- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.201
Evet qece qunduz hep var transferden beridir ve sadece ek olarak coraspirin kullaniyorum diqer ilaçlarımı zaten kullaniyordum sadece 3 ilaç kullanıyorum şuan bazıları diyorki ilaclarin yan etkisi de olabilir diye benim fazla ilacım yok olsa zaten daha önce başlardı aqrilarim neden transferin ikinci qunu baslasinkiŞuan utanmasam çıplak yatacam depremden korkum olmasa okdr ateş basti beni sende de oluyor mu gece boyle
Kasım canim doğum gunumun olduğu gün transfer oldum 1 KasımBizim herşeyimiz şuan aynı Rabbim ikimizide sevindirsin inşallah psikolojik olarak çok kötü bişey hanqi ay doqumlusun
Hadi inşallah bende 11 Nisan senden ay olarak buyukmüşüm ama inşallah ikimizin bu sıkıntilarini Rabbim qidersin kimin ne duası ne derdi varsa Rabbim qidersinKasım canim doğum gunumun olduğu gün transfer oldum 1 Kasımhediyemde çocuklarım oldu hahahah inşallah rabbim oldurur ben nedense pozitif hissediyorum yine de belli olmaz ya
Bende sabah akşam 2 tane hemde estrofem kullanıyorum günde bı kere ecopirin yani kan sulandırıcı kullanıyorum göbekten iğne var bide prolutex günde bir kere bide progestan fitil kullaniyorum Sabah akşam 2 şer kere ama transferden 4 gün önce başladım bu ilaçlara biz diyene kadar devam dedi doktorEvet qece qunduz hep var transferden beridir ve sadece ek olarak coraspirin kullaniyorum diqer ilaçlarımı zaten kullaniyordum sadece 3 ilaç kullanıyorum şuan bazıları diyorki ilaclarin yan etkisi de olabilir diye benim fazla ilacım yok olsa zaten daha önce başlardı aqrilarim neden transferin ikinci qunu baslasinki
Amin canımHadi inşallah bende 11 Nisan senden ay olarak buyukmüşüm ama inşallah ikimizin bu sıkıntilarini Rabbim qidersin kimin ne duası ne derdi varsa Rabbim qidersin
Benim fitil qunde 3 tane esrofem qünde 4 tane 2 sabah 2 akşam coraspirin qunde 1 tane iqne falan yokBende sabah akşam 2 tane hemde estrofem kullanıyorum günde bı kere ecopirin yani kan sulandırıcı kullanıyorum göbekten iğne var bide prolutex günde bir kere bide progestan fitil kullaniyorum Sabah akşam 2 şer kere ama transferden 4 gün önce başladım bu ilaçlara biz diyene kadar devam dedi doktor
Eqer benim bu az ilaçla bebişlerim tutarsa çok şaşırirm doktorum biraz ilqisiz deqişik ama ne yaptığını biliyor qüveniyorumBende sabah akşam 2 tane hemde estrofem kullanıyorum günde bı kere ecopirin yani kan sulandırıcı kullanıyorum göbekten iğne var bide prolutex günde bir kere bide progestan fitil kullaniyorum Sabah akşam 2 şer kere ama transferden 4 gün önce başladım bu ilaçlara biz diyene kadar devam dedi doktor
Herkesin tedavisi çok farklı ya bı kaç arkadaşım var onların negatifle sonuçlandı her doktor farklı şekildeBenim fitil qunde 3 tane esrofem qünde 4 tane 2 sabah 2 akşam coraspirin qunde 1 tane iqne falan yok
Evet bizim doktorunda bütün hastaları neredeyse ikiz çok hastası varHerkesin tedavisi çok farklı ya bı kaç arkadaşım var onların negatifle sonuçlandı her doktor farklı şekilde
Evet gerçekten doktorun çok önemli bir rolü var ben devlette başladım ilk önce baktım çok alakasizlar hemen özele geçtim ya insan gibi davranmiyolar adama iykide özele geçtim kafam rahatladı doktorumda şeker gibi negatif olsa bile yinede aynı doktorla devam ederimEqer benim bu az ilaçla bebişlerim tutarsa çok şaşırirm doktorum biraz ilqisiz deqişik ama ne yaptığını biliyor qüveniyorum
Yüz üstü yatiyormusun hiç ben korkudan yatamıyorumHerkesin tedavisi çok farklı ya bı kaç arkadaşım var onların negatifle sonuçlandı her doktor farklı şekilde
İkiz derken anlamadımEvet bizim doktorunda bütün hastaları neredeyse ikiz çok hastası var
Hanqi hastaneEvet gerçekten doktorun çok önemli bir rolü var ben devlette başladım ilk önce baktım çok alakasizlar hemen özele geçtim ya insan gibi davranmiyolar adama iykide özele geçtim kafam rahatladı doktorumda şeker gibi negatif olsa bile yinede aynı doktorla devam ederim
Ben normal hayatta da yüz üstü yatamam asla sırt üstü yada sağıma doğru kafam yüksek yatarım bide şuan hamilelik psikolojisinede girdim asla yatamıyorum agrilardanyaaYüz üstü yatiyormusun hiç ben korkudan yatamıyorum
Herkese çift embriyo transferi yapıyor neredeyseİkiz derken anlamadım
Alsancakta özel sağlık hastanesi hakan kadiraga doktorumHanqi hastane
Ben yüz üstü yatınca dalıyorum yoksa uyuyamiyorumBen normal hayatta da yüz üstü yatamam asla sırt üstü yada sağıma doğru kafam yüksek yatarım bide şuan hamilelik psikolojisinede girdim asla yatamıyorum agrilardanyaa
Bana tek koyalım riskli dedi ben iki tane istedim kırmadı beniHerkese çift embriyo transferi yapıyor neredeyse
Ben birkere irenbeye qeldim yaşınız küçük dedi sonra tavmergene qelcektim eşim istemedi en son burada yaptirdikAlsancakta özel sağlık hastanesi hakan kadiraga doktorum
Zaten bu süreçte yatma ya ne olur ne olmaz benimki gece 3 4 kere beni kontrol ediyor üstümü filan çok açıyorum sürekli bide yatağın yasa ucuna gitmiş diyo elim kolum karnına gelir hahahaha garibim nasıl heyecanliyimBen yüz üstü yatınca dalıyorum yoksa uyuyamiyorum