülü anın akışına bırak ve pozitif ol ekranda görülüyormuş konurken bence cok güzel bi an hiç korkma canımKızlar merhaba bende 12 kasım pazar günü transfer olacağım inşallah. Çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum, inşallah güzel sonuçlar alırız
Korkmayın güzel düşünün güzel olsun işlem korkutucu değil zaten siz sadece stres yapmayınKızlar merhaba bende 12 kasım pazar günü transfer olacağım inşallah. Çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum, inşallah güzel sonuçlar alırız
Yaa desteğin için çok teşekkür ederimİnşallah canım sakın korkma kendini o büyülü anın akışına bırak ve pozitif ol ekranda görülüyormuş konurken bence cok güzel bi an hiç korkma canım
İşlemden korkmuyorum alıştım artık daha fazla ne olabir ki diyorum sadeceKorkmayın güzel düşünün güzel olsun işlem korkutucu değil zaten siz sadece stres yapmayın
Amin inşallah güzel sonularimizi paylasiriz. Sizin kac yumurta toplandi kac tame embriyo olustu acabaBenim de cuma günü 10 kasımda transferim var Allah bize de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Allah seniİşlemden korkmuyorum alıştım artık daha fazla ne olabir ki diyorum sadeceben pozitif sonuc alamamaktan korkuyorum
Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüze inşallahBenim de cuma günü 10 kasımda transferim var Allah bize de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Amin canımSağolasın sabah uyandım mesajını gördüm yapmadım geri yoksa gece uyurken sabah yaparım dedim inşallah önümüzdeki günler yaparım güzel sonuçlar alırım
Amin canım rabbim yüzünü güldürsün inşallahKızlar merhaba bende 12 kasım pazar günü transfer olacağım inşallah. Çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum, inşallah güzel sonuçlar alırız
Rabbim sesini duysun yüzünü güldürsün inşallahBenim de cuma günü 10 kasımda transferim var Allah bize de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Canim benim doktorum Sivas Medicana da bende sivastayim ama yumurta toplama islemini kayseri acıbademde yapti orada calisiyorum tüp bebek konusunda dedi transfer icin yine kayseriye gidecegim. Ama dr konusunda çok sansliyimAmin canım rabbim yüzünü güldürsün inşallahHangi hastanede tedavi oluyorsun
Bir an önce öğrenmek istiyorum içim içime sığmıyor ama negatifi görünce üzüldüm silik de olsa çıkar demiştimÇok erken neden acele ettin bu kadar
Hayırlı olsun canım onemli olan doktor hasta ilişkisi hangi hastane olursa olsunCanim benim doktorum Sivas Medicana da bende sivastayim ama yumurta toplama islemini kayseri acıbademde yapti orada calisiyorum tüp bebek konusunda dedi transfer icin yine kayseriye gidecegim. Ama dr konusunda çok sansliyim
İdrar testi için üzülme sakın çok insan burda idrarda negatif kanda pozitif görmüş üzme kendiniBir an önce öğrenmek istiyorum içim içime sığmıyor ama negatifi görünce üzüldüm silik de olsa çıkar demiştim
Teşekkürler kuzum transfer olan kızlar okuyun faydasını görün inşallahKızlar bu esmaları okuyun inşallah şifa olurEki Görüntüle 3330948
Ama çok çok erken en az 7 8 gün beklemek gerek erken gebelik testi için üzülüp stres yapma kendine boş yere bekle lütfenBir an önce öğrenmek istiyorum içim içime sığmıyor ama negatifi görünce üzüldüm silik de olsa çıkar demiştim
Pcosluyum 12 yumurta toplandı 7 embriyomuz var. Sizin durum nasıl?Amin inşallah güzel sonularimizi paylasiriz. Sizin kac yumurta toplandi kac tame embriyo olustu acaba
Bende hafif pcosluyum yumurtaliklarim tedaviye gec cevap veriyor ama. 5 yumurta toplandi 5 tane dondurulmus 5.gün embriyomuz varPcosluyum 12 yumurta toplandı 7 embriyomuz var. Sizin durum nasıl?