- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.221
İyi demişsin bizimkide tanınmak için yapiyo kendisi çift yapiyo ben transfer anında syledim çekindim biraz zaten iki embriyo transferi yapcam dediBana tek koyalım riskli dedi ben iki tane istedim kırmadı beni
Hiç tercih etmiyor kimse onları ben araştırdım baya bı milletin parasını alıyorlarmış ilgilenmiyorlarmisBen birkere irenbeye qeldim yaşınız küçük dedi sonra tavmergene qelcektim eşim istemedi en son burada yaptirdik
Biri tutmazda belki diğeri tutar diye istedim ya inşallah ikiside tutar ikiz istiyorm zatenİyi demişsin bizimkide tanınmak için yapiyo kendisi çift yapiyo ben transfer anında syledim çekindim biraz zaten iki embriyo transferi yapcam dedi
Biz eşimle buqün qörusebildik ablamdayiz ikimizde korkudan o bı koltukta ben bı koltukta uyuyoruzZaten bu süreçte yatma ya ne olur ne olmaz benimki gece 3 4 kere beni kontrol ediyor üstümü filan çok açıyorum sürekli bide yatağın yasa ucuna gitmiş diyo elim kolum karnına gelir hahahaha garibim nasıl heyecanliyim
Bizimki o niyetle yapiyo eşimin arkadaşı vesile oldu kendilerinede çift embriyo transferi yapmış bitanesi tutmamış diqeri tutmuş şuan 4 aylıkBiri tutmazda belki diğeri tutar diye istedim ya inşallah ikiside tutar ikiz istiyorm zaten
Hahahah hadi ya neyse az kaldı kavusrsunuz Allah nasip ederse bı kucağına alda ondan sonra bol bol yatarsıniz yanyanaBiz kardeşlikle buqün qörus edebildik ablamdayız ikimizde korkudan o bi koltukta ben bi koltukta uyumuz
Eşime bıraz önce dedim sence biri mi tutcak yoksa ikiside mi biri tutucak dedi öyle hissediyorum dedi ama ben ikisininde tutucagini düşünüyorum bakalım kader kismetBizimki o niyetle yapmış arkadaşının arkadaşı oldu kendilerinde çift embriyo transferi yapmış bitanesi tutmamış diqeri tutmuş şu anda 4 ay
Valla öyle yavrum o önemli deqil Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar versin hepimize çok qüzel olucak inşallah herşeyHahahah hadi ya neyse az kaldı kavusrsunuz Allah nasip ederse bı kucağına alda ondan sonra bol bol yatarsıniz yanyana
Ve imkide ikisi tutacak diyo hep ikiz istiyorduk hayırlısı inşallah bendende hiç umut yokEşime bıraz önce dedim sence biri mi tutcak yoksa ikiside mi biri tutucak dedi öyle hissediyorum dedi ama ben ikisininde tutucagini düşünüyorum bakalım kader kismet
InsaAllah gecerde cok ıyı anlıyorum o şişkinliği agrıyuÇıkabiliyorum canım sana da çok geçmiş olsun paroldan sonra baya hafifledi ağrılarım ama tamamen geçmedi ne yazıkki buna şükür diyorum
Amin canımHmmm hastanemiz farklı imiş olsun güzel heberler alalım inşallah gerisi kolay
Reglim 18 Ekim transfer 2 Kasım arada 16 gün vardıKızlar bişey soracağım özellikle dondurulmuş embriyo transferi olanlar adet başlangıcın kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Bende afedersin ilk günden beri akıntı var yoksa hicbirseyde yokMerhaba kızlar nasılsınızben hafta sonu memleketteydim hiç yazamadım transfer olanlar nasılsınız degişiklik hissedşyor musunuz
Bence çok erken canım bende 2 Kasım'da dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer oldum beklemedeyim kan testi yapicam idrar yapma benceHerkese merhaba 3 Kasım da 5 nci gün embriyosu transferim oldu bir tane
Acaba idrar testi yapsam yarın sabah çıkar mı
Olumlu sonuç alanlar 5 gün embriyosu ne zaman idrarda çıktı
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım @madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 23 Kasım brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
Çift1 Kasım
26 yaşındayım 2. Denemem 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek nasipse net gün belli değil henüz Kasım ayı içindeKasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım @madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @esrysn 33 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @nevra07 28 1 ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 23 Kasım brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
Çift1 Kasım
Bizler iyiyiz canım sen nasılsın neler yapıyorsunMerhaba kızlar nasılsınızben hafta sonu memleketteydim hiç yazamadım transfer olanlar nasılsınız degişiklik hissedşyor musunuz
Henüz test yapmanız için çok erken 8 9 gün olsun öyle test yapın benceHerkese merhaba 3 Kasım da 5 nci gün embriyosu transferim oldu bir tane
Acaba idrar testi yapsam yarın sabah çıkar mı
Olumlu sonuç alanlar 5 gün embriyosu ne zaman idrarda çıktı
Nasipten öteye yol yokmuş anlıyor insanBende olmadım YaCanım sıkkın
Merhaba hoşgeldin26 yaşındayım 2. Denemem 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilecek nasipse net gün belli değil henüz Kasım ayı içinde
İnşallah düşündükleri olmaz ve tedavin aksamaz çok geçmiş olsunMerabalar ben de cuma günü Allah ın izniyle transfer olacam. Ama hocam bana rahimde sıvı birikmiş dedi ne sıvısı olduğunu oda bilmiyor. Eğer böyle olursa sonra ki aya kalacağını söyledi
Sağolasın sabah uyandım mesajını gördüm yapmadım geri yoksa gece uyurken sabah yaparım dedim inşallah önümüzdeki günler yaparım güzel sonuçlar alırımBence çok erken canım bende 2 Kasım'da dondurulmuş 5.gun embriyosu transfer oldum beklemedeyim kan testi yapicam idrar yapma bence
Çok erken neden acele ettin bu kadarMerhaba bende 1 kasımda 3. Gün embriyo transferi oldum bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif umarım daha erken olduğu için dir