- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.301
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinCanım iyi düşün iyi olalım lütfen canım benimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinCanım iyi düşün iyi olalım lütfen canım benimmm
Ben, progesten 200 vajinal tablet prolutex iğne göbekten estrofem ecopirin prednol kullanıyorum transferden önce başladım hala devam ediyorum doktor bırak diyene kadar. Opudan öncede gonalf 900 kullandım ondan sonra cetrotide kullandım bunlar göbekten iğne bu arada yumurtalar büyüsün gelişsin dye opudan bir gün öncede ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 tane ertesi gün de ölü oldum zaten oludan sonra da dostinex kullandım bide Yasmin kullandım 2 ay rahim dinlendirme oldu bende Ağustos da opu oldum ben ama kişiden kişiye değişiyor ilaç vs tedavi yöntemi herkesin bünyesi farklı çünkü canımAnladım canım transfer den önce hangi ilacı kullandın bende şimdi tüp bebek için başka şehire gideceğiz o yüzden rapor falan aldık yarın gideceğiz inşallah araştırıyorum canım
Valla aynı ya benim belirtiler göğüsler hassas kasık ağrım var birazdan iğne yapicam iğneden sonra daha fazla kasık ağrısı yaşıyorum yaSende biseyler varmiydi canım nasildin buqun
İnşallah hepimiz istediğimiz güzel sonuçları alırız ovulasyon testi ile yaptım ya ondan biraz kafam karıştı bir kaç yerde ovulasyon testi ile gebelik öğrenildiğini okumuştumİnşallah hayırla ilerler cnm silik bile çıksa pozitif diye biliyorum ama sen bence kan var gününde canım tekrar
Aynen canım bekle derim ama insan bekleyemiyor gerçekten umarım güzel haberlerle gelirsin yarın bize
Anladım canım kaçtane yumurtan var
Toplam 10 tane iyi kalite dedi doktorumAynen canım bekle derim ama insan bekleyemiyor gerçekten umarım güzel haberlerle gelirsin yarın bize
Anladım canım kaçtane yumurtan var
Belki hayra işarettirİnşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Doğrudur kuzum inşallah bakalım yarın bana ne verecek ne diyecek transfer günü belli olacak mı hayırlı zaman hayırlı haberler alalım inşallahBen, progesten 200 vajinal tablet prolutex iğne göbekten estrofem ecopirin prednol kullanıyorum transferden önce başladım hala devam ediyorum doktor bırak diyene kadar. Opudan öncede gonalf 900 kullandım ondan sonra cetrotide kullandım bunlar göbekten iğne bu arada yumurtalar büyüsün gelişsin dye opudan bir gün öncede ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 tane ertesi gün de ölü oldum zaten oludan sonra da dostinex kullandım bide Yasmin kullandım 2 ay rahim dinlendirme oldu bende Ağustos da opu oldum ben ama kişiden kişiye değişiyor ilaç vs tedavi yöntemi herkesin bünyesi farklı çünkü canım
Kaç gğn kaldı canım normalde test gününeİnşallah hepimiz istediğimiz güzel sonuçları alırız ovulasyon testi ile yaptım ya ondan biraz kafam karıştı bir kaç yerde ovulasyon testi ile gebelik öğrenildiğini okumuştum
Ay heyecan yaptım hayra dönsün canımmmmValla aynı ya benim belirtiler göğüsler hassas kasık ağrım var birazdan iğne yapicam iğneden sonra daha fazla kasık ağrısı yaşıyorum ya
Ay inşallah yavrum inşallahBelki hayra işarettir
Benimde adet sancısı qibi aqrilarim var bide belim çok aqriyo şuanValla aynı ya benim belirtiler göğüsler hassas kasık ağrım var birazdan iğne yapicam iğneden sonra daha fazla kasık ağrısı yaşıyorum ya
Göğüs hassasiyeti varmıBenimde adet sancısı qibi aqrilarim var bide belim çok aqriyo şuan
Sakin ol canım ilk önce kafan rahat olsun gerisi halolur ya ne kdr stres yaparsan okdr kötü oluyor ben transfer de okdr rahattım ki doktorum çok iyi ya müzik filan açtık sohbet muhabbet ettik selfi filan çekindiler yanımda okdr rahattım vallaDoğrudur kuzum inşallah bakalım yarın bana ne verecek ne diyecek transfer günü belli olacak mı hayırlı zaman hayırlı haberler alalım inşallah
Ay ne güzel canım tek mi oldu cnm transferim çift miSakin ol canım ilk önce kafan rahat olsun gerisi halolur ya ne kdr stres yaparsan okdr kötü oluyor ben transfer de okdr rahattım ki doktorum çok iyi ya müzik filan açtık sohbet muhabbet ettik selfi filan çekindiler yanımda okdr rahattım valla
Ben boyutlarını büyütüyor diye biliyorum ama sayıya etkisi varmı bilmiyorum kuzumKızlar bu yumurta geliştiriciler, yumurta sayısına mi etkisi oluyir kalitesine mi
İnşallah canım çokta aşırıya kaçma dikkat etKoşarak nar aldım geldim rahim kalınlığına inşallah faydası olur canlar
Var var kol altıma doqru aqri varGöğüs hassasiyeti varmı
Yanlış değilsem aslında ikisine de etki ediyorKızlar bu yumurta geliştiriciler, yumurta sayısına mi etkisi oluyir kalitesine mi