2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Biz eşimle buqün qörusebildik ablamdayiz ikimizde korkudan o bı koltukta ben bı koltukta uyuyoruz

Bizimki o niyetle yapmış arkadaşının arkadaşı oldu kendilerinde çift embriyo transferi yapmış bitanesi tutmamış diqeri tutmuş şu anda 4 ay
Eşime bıraz önce dedim sence biri mi tutcak yoksa ikiside mi biri tutucak dedi öyle hissediyorum dedi ama ben ikisininde tutucagini düşünüyorum bakalım kader kismet

Herkese merhaba 3 Kasım da 5 nci gün embriyosu transferim oldu bir tane
Acaba idrar testi yapsam yarın sabah çıkar mı
Olumlu sonuç alanlar 5 gün embriyosu ne zaman idrarda çıktı
Bence çok erken canım bende 2 Kasım'da dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer oldum beklemedeyim kan testi yapicam idrar yapma bence

26 yaşındayım 2. Denemem 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek nasipse net gün belli değil henüz Kasım ayı içinde

Merabalar ben de cuma günü Allah ın izniyle transfer olacam. Ama hocam bana rahimde sıvı birikmiş dedi ne sıvısı olduğunu oda bilmiyor. Eğer böyle olursa sonra ki aya kalacağını söyledi

Merhaba kızlar nasılsınız ben hafta sonu memleketteydim hiç yazamadım transfer olanlar nasılsınız degişiklik hissedşyor musunuz
Bizler iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Herkese merhaba 3 Kasım da 5 nci gün embriyosu transferim oldu bir tane
Acaba idrar testi yapsam yarın sabah çıkar mı
Olumlu sonuç alanlar 5 gün embriyosu ne zaman idrarda çıktı
Henüz test yapmanız için çok erken 8 9 gün olsun öyle test yapın bence
Bende olmadım Ya Canım sıkkın
Nasipten öteye yol yokmuş anlıyor insan
26 yaşındayım 2. Denemem 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek nasipse net gün belli değil henüz Kasım ayı içinde
Merhaba hoşgeldin hadi darısı güzel haberlere hangi merkezdesin
Merabalar ben de cuma günü Allah ın izniyle transfer olacam. Ama hocam bana rahimde sıvı birikmiş dedi ne sıvısı olduğunu oda bilmiyor. Eğer böyle olursa sonra ki aya kalacağını söyledi
İnşallah düşündükleri olmaz ve tedavin aksamaz çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…