2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çıkabiliyorum canım sana da çok geçmiş olsun paroldan sonra baya hafifledi ağrılarım ama tamamen geçmedi ne yazıkki buna şükür diyorum

Canim bacaklarında kramplar oluyormu benim hiç bir iş falan yapmama rağmen sanki çok iş yapmisimda bileklerime kadar bacaklarım sizliyo
Bacaklarim yatmaktan ağrıyor canım sırtımda aynı şekilde belim ilk 3 gün ağrıdı baya şimdi okdr agrimiyo belim ama kasigim felâket ve bugün göğüslerim aldı başını gidiyor resmen iyce sistiler sizliyorlar dokunamiyorum sütyen bile takamiyorm o derece

Valla yavrum ben zaten bu tedaviye başladığımdan beri ilaçlar iqneler benim qöquslerim de hep aqri yaptı abartısız neredeyse 2 ay olacak benim qöquslerim çok aqriyo ben sadece dışarı çıkınca sütyen takabiliyorum evde takamiyorum çok aqriyor buqün takmak zorundaydim ama biraz önce çikarinca aqrılar resmen kol altıma kadar indi ruhum bedenden ayrılacak qibi adetimede daha 10 falan var yani ben adet olmadan önce bukadar çekmem adetliyken bukadar aqrilarim oluyor qöquslerimde ama kasık aqrisi ben ömrumde böyle iki adet arasında yaşamamiştim çok kötü zaten bu iki ayın acısi buqün çıktı qibi çok duyqusaldim eşimi özlemiştim ve kavqaya meyilliydim oturdum aqladim çaresizlikten sonucun ne çıkacaqindan

Ya benim adetlerimde düzensiz hep kendimi bildim bileli adet söktürücü ile adet görüyorum ve adetten öncede böyle şeyler yaşamam diyorum ya tuhaf birşey ama yinede belirti aramak istemiyorum üzülmek istemiyorum Perşembe aksmai gidip kan vericem devlete gidicem normalde cumartesi günü kan verme günüm kendi hastanemdr ama Perşembe gününe ignem bitiyor onu almam lazım en azından negatif sonuç olursa almam iğneyi zaten Perşembe günü de 8.gun oluyor ya illaki çıkar varsa da

Çikar Allah'ın izniyle inşallah rabbim bekleyen hepimize müjdeli haberleri versin yap ben çarşamba günü size yazarım sonucu inşallah qüzel haberler vereyim size

Benim polikistik over sendromu var benimde düzensiz ama 7 aydr düzene qirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…